Şimdi Ara

Akıllı telefonların yurt dışı kayıt ücretinin 600 TL'ye çıkarılması talep edildi (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
4
Favori
14.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OSMANLI TEAM

işlenmesi demiştim ama neyse senin beynin basmaz .

Kim diyor işlenmiştir diyo yav. İşleniyor öyle satılıyor. Hala lozan anlaşması filan diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OSMANLI TEAM

TÜRKİYE DE bor çıkarılmıyor demişsin ya bende buna hitaben yazdım bide üstüne bunu devlet bilerek çıkarmıyor demişsin ya araştır bakalım bor neden işlenemiyor ülkemizde

Pek güvenemedim
    Bor da çıkabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z-SABER -- 4 Ağustos 2015; 13:39:17 >

• http://m.youtube.com/watch?v=ifyYjy-o11U
    Videonun son kısmında bahsediliyor. Olabilecek en son şekline kadar bu madende işleniyor diyor.
    Bu fabrikanın lozandan haberi yok galiba. Derhal lozan anlaşmasının maddelerine gore madene el koyula

• Vay arkadaş ya milletin alım gücü günden güne daralırken.Artık 1500 tl lik cep telefonu gözümüzde çok pahalı olmuşken.Şu yaptıklarına bak ya Çalma Çırpma Cumhuriyeti olma yolunda Emin adımlarla ilerliyoruz.Bir insan kendi ülkesinden nasıl nefret ettirilir diye kitap yazasım var.
  • 2014 yılının son çeyreğinde samsung ve apple'dan sonra en çok telefon satan firmadan bile haberin yok mu?
    seninki cahillikten farklı bir durum
    başta inanmamıştım
    artık troll olduğuna inandım
    çok teşekkürler
    epey eğlendirdin
    troller olmasa bu forum çok sıkıcı olur
    ----
    https://en.wikipedia.org/wiki/Xiaomi
    ----
    hakaret etme amaçlı
    10 yaşında
    15 yaşında
    18 yaş altı
    25 yaş altı
    ve benzeri yakıştırmalar belki ciddiye alınabilir

3-4 yaşında mısın denmesini hakaretten bile saymıyorum

aybi ben 3 yaşıyndayım ben söylüyoyum babam yazıyoy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z-SABER -- 4 Ağustos 2015; 13:44:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Alp Er Timur

http://m.youtube.com/watch?v=ifyYjy-o11U
    Videonun son kısmında bahsediliyor. Olabilecek en son şekline kadar bu madende işleniyor diyor.
    Bu fabrikanın lozandan haberi yok galiba. Derhal lozan anlaşmasının maddelerine gore madene el koyula

Hala cevap yok osmanlili

• quote:

Orijinalden alıntı: erken gelen adam

vergi az bile daha da arttırsınlar adamda 13y var 13z almak için böbreğini satacak duruma gelmiş aptallaştı iyice millet sonrada devlet neden böyle diye yakınırız millet neki devlet ne olsun size bu devlet bile fazla

bu ülkeden bir cacık olmaz böyle ınsanlar oldukç.a
  • Demiyorlar ki "bu vergiler çok onları düşürün". Bunun yerine yüksek vergilere razı gelerek olaya yaklaşıyorlar. Ulan ben yurtdışından alamayacağım telefonu, o yüksek vergilerle senden alır mıyım sanıyorsun.
  • Teşekkür ederim sayın aktroll
    sayende onbaşı oldum
  • vergiyi savunmuyorum ama sizin spot diye aldığınız tellerdeki kâr oranları kayıtlı resmi olarak aldığınız elektronik marketlerden daha fazla, yani kâr marjları daha yüksek. hadi hepiniz gidip yurtdışından kendiniz getirseniz alsanız eyvallah da çoğunuz spotçulardan alıyorsunuz telefonu. hiç değilse o elektronik marketler vergili istihdamlı doğru dürüst çalışıyorlar. 8 lira tanımadığınız adamlara vereceğinize 9-10 lira ülkeye yararı olan yerlerden alın.
  • Bence bizlere az bile inşallah 2000 falan da olur. Oy atarken düşünmüyordunuz şimdi hepinize geçmiş olsun çok mutlu oldum. Bu şehit haberlerinde elinize bulaşan kanı da görmüyorsunuz. Hepinize her şey müstahak.

• Kaçış yolunu kapatmaya mı çalışıyorlar, o kazıgı illa yiyecek yani insanlar öyle mi?

Yemişim vestelini istediğim marka ürünü en uygun fiyata almaya calısırım. Yasadışı işlemler de dogal olarak artmayacak mı peki bundan sonra, siz yolun bakalım cahil korkak insanları.

Türkiye iğrençleştikçe iğrençleşiyor, en kısa zamanda ben de defolup giderim umarım, hırsızların yolsuzluk yapanların sevilmediği ve adaletli bir ülkeye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revenge® -- 4 Ağustos 2015; 14:10:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1. Selim

vergiyi savunmuyorum ama sizin spot diye aldığınız tellerdeki kâr oranları kayıtlı resmi olarak aldığınız elektronik marketlerden daha fazla, yani kâr marjları daha yüksek. hadi hepiniz gidip yurtdışından kendiniz getirseniz alsanız eyvallah da çoğunuz spotçulardan alıyorsunuz telefonu. hiç değilse o elektronik marketler vergili istihdamlı doğru dürüst çalışıyorlar. 8 lira tanımadığınız adamlara vereceğinize 9-10 lira ülkeye yararı olan yerlerden alın.

her aldığımız şeyden bi tane de devlet için alıyoruz zaten istesen de istemesen de.bırak da bazı şeylerden kâr edelim.

• Vestelin suçu ne adam halkını kazıklamak için çabalıyor hak vermeniz lazım yoksa bu adamlar nasıl para kazanacak türkiyede teknoloji nasıl gelişecek

Adamların yaptığı telefonu yurt dışında satmaya çalışsa yediği cezalardan şirket kapanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C0mU -- 4 Ağustos 2015; 14:13:45 >
  • Alp Er Timur kullanıcısına yanıt
    kardeşim kafan mı güzel ? e siz dediniz zaten çıkartılmıyor yok işlenmiyor diye neyin kafasını yaşıyorsun ?
  • Tübba kullanıcısına yanıt
    birisi bir Müslümana kafir derse kendisi kafir oluyor kardeşim boşver artık kendisi düşünsün gerisini.
  • En büyük kazığı devletten diyoruz. Eyv.

• çok sevdiğim bi imza sözü var ;

Bende bir yumurta var. Sende bir yumurta var. Eğer, sen bana bir yumurta verirsen, ben sana bir yumurta verirsem, yine sende bir yumurta Bende bir yumurta olur. Şayet, sende bir bilgi var. Bende bir bilgi var. Ben sana bir bilgi verirsem, sen bana bir bilgi verirsen, sende iki bilgi, Bende iki bilgi olur.

Konficyus

Bu forumda bu tarz geri kafalı insanların olmasından gerçekten nefret ediyorum...
  • HAZİRAN AYINDA KONU AÇILMIŞTI. 1 AY İÇİNDE TELEFONLARA YÜKLÜ MİKTARDA VERGİ GELECEK DİYE. ARADAN 3 AY GEÇTİ. eeeee zam nerde ? forum editörleri de mı provakatorluğe başladı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 4 Ağustos 2015; 14:22:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revenge®

Kaçış yolunu kapatmaya mı çalışıyorlar, o kazıgı illa yiyecek yani insanlar öyle mi?

Yemişim vestelini istediğim marka ürünü en uygun fiyata almaya calısırım. Yasadışı işlemler de dogal olarak artmayacak mı peki bundan sonra, siz yolun bakalım cahil korkak insanları.

Türkiye iğrençleştikçe iğrençleşiyor, en kısa zamanda ben de defolup giderim umarım, hırsızların yolsuzluk yapanların sevilmediği ve adaletli bir ülkeye.

Türkiye iğrençleştikçe iğrençleşiyor, en kısa zamanda ben de defolup giderim umarım, REZİDANS HIRSIZLARININ YÜCELTİLMEDİĞİ , yolsuzluk yapanların sevilmediği ve adaletli bir ülkeye....
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.