Şimdi Ara

AKK kalkıyor KOTA geri geliyor. Faturalarınızı kontrol edin. (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.439
Cevap
15
Favori
135.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
292 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    TT harici, diğer İSS'lerin neler planladığı şu an belli değil.
  • Paket değişikliği yapmak isteyince karşıma çıkan fiyatlar. Yeni üyeler için liste fiyatlarında 16 Mbps AKN'siz 97 TL iken bu fiyatlara limitsiz zor gibi. Şu anda 50 Mbps'ye kadar 150 GB + Alo Konuştukça Öde paketine 84 TL ödüyorum. İşin kötüsü FTTH Gpon kurdukları için Telekom dışında alternatifim yok...

AKK kalkıyor KOTA geri geliyor. Faturalarınızı kontrol edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 10 Kasım 2018; 15:4:10 >
  • ozan_26 kullanıcısına yanıt
    Binada FTTH Gpon kurulduğu zaman ne olursa olsun hiçbir şekilde başka alternatifimiz olmuyor mu? Bende de daireye kadar fiber var Türk Telekom o yüzden soruyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsane190789

Binada FTTH Gpon kurulduğu zaman ne olursa olsun hiçbir şekilde başka alternatifimiz olmuyor mu? Bende de daireye kadar fiber var Türk Telekom o yüzden soruyorum
    Forumda gördüğüm, okuduğum kadarıyla durum bu. Türknet için bakır kablo gerekiyor. Daha detaylı bilen varsa bizi de aydınlatabilir :)
    https://forum.donanimhaber.com/turktelekom-fiber-ev-telefonu-var-turknet-li-olamiyorum--127198499

Farklı bir firma 2. altyapı çekip alternatif olursa ne ala...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 10 Kasım 2018; 15:37:56 >

• Türk telekom FTTH altyapısından türk telekom dışında, millenicom'dan(özgürüm - prestij tarifeleri), oris'ten (süper internet tarifeleri), netspeed'ten (fiber tarifeleri) hizmet alabilirsiniz. Forumdaki konularda kullananlar mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 10 Kasım 2018; 15:40:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnemyTerritory

Türk telekom FTTH altyapısından türk telekom dışında, millenicom'dan(özgürüm - prestij tarifeleri), oris'ten (süper internet tarifeleri), netspeed'ten (fiber tarifeleri) hizmet alabilirsiniz. Forumdaki konularda kullananlar mevcut.
    Türknet dışında seçenek çokmuş, araştıralım bakalım daha çok var taahhüt bitmesine ama lazım olacak gibi duruyor kota muhabbetleri yüzünden, teşekkürler.

@efsane190789 Sizin de aradığınız cevap :)
  • Aynen seçenek olması güzelmiş, sevindim. Benim de 1 sene kadar var sözleşmenin bitmesine. Bakalım en azından alternatif araştıralım yavaştan..

Teşekkürler..
  • Beyler bir sürü şey konuşulmuş ama gece 2-8 arası internet ne olacağını öğrenemedim kotadan gidecek mi?

Birde Turknet hakkında bir sürü şikayet var kafasına göre interneti kestiklerini ve 2-3 gün muhatap bulamadıklarını söylüyorlar. Turk telekom ve Superonline gibi internet sağlayıcılar sorun çıkarabiliyorsa Turknet’te sorunlar hiç bitmez bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reiskonen

Beyler bir sürü şey konuşulmuş ama gece 2-8 arası internet ne olacağını öğrenemedim kotadan gidecek mi?

Birde Turknet hakkında bir sürü şikayet var kafasına göre interneti kestiklerini ve 2-3 gün muhatap bulamadıklarını söylüyorlar. Turk telekom ve Superonline gibi internet sağlayıcılar sorun çıkarabiliyorsa Turknet’te sorunlar hiç bitmez bence.
    O olay kalkacak gibi duruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Selam, sizde fiyat değişikliği olacak mı ?
  • Assassin2016 kullanıcısına yanıt
    Gece torrentlerine elveda o zaman bir tek böyle yaşıyorduk onu da şey edecekler

• AKN’NİN ADI KOTA OLARAK DEĞİŞTİRİLMESİN!

change.org kampanyası başlamıştır. Lütfen imzalayarak destek olalım. Düzenleyici kurumu uygulama başlamadan önce bilgilendirmemiz en iyisi olacaktır.
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AskN0More -- 10 Kasım 2018; 20:39:50 >
  • cocarca33 kullanıcısına yanıt
    25Mbps olarak sınırsıza devam edeceksin... akk kalkınca kota filan gelmiyor... trollere inanmayın...
  • AskN0More A kullanıcısına yanıt
    kota filan gelmiyor yok öyle bir şey... troll-TT botlarının uydurması TT dışında kotalı internet bir tek kablonet olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramazandro

Beyler bir sürü şey konuşulmuş ama gece 2-8 arası internet ne olacağını öğrenemedim kotadan gidecek mi?

Bu ülkedeki internet kurallarına göre o bir lükstü dostum ama susmayacağız. Kim ne paketi kullanırsa kullansın destek olun. Ben sınırsız Türknet kullanıyorum ve hiç sorun yaşamadım ama yine de tam destek. Böyle saçma paketlerin kalması gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 10 Kasım 2018; 21:07:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

AKK gitti (Acayip Kandırdım Kerizleri kotası geldi) kısaltılmışı AKK

Abi ne yapalım bu operatörleri, hizmet diye bir şey yok.

• yapacak bir şey yok başa gelen çekilir
  • Taahhütü devam eden adam 2019'u AKNsiz geçirmek istiyor tabi. Taahhüt bitince ne yapacaksınız? Adamlar 50 Mbit Kotasız/AKNsiz interneti 270 TL'ye satıyor. Şubat 2019'da taahhütüm bitiyor. Ne yapacağımı kara kara düşünüyorum. Türknet geçeyim desem bir sürü insan şikayet edip duruyor adam akıllı 35-50 Mbit hızları alabileceğim bir ISS de göremiyorum. Şu fiyatları ve mevcut durumu görünce keşke aynı fiyatı ödesem de 50'den 35'e düşse diyorum. Keza 16'ya düşmüş hali bir 270 TL'lik internetten daha iyi görünüyor. BTK AKN'yi kaldırtsın eyvallah ama fiyatlara kim çözüm bulacak?
  • AKK kalkıyor KOTA geri geliyor. Faturalarınızı kontrol edin.

Bulunduğum yerde sadece TT altyapısı var. Farklı ISS düşündüm ama TT harici ISS'lere geçiş yapınca çoğu zaman eve kadar kablo işini elektrikçi çağırıp kendin yaptır diyorlar.

O yüzden;

TT ile 50 Mbps 200 GB AKN 24 ay taahhütlü 89 tl'ye anlaştım. 7 Kasım 2020'de bitiyor. Normalde 50'den 16'ya düşüyor. Yeni düzenleme ile 50'den 35'e düşecek. En azından 24 ay boyunca minimum 35 Mbps'e 89 tl ödeyeceğim. Normalde 35 Mbps AKN'siz paket 155 tl. Aylık 66 tl'den 24 ay boyunca 1584 tl kârdayım.

Türknet 35 Mbps'e 65 tl diyor. TT ile anlaştığım fiyattan 24 tl daha ucuz ve 24 ayda 576 tl daha kâr edebilirdim ama bölgenizdeki hız 50 Mbps ama biz sağlıklı olması için 35 Mbps veriyoruz dediler. TT'de en azından 200 GB olsa da 50 Mbps kullanacağım. Bir de evrakları kargoyla yolla falan işleri beni caydırdı.

Fakat TTNet bu 35 Mbps hızındaki ek pakete de kota eklerse o zaman ne olacak? Umarım öyle bir şey yapmazlar.

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.