Şimdi Ara

Akıllı TV satın alma rehberi: 2500TL altına en başarılı modeller (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
36
Favori
27.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    o fiyat aralığında alınacak benim için 2 model var samsung mu7000 ve lg uj630v fazla maç izlemem derseniz direk samsung mu7000 modeline bakın
  • Arkadaşlar merhaba mutfak için 22 inç sadece dahili uydu alıcısı olsun bitçr max 600 tl önerilerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Merhaba

Samsungun bu modeli için ne düşünüyorsunuz, KU serisi iyi oluyordu diye biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: pc_insider

Arkadaşlar Merhaba

Samsungun bu modeli için ne düşünüyorsunuz, KU serisi iyi oluyordu diye biliyorum

ben bir türlü bu curved ekranlara alışamadım. nedendir bilmiyorum ışık sorunu yaşarım diye düşünüyorum. yani ekrana ışık vurduğunda veya sağdan soldan bakınca ekran parlar gibi geliyor.

• ://www.migroselektronik.com/kweb/prcview/prcview/71640489-62384-axen-55-140-ekran-4k-ultrahd-smart-uydu-alicili-led-ekran

1900 TL uygun bence. Görüntü işlemcisi iyiyse alınır.

• 1. LG 43UJ630V bu listedeki önerim zaten bir markete gittiginizde diger tv ler arasında LG kalitesini hemen farkedebilirsiniz canlılık acısından

bende LG 49 UF 7787 var fiyatları 3000 küsür bandındaydı indirim olursa alınabilir kesinlikle.
  • TV Android üzerinden çalışmasa Philips Pus serisi almak istiyorum ama konularında genellikle elektrik kesintisinde Android kapanıp açılınca tv de yaşanan sorunlardan bahsediliyor.
    Keşke 4K 100Hz Smart TV özelliksiz modeller çıksa.
  • Sene 2017 hala plasmanin sifir gecikmesini, siyahligini, panel saglamligini yakalayamadi bu tvler.

Vatandasta goruntu kalitesine degil abidik gubidik ozelliklere bakiyor.

Desen 10 sene once uretilen plasma gunumuzde 3bin tl altindaki tum tvlerden daha iyi full hd goruntu veriyor diye kimse inanmaz.

Yanarim yanarim plasmami 42 aldigima yanarim. Keske paraya kiyip 50 alsaydim.

Keske yeniden plasma uretilse.

Hayirli gunler.

• yayamaschocuk kullanıcısına yanıt
    Mu7000 serisi olabilir ben aldim cok memmunum playstation icinde birebir gecisler uygualamar suanlim uzmedi

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Tamamda okadar para viriliyor hdr falan aramasinmi bu millet kiyrtirik falan ozellikler derken

• quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo2

Tamamda okadar para viriliyor hdr falan aramasinmi bu millet kiyrtirik falan ozellikler derken

Plasmalarda uretime devam etseydi 10 sene onceki haliyle kalmazdi kanimca.

Hdr dedigimiz tvde siyah ile en parlak arasi fark degilmi?

En siyah goruntu veren oledle plasma zaten.

Misafirlige gidiyoruz gittigimiz evlerde bazen bu son model cafvafli tvlere denk geliyorum evdeki tvmin kiymetini bir kez daha anliyorum.

Plasmanin goruntusu ancak oledle mukayese kabul eder. Tabi full hd icin. 4k plasma yok malum.

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Plasma lar iyi lafim yok bende begeniyorum ama napalim bugunlerdede bunlar moda aliyoruz bakalim

Biraz fazla cepden cikiyor iste desigim gibi insanda Hdr i auto motionu falan filan ariyor

• Ben su an tv bozulsa temiz plasma ararim. 2500 e panasonigin son seri plasmalari bulunur herhalde.

Hayirli gunler.

• bu devirde led tv almak yerine fiyatların düşmesini bekleyip oled almak daha mantıklı.görüntü çok farkediyor gerçekten
  • LG58UH635V hakkında fikri olan var mı?
    bildigim kadarıyla diger LG lerden farklı olarak VA panel var.. ancak TV hakkında bilgi bulmak neredeyse imkansız. incelem vs de yok ancak kullancı yorumları genelde olumlu...

• arkadaşlar iki urun arasında kaldım,

LG 43UJ651V

Samsung 43MU7000

ozellık bakımından neredeyse aynı hatta arada bir fark yok gıbı ancak gerek servıs gerek uzun omurlu olması bakımından tercıh edeceğim model hangisi olmalı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jacki

arkadaşlar iki urun arasında kaldım,

LG 43UJ651V

Samsung 43MU7000

ozellık bakımından neredeyse aynı hatta arada bir fark yok gıbı ancak gerek servıs gerek uzun omurlu olması bakımından tercıh edeceğim model hangisi olmalı ?

PS oynarım dedıgınızde herkes LG ye yonlendırıyor ıkısıde 50hz gozukuyor neden lg anlamadım
  • wuc kullanıcısına yanıt
    input lag ve motion performansı daha iyi
  • needacar kullanıcısına yanıt
    Panel ve yazılımı geliştirdiler, örneğin 50hz 10 bit ve hdr teknolojileri ve yazılımsal destek ile epeyi gelişti, bu yüzden 100hz kadar akıcılık sağlandığı için, en azından göze fark edildiği ölçüde ve daha uygun fiyatlara mâl olduğu için üreticiler 50hz üretimine ağırlık veriyor

• rehber olsa ne olacak ,bu fiyat aralığında zaten başka kaç marka var ? (yan ürünleri saymazsak)
    hepsinde olumsuz bir şeyler var ve aslında hiç biri fiyatını hak etmiyor ama dövizin gözü kör olsun
    Türksat da zaten sadece bir tane 4k var ,tabi onun da 4k olduğuna pek inanasım gelmiyor ,TRT Belgesel sanki 4k. dan daha canlı görüntü oluyor
    oyun oynamadığım için bilmiyorum ama teknoloji merakı üst düzey olmayan birisinin illa 4k. diye tutturmasının hiç mantığı yok
    ben 4k. olsun istedim çünkü hep merak içinde olacaktım :)

ama dediğim gibi pek de 4k. gördüğüm yok ve daha kaç yıl görmeyeceğim kim bilir ?

özetle herkes kendi taleplerini düşünüp ona göre seçim yapmalı ,oyun için isteyen o özelliklere dikkat etmeli ,sadece tv. seyrederim ve benim için görüntü çok önemli diyen ,burada olan örnekleri eleyip daha kalitelilere bakmalı (tabi fiyatı düşünmeyecek)

3d desen bir işe yaramıyor (gerçi benim tv.de zaten yok) ,smart benim hiç işime yaramadı ,keşke bu özellikler yerine daha kaliteli panel koysalarmış

benim tv. Samsung 40KU7000

TRT4K da özellikle bizimkilerin çekimlerinde nedense dalgalanma yapıyor (tv.den kaynaklı mı yoksa çekimden mi anlayamadım) havadan hareketli çekimlerde çok belli oluyor

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.