Şimdi Ara

Akılsız 3D siz Led yada plazma tavsiye!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a Arkadaşlar herkes bişey diyor. Bugün teknosaya gittim baktım tv lere futbol koymuşlar adamlar koşarken titriyor yaw.

Benim tvde 3d ile işim olmaz, wifi ile işim olmaz, webos v.s işim olmaz.

Benim aradığım ok net olması, en az 40" olması led plazma farketmez netlik istiyorum ben tv izlemek istiyorum sadece digitürke sahibimiz (SD) maçlara felan bakmak için gözünüzü seveyim bi güzel tavsiye edin ya. Yok mhz si yazılımsal yüksek yok onu alırsan 15 20 dk dan sonra takılma olur ölü pixel olur SD yayınlar bulanık gösterir felan feşman. YOK MU YAW ŞÖYLE ADAM GİBİ HİÇ Bİ SORUNU OLMAYAN TV? Herkes bişiler sölüyor söylenenlere bakılırsa TV alınmaz vallahi. Zevk ve renk tartışılır ama NET hızlı oynamalarda (futbol maı basket v.s hareketli kısımlarda net olsun neeeet)

Teşekkürler

• 40pfk4309 200 hz philips öneririm vatanda 1299 tl fiyati var,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 3Dsiz işletim sistemsiz wifisiz tv bakıyorum ama 46-50 inç civarı istiyorum

yokmu tavsiyesi olan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saksoy

Bende 3Dsiz işletim sistemsiz wifisiz tv bakıyorum ama 46-50 inç civarı istiyorum

yokmu tavsiyesi olan

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım bunu negatif bir yaklaşım olarak algılama ama
    senin bu
    quote:

Benim tvde 3d ile işim olmaz, wifi ile işim olmaz, webos v.s işim olmaz.
    YOK MU YAW ŞÖYLE ADAM GİBİ HİÇ Bİ SORUNU OLMAYAN TV?)

sözünden
    uzay çağındayız ama ben illada ateşimi çöpleri sürterek yakmak istiyorum demek gibi birşey bu isteğin
    nedenine gelince teknolojik yayınların hızla glişmiş olması (analog-dijital-full hd şimdide ultra hd)ve hala gelişiyor olması
    anladığım sen futbol izleyeceksin yani yüksek performanslı ve yüksek HERZli bir tv istiyorsun
    ama yüksek herzlere sahip olan tvler hem akılsız değil hemde fiyatlarıda cabası
    yani senin anlayacağın iyi bir performans istiyorsan sana PLAZMA tv de ısrarcı olanlara kulağını tıkayıp
    al bu tvyi arkana yaslan ve bak keyfine
    Samsung UE-40H7000 40" 600Hz (Dört Çekirdek) Wi-Fi Uydu Alıcılı SMART 3D LED TV + 4 Adet Gözlük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dallass -- 2 Kasım 2014; 2:23:17 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.