Şimdi Ara

AKINSOFT HAKKINDA ACİL BİLGİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar. Akınsoft ile mülakata gireceğim. Fakat firma hakkında çok az bir bilgim var. Çok geliştiklerini duydum, kurumsal olduklarını duydum ama başka birşey bilmiyorum. Ürünleri nasıldır? Satılabilir mı? (mülakat departmanı pazarlama) Firmayı bilen tanıyan varsa beni bilgilendirir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smartass -- 27 Mart 2014; 13:11:49 >

• internet cafelerden biliyorum ama
  • C# ile yazılan masaüstü ağ sistemleri otomasyonu ile tanılıyolar (bknz akınsoftcafe) ama başka projeleride var tabikide
  • AKINSIFT
  • tişikkirlir akinsift
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberSurfer

tişikkirlir akinsift

Sizin yüzünüzden ülkede şirket yetişmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer1905

quote:

Orijinalden alıntı: CyberSurfer

tişikkirlir akinsift

Sizin yüzünüzden ülkede şirket yetişmiyor.

mizah anlayışı işte...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bkz:masa 6'yı yarım saat uzatırmısın ağbey
  • en son robot yaptıklarını duymuştum video şunu izledim hatta gayet başarılı.. otomasyon muhasebe bilgisayar programciligi vb ürun yelpazesine sahip işletme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Binaları bizim okulun yanında. Başka bişey bilmiyorum. Sahibi çok sıcakkanlı iyi birisi. İnternetin sansürlenmesini protesto ederken bize destek vermişti Konya'da.
  • Bu kadar mı :) kimse birşey bilmiyor heralde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smartass

Bu kadar mı :) kimse birşey bilmiyor heralde :)

Sahibi Özgür Bey'in Audi A5 sahibi olduğunu biliyorum. 42 Plakalı zira merkez Konya'da. Facebook üzerinden kendisini ve kurumunu takip edebilirsin. Daha detaylı bilgi sahibi değilim çünkü orada çalışmıyorum. Bildiğim şey birçok programa dili ile ilgili ilgilendikleri, mobil ve robotik alanına kaymakta oldukları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Sahibi Özgür Bey'in Audi A5 sahibi olduğunu biliyorum. 42 Plakalı zira merkez Konya'da. Facebook üzerinden kendisini ve kurumunu takip edebilirsin. Daha detaylı bilgi sahibi değilim çünkü orada çalışmıyorum. Bildiğim şey birçok programa dili ile ilgili ilgilendikleri, mobil ve robotik alanına kaymakta oldukları.

programları nasıl peki? eski teknoloji olduğunu duydum doğru mu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

programları nasıl peki? eski teknoloji olduğunu duydum doğru mu?

O konuda tam bilgim yok lakin Delphi, Fortran gibi dilleri kullandıkları elbet gerçektir. Bu dillerde eski diller. Bununla birlikte Java ve .NET dilleri ile de geliştirme yapıyorlardır. Eski denilen programlarıda güncelliyorlar elbet. Sonuçta eskilik, yenilik değil işlerlik ve stabilite önemli.

• up
  • Sağlam firmadır. Cafe programlarını da kullandım. Muhasebe programlarını da kullanıyorum. Kurumsal bir firmadır. Pazarlamacıları için aynı şeyi söyleyemeyeceğim ama firma iyi.
  • paylaşımlar için teşekkürler, dahasını bilen varsa bekliyorum.
  • up
  • Sanane si sharpta yazıldığından delphisinden sen, sana verilen aylık akbil ile bölge bölge gezip akınsoft kullanmayan tüm internet cafelere program satacaksın hepsi bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12680

Sanane si sharpta yazıldığından delphisinden sen, sana verilen aylık akbil ile bölge bölge gezip akınsoft kullanmayan tüm internet cafelere program satacaksın hepsi bu.

İhracat pazarlama arkadaşım. Ayrıca ne demek sanane, o adamlarda 1 tane program yok... İşinizi ciddiye almadığınız çok belli. Benim iş ahlakım "banane"ye müsade etmiyor. Adam akıllı bir bilginiz yoksa lüzumsuz yorum yapmayın bir zahmet.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.