Şimdi Ara

AKINSOFT Cafe Plus Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Internet Cafe işletmecisiyim makinelerimde XP yüklü.. Makinelerime AKINSOFT Cafe Plus kurmadan önce makineleri kapattığım zaman "Şimdi Bilgisayarınızı Güvenle Kapatabilirsiniz" yazısı çıktığı zaman Ekran Özelliklerinden kolaylıkla kaldırabiliyordum ve probLem oLmuyordu. AKINSOFT'u kurduğum zaman SP Yüklü makinelerim haric!! XP yüklü makinelerim kapandığı zaman çıkan o yazıyı bir türlü kaldıramadım.
    Yardımcı Olursanız Sevinirim.

• Bak simdi Akinsoftu açip yukardaki menuden Kontrol>Clinet kisitlamalrini seçip ilgi ayar secili ise kaldir. Daha sonra Makinelere clinte güncelle de
  • iLgi ayar dediğini anLamadım ama cLient ayarlarında hiç biri seçili değil dostum. :(
    clienti güncelledim gene bir şey değişmedi.
  • ilgili ayar ekran özelliklerini goster kapat gibi gerci senin sorununu tam olarak anlamadim. Yani anladigim kadarini yazdim demk bu degilmis biraz ayrintili yazar isen daha cok yardimci olabilirim.
  • Şimdi Makineyi Kapattığımız zaman Windows Kapanıyor ve Pc'de "Artık Bilgisayarı Güvenle Kapatabilirsiniz" yazısı çıkıyor. Power düğmesinden kapatmamız gerekiyor. XP SP2'lerde APM'yi kaLdırdığım zaman direk kapanıyor bu yazıyı gelmiyor.
    Ama Diğer SP'siz XP'lerde APM yi kaLdırsamda yine aynı yazı çıkıyor.
    "Artık Bilgisayarı Güvenle Kapatabilirsiniz"

AKINSOFT Cafe Plus yüklü olmadan önce böyLe bir sorun yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FumeS -- 27 Şubat 2005, 21:49:29 >
  • Help me
  • valla bi bilgim yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sonet Internet Kafe 1.Leri
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ARkadaşlar bu konu açılmışken bana cafeplus 6.27nin crackini bana atabilirmisiniz. aygul1987@hotmail.com
  • arkadaşlar benim sorunum hallolsa önemli değil crack.
  • 6.23 ün cracki var istersen
  • 6.27 yi shanex.com'dan temin ettim ordan indirebilirsiniz.
    şu olayı bir çözen yokmu yaa...
  • ilgili ayar ekran özelliklerini goster kapat gibi gerci senin sorununu tam olarak anlamadim. Yani anladigim kadarini yazdim demk bu degilmis biraz ayrintili yazar isen daha cok yardimci olabilirim.
  • Uzatmadan kısaca anLatayım, XP yüklü biLgisayarları kapattığımız zaman monitörde "Artık Bilgisayarı Güvenle Kapatabilirsiniz" yazısı çıkıyor tekrardan power düğmesine basıp kapatmam gerekiyor. bunu nasıL kaLdırabiLirim. Yani hiç bu yazı çıkmadan makine nasıl kapanır

Başka nasıL anLatıLır biLmiyorum :)
  • Cevap verecek arkadaş yok sanırım haLa :(
  • Kafedeki Makinelerimde XP Pro yüklü daha önce Cafe Plus yüklemeden önce makineleri kapattığım zaman hiç bir sorun çıkmıyordu ama Cafe Plus yükledikten sonra makineleri kapattığım zaman kapandıktan sonra "Şimdi Bilgisayarınızı Güvenle Kapatabilirsiniz" yazısı ekrana çıkıyor ve power düğmesine basılmadan kapanmıyor. Bu konu hakkında yardımcı oLursanız çok sevinirim.!
  • arkadaşım bence sen server ı nerden kuruyorsan onun yanında client i ordan kur belki ikisi bir birine uyuşmazlık sağlıyor olabilir....
    kolay gelsin.
    SAYGILARIM::::::
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.