Şimdi Ara

Akıllı TV satın alma rehberi: 2500TL altına en başarılı modeller (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
36
Favori
26.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evlenince kamera ve işlemci olarak en üst seviye LG smart TV aldım. Şu an smart kısmında tek kullandığım youtube kaldı ki o da 10 dk arayla bağlantı koptu hatası veriyor. Kamera sadece skype için kullanılan bir özellikti.1 sene sonra skype desteği kesti ve Uygulama kaldırıldı. Şu an kamerası sadece süs amaçlı duruyor

Kardeşlerim. Ben teknoloji manyağı biri olarak gidin en akilsiz tv yi alın. Yanına 50 dolarlık super bir Android box alın ve sizi en az 6/7 sene güncel şekilde götürecek akıllı tv sahibi olun. Sony Android TV bile çok kısıtlı destek veriyor. Tek gerçek Android box.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anneme sony X900E serisi aldım. 5500 civarı bir ücreti var. parasına değen bir tv.
  • Aralarında Lg Marka Aldım Lg cihazlarda 42 LB 652V Modelini almıştım daha bu cihazlarda kronik anakrt sorunu oluyordu keza bende de oldu ama nedense lg den vazgeçemedim çünkü gerçekten görüntü kalitesi ve estetik duruşuyla insanı cezbediyor. Yanlız şöyle bir durum var bu cihazlarda akıllı kumanda verilmiyor yanında halbuki bu tür akıllı televiyonları akıllı klavye maus ile kullanmak daha akıllıca ve keyifli nasıl bir alet kullandığınızın farkına varıyor insan bu televizyonun yanında kesinlikle ve şiddetle akıllı smart keyboard kullanmanızı tavsiye ediyorum nasıl bir şey diye soran olursa ya da nerden tedarik edeceğim diyenlere n11 de var linki paylaşıyorum burdan alabilirsiniz ben aynısını aldım süper N11 Akıllı smart klavye

• emrahgoktas E kullanıcısına yanıt
    Ben de klavye- mouse aldım fakat yeni lg televizyonlar için çok gereksiz. Hem ios hem android uygulaması daha kullanışlı ve bedava, zaten telefon surekli yanımızda oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.