Şimdi Ara

Akıllı telefonların yurt dışı kayıt ücretinin 600 TL'ye çıkarılması talep edildi (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
4
Favori
14.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulke elden gitmis adamlar hala halki nasil daha fazla soyabiliriz onun derdindeler kim ne yapsin sehiti teroru ybunlarin tek amaci para hirsizlik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu mu devletin kurumlarının çalışma tarzı? Buna mı çalışma diyosunuz siz? Gayette haklı adam yazdığında. Her gün şehit haberi geliyor ama adamların derdi hala garibanın sırtına nasıl bineriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciddiyetsiz

"Kayıtlı çalışan sektörümüz" olumsuz etkileencekmiş...

Hangi kayıtlı çalışan sektör allasen. Çinden etiket bastırılıp getirtilen operatör telefonları mı? biraz ucuza burada montaj yapan Vestel ve GM mi?

Koreli Samsung, Amerikalı Apple gidip Çin'de ürettiriyor. tamam... Hepi topu 1500 TL olan telefon ithalatçısı, perakendedicisi, vergisi, kazığı derken 4000 TL'den satılıyor. 50$ etmeyen ZTE telefonları 900 TL'den başlıyor. kim üretim yapıyor da hangi sektörü koruyorsun? zaten fahiş kar elde eden aradaki onlarca aracı zarara girmesin. dert bu.

not: bizdeki iPhone fiyatına 4 tane 98 model Volvo S40 alırım len Almanya'da.

Hakkaten yorumunu okuyunca baktımda tel. fiyatına ne arabalar varmış

• İyi olmuş umarım daha da arttırırlar

( Devletin hiç bir suçu yok millet harcamaya çok meilli yine devletimiz çok iyi )

( bu devlet sayesindeülke kalkınıyor, gene kötü bir devlet olsa batardık )

• Avrupali asyali bizim kadar sık telefon degistirmiyordu iyi olmus

• quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Bu verginin çıkarılmasını isteyen kişi Sinan Ekşi. Peki kim bu Sinan Ekşi ? Ekogroup firmasının yetkilisi. Buda sitesi :http://www.ekogroup.com.tr/

Peki bu eko group ne yapıyor ? FLY firmasının telefonlarını ülkemizde pazarlıyor. Buda kanıtı :http://www.fly-mobile.com.tr/iq459-intruder/

Sanırım kendi firmasını yerli üretici sınıfına sokup vergi zamlarından kurtulmayı düşünüyor.

Şeytan detaylardadır zaten...

• quote:

Orijinalden alıntı: Terminator28

quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

quote:

HAZİRAN AYINDA KONU AÇILMIŞTI. 1 AY İÇİNDE TELEFONLARA YÜKLÜ MİKTARDA VERGİ GELECEK DİYE. ARADAN 3 AY GEÇTİ. eeeee zam nerde ? forum editörleri de mı provakatorluğe başladı ?

onu bakan soyledi, hatta bir onceki de resmi agizlardan gelmisti. ulke dingonun agirina dondugu icin normal buluyorum. Bakan soyluyor, fiyatlar yukari cekiliyor ama zam yok, sonra bir daha bu sefer gelecek denecek yine fiyatlar yukari cekilecek, bu arada bir de zam gelirse iyicene fiyatlar arsa degiyor. en son kulak arkamiz da bitince artik bizi de peskes cekerler bunlar bitti diye biz de rahat ederiz onlar da

REZİDANSSSSSSS . KENDİ MALINIZ GİBİ SAVNURSUNUZ ÇALAN KENDİ ZİHNİYETİNİZ OLUNCA ... Bu ülkede kendi adamın çalarsa ses çıkarmazsınız ama karşı oldugunuz zihniyet çalarsa sabah akşam hırsız dersiniz. bu ülkede bu kafa oldugu sürece bu ülkeden bi cacık olmaz

bence de, bu kafa olduktan sonra tabi duze cikamayiz. Demissin ki dh asparagas provokatorluk yapiyor, ben de dh'nin bakanin laflarini haberlestirdigini soyledim kabaca. Cevabina bak, REZİDANSSSS. Bogazlarina kalsin haram paralari, ne dememi bekliyorsun? Tarafi yok bu isin, giren kazigin tarafi yok cunku, ama senin kafa bizden olan soksun olunca hepimiz magdur oluyoruz.

Konuya donelim, bakan soyledi, haberler de onun ustune yapildi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Avrupada ki elit ülkelerde bile insanlar bu kadar sık telefon değiştirmiyor

DEVLETİN HİÇ BİR SUÇU YOK GÖNDER GELSİN

• -yöru bilo yöru, hacı hüso başlığı 20 bine çıkarttı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OSMANLI TEAM

çözüm süreci olmasaydı kim bilir kaç şehit verömiştik çözüm sürecinden önce hergün bir sürü mehmetçik ölüyordu farkındamısın çözüm süreci başladı birazda olsa mehmetciklerimiz ölmedi , imdi pkklılar kudurdu bizimde sabrımız taştı şimdi çözüm süreci felan kalmadı hdpyi görmüyormusun g.tü sıkıştı selahhattın çözüm sürecini geri istiyor.

avrupada gelişmişlik felan yok arkadaşım birbirimizi kandırmayalım lütfen.

Çözüm süreci dediğin süre zarfında; 2000lerin başında kendini fesh etmiş olan örgüt, gerek maddi(personel,techizat) gerek manevi(açılım döneminde yapılanların, kendilerinin yaptıkları eylemler sayesinde meydana geldiğini doğuda halka anlatarak kendilerini kürt halkının temsilcisi durumuna getirmişlerdir) anlamda güç toplamış. Şehirlerde KCK adını verdiğimiz yapısını kurmuştur. Bu kck illeti sadece dağdaki eşkiyanın şehre inmesi demek değildir. Bir çok doğu şehrini gayrı resmi işgal etmişlerdir. Sokaklarda sivil askerimizin polislerimizin şehit edilmesinin sebebide budur.

Güvenlik alanında çalışan biri olarak bu cehaletini düzeltme gereği duydum.

• Ordan bir tanesine çıkmış iletişim özgürlüğünü kısıtlama demiş olaydan haberi yok

Kaçak için geçerli bu vergi olayı demrk ki siz kaçakcısınız

Devlet inşallah devam eder sonuna kadar destekliyoruz

• quote:

quote:

quote:

quote:

HAZİRAN AYINDA KONU AÇILMIŞTI. 1 AY İÇİNDE TELEFONLARA YÜKLÜ MİKTARDA VERGİ GELECEK DİYE. ARADAN 3 AY GEÇTİ. eeeee zam nerde ? forum editörleri de mı provakatorluğe başladı ?

onu bakan soyledi, hatta bir onceki de resmi agizlardan gelmisti. ulke dingonun agirina dondugu icin normal buluyorum. Bakan soyluyor, fiyatlar yukari cekiliyor ama zam yok, sonra bir daha bu sefer gelecek denecek yine fiyatlar yukari cekilecek, bu arada bir de zam gelirse iyicene fiyatlar arsa degiyor. en son kulak arkamiz da bitince artik bizi de peskes cekerler bunlar bitti diye biz de rahat ederiz onlar da

REZİDANSSSSSSS . KENDİ MALINIZ GİBİ SAVNURSUNUZ ÇALAN KENDİ ZİHNİYETİNİZ OLUNCA ... Bu ülkede kendi adamın çalarsa ses çıkarmazsınız ama karşı oldugunuz zihniyet çalarsa sabah akşam hırsız dersiniz. bu ülkede bu kafa oldugu sürece bu ülkeden bi cacık olmaz

bence de, bu kafa olduktan sonra tabi duze cikamayiz. Demissin ki dh asparagas provokatorluk yapiyor, ben de dh'nin bakanin laflarini haberlestirdigini soyledim kabaca. Cevabina bak, REZİDANSSSS. Bogazlarina kalsin haram paralari, ne dememi bekliyorsun? Tarafi yok bu isin, giren kazigin tarafi yok cunku, ama senin kafa bizden olan soksun olunca hepimiz magdur oluyoruz.

gelelim konuya ilk önce ekim-kasım gibi ek vergi gelecek diye konu açıldı sonuç ? boş çıktı . haziran da konu açıldı . bu sefer 1 ay içinde %20 vergi dendi sonuç ? boş çıktı . şimdi de 150 den 600 e çıkacak diyor. inanalım mı ? provakatorce konu açıp hit çekmeye çalışan kim ? hit çekmek için milleti birbirine düşüren kim ?

KONUYU OKUMADIĞIN APAÇIK BELLİ BAKAN MI ŞÖYLEMİŞ İŞ ADAMLARI BİLMEMNEYİ Mİ SÖYLEMİŞ ... KAÇAK SOKULAN TELLER İÇİN GEÇERLİ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 4 Ağustos 2015; 17:28:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Suriye

Ordan bir tanesine çıkmış iletişim özgürlüğünü kısıtlama demiş olaydan haberi yok

Kaçak için geçerli bu vergi olayı demrk ki siz kaçakcısınız

Devlet inşallah devam eder sonuna kadar destekliyoruz

site hit çekmek için yapıyor. başlığa bakan yorumu çakıyor.
  • Arkadaşlar Avrupalı da telefon Değiştiriyor Asyalı daha çok Değiştiriyor. Ben bildiğim iki ornegi paylaşacağım. Avrupa da 2 sene operatör de kalma Sözünüze size iPhone 16 gb veriyor. 2 sene sonra gidip yine 2 sene kalacağım diyerek telefonu alabiliyorsunuz ve bunu sadece ayda 49 veya 69 euro luk tarife Faturası ödeyerek alabiliyorsunuz. Hong Kong ta ise bir aile de anne baba çalıştığı zaman eve 7500 USD para girebiliyor. Ve alacağı iPhone sadece 660 USD civarında. Yani aylık gelirinin 10 da biri yani yüzde 10 U. Adamlar Çıktığı zaman değiştirebilir telefonu. Ya bizde hangimizin evine ayda 30000 tl para giriyor. Ya da kaçımızın evine bu para giriyorki. Gidip en yenisi Çıktığı zaman alıyoruz telefonu. Bu bakış acısı ile bakmak Lazım. Yerli üreticiye gelince. Snapdragon işlemciyi ne zamandan beri Vestel üretiyor. Bizim haberimiz yok. (Veya mediatek işlemciyi). Yerli Uretim diye bir şey yok. Yerli Assamble var yani Birleştirme. Kimse martaval okumasın bu konuşma uzar gider. Sonuç devlet daha zengin. Devlet batmaz. Bu zihniyet te Sürer gider.

• vestel marka don lastiği bile almam. su satsa susuzluktan telef olurum yine almam. gider 5 bin tl ye huşu içinde iphone alırım vestel almam. beyaz eşyayı kredi çeker miele döşerim gene vestel almam. galibi mertebinizi yırtın almıyorum. paramı yakarım yine almam alınanı da asla kullanmam. gayet netim.

ulan sen önce kaliteli telefon üret, vatandaşa sonra çamur at. venüs diye ibretlik bi oyuncak çıkardılar, çinli ergenlerin eline ver içini açıp oynasın. heriflerin ürettiği çakma iphone seninkinden kaliteli. sonra vay efendim venüs varken neden iphone alıyorsun... sen at arabası varken mercedese binmeyi biliyor musun? millet teknolojide aya çıktı biz nal topladık ama daya vergiyi zammı milleti ucuz yahniye mecbur et. vestel de almam, pasolig de kullanmam, yandaşın cebine gidecek toplu iğneyi bile satın almam. hergün şehit haberi geliyor heriflerin zoruna bak ulan. elimde olsa hepten kanadaya falan göç edecem de anamı babamı bırakıp gidemiyorum.

• Not : rant müteşebbis doğurur. Ve bazı ticaretler merdiven altına çekilir.
    Bende her dünya Vatandaşı gibi devletime vergi ödeyeyim (yüzde 10 gibi) Çin'den oradan buradan telefon getirebileyim. Devlet bu kadar düşkün mu benim aldığım telefondan para kazanmak istiyor.

• umarım 1600 tl olur bende toplamda 520 tl ye yurt dışından getirdiğim mtk işlemcili telefonumla yolunmaktan hoşlanan vatandaşa karşı gerim gerim gerinirim
    laf olsun diye demiyorum inşallah olur
  • Bu ülkede Deli Dumrulu dahi mezarında hoplatan vergilerle anamızı ağlatan zihniyet;bu eforu biraz olsun altyapı,eğitim,sağlık önemsiz konulara da sarf etse ....
    Seni çok seviyoruz seni çok özlüyoruz Aziz Nesin çok çook...,
    tek kızdığım konu Aziz Nesin üstat oranı yanlış vermiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alp Er Timur

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

gelelim konuya ilk önce ekim-kasım gibi ek vergi gelecek diye konu açıldı sonuç ? boş çıktı . haziran da konu açıldı . bu sefer 1 ay içinde %20 vergi dendi sonuç ? boş çıktı . şimdi de 150 den 600 e çıkacak diyor. inanalım mı ? provakatorce konu açıp hit çekmeye çalışan kim ? hit çekmek için milleti birbirine düşüren kim ?

KONUYU OKUMADIĞIN APAÇIK BELLİ BAKAN MI ŞÖYLEMİŞ İŞ ADAMLARI BİLMEMNEYİ Mİ SÖYLEMİŞ ... KAÇAK SOKULAN TELLER İÇİN GEÇERLİ.

Olm laftan anlamıyor musun. Ne alakasız cevaplar veriyorsun. Adam orda söylemiş uydurulan bir şey yok. O zam olacağını bakn söylemişti zaten sonra bunu haber yapınca boş çıktı diyorsun. Ne biçim bi kafa yapısı bu.

kaçakçısın galiba böyle ortalığa saldırdığına göre. artık kaçak telefon sokamayacaksın diye korkuyor musun ...

• ....ama işte devlet orda senin yaşamından almış oluyor diğer devletlere göre daha fazla almış oluyor kısaca benzindeki hikaye..(Türk vatandaşına 4.7tl idi.. mısıra(müslüman kardeşler) 1.28tl idi) Ben buna hatta 1nci dünya savaşının öcünü alıyorlar bile diyorum. sen ürünü alıyorsun ama karşılığında harç ne harcı inşaat mı?/çimento mu? yoksa haraç mı? haraç hemde en büyük haraç Türkiyede alınıyor. Ve ses çıkarmasınlar tepeyi sorgulamasınlar diye de din pompalanıyor pompalayan yeri soran sorgulayan yok. Vestel gibi firmalarda yıllardan beri bizi dürtüyor. Bir zamanlar LG ile ortak iken şimdi LG dünya markası iken(beko değil) Vestel farklı stratejiler oynayacakken milleti tokatlama olayına gidiyor(diğer yol ab.ye telefon satmak sürümden kazanma tekniği.. ha belkide abye bizden ucuza satarlar... çünkü ford burda üretiliyor 60bin tl~ isveçtemi ne 22bin lira reklamı ark. cep telle çekmiş ! )

ikinci el alın daha iyi ! Siyaseti amerika dizayn ediyor. 77milyonluk insan/canlı kümesini kimse kaptırmaz...(bankaların %75i yabancıyken hemde konut kredisi vs. köleler bağlıyken) canlılar ihtilal yapmadıkça. Yunanistan bile battı dense bile 2bin eurosunu tıkır tıkır alıyor biz batmadan 152 adamız yunanistana geçti. Bizim ölüm düzeyimiz -5ölüm=ölüm ise yunanda +4=ölüm bulgarda 12tl etin kilosu bira 50kuruş mu ne..

Şu lafı yediriyorlar adama ::: Ne Mutlu Türküm Diyene !! ::: o yüzden gözüne ordan da özüne batsın ki aklın başına gelsin. Keriz gibi yaşama yaşatma ! Bir zamanlar Türklük ile öğünülürdü !!!

Üretmek inan ki bukadar zor değil. Üretmeyen ülkeler bile daha fazla sosyal hak ve daha çok maaş verebiliyor. Çünkü hepsi aynı aileden gibi... Birbirine nefret en çok bu ülkede var !!! Çocuklar temiz onlar umut. Hadi bu yazı bir işe yarasın.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.