Bildirim
ßakın turklere

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
server rate ine gore yorumlar deyisir tabi nerde oynuyorsun rateler ne?
dusuk ratede oynuyorsan helal olsun ama yuksek rate de oynuyorsan zaten bunlari yapabilmek kolay
yani anlicagi rate e gore değişir -
yanılmıyorsam burası 30x rate'li l2crusaders. açıkcası çok da yırtınma o serverda çok iyi itemleri olan bi dünya insan var. sizin elinizde sadece +10 epic bow var. peki gerisi nerde?
senin okumak istemediğin ama benim söylemek için can attığım şeyi yazayım
ne kadar tırmalasanızda sizi yatiracak bi dolu adam var orda
-
quote:
Orjinalden alıntı: muhammedgunay
yanılmıyorsam burası 30x rate'li l2crusaders. açıkcası çok da yırtınma o serverda çok iyi itemleri olan bi dünya insan var. sizin elinizde sadece +10 epic bow var. peki gerisi nerde?
katılıyorum +6 dragonic light setli Phantom rangerima bile 8k vuran adam olduğunu göz önüne alırsak ( ki ultra full bufflıyım ve karşıdaki adamda okçu )
-
quote:
Orjinalden alıntı: eray.gns
quote:
Orjinalden alıntı: muhammedgunay
katılıyorum +6 dragonic light setli Phantom rangerima bile 8k vuran adam olduğunu göz önüne alırsak ( ki ultra full bufflıyım ve karşıdaki adamda okçu )
ewt cok donater war serverda tutunabilmek icin donate yapmak gerekio
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X