< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fp -- 8 Kasım 2018; 16:47:0 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fp -- 8 Kasım 2018; 16:47:0 > |
Limitsiz 8 Mbps 79.90 TL den başlayan çok avantajlı fiyatlarla
|
Yemin ediyorum saha dolabına molotof atacağım.
|
Ülkeye bak yasa çıkıyor her türlü boşluğu var ki şirketler kullanabilsin.
|
Bakan efendi müjde veriyordu haberlerde "kota kalkacak" diye. Buyursun duruma bir açıklık getirsin. Bunun adı adamı ayakta götürmek.
|
AKK'nin adını ek paket diye değiştirmiş adamlar
Yeminle beynimizle dalga geçiyorlar. |
Kimsenin borazanı değilsen sen de bizim gibi internet hizmeti alan bir tüketicisin. Ama her medeni insan gibi dünya standartlarında hizmet almak isteyen Türk kullanıcısını eleştiriyorsun. Fahiş fiyatlara bu işi yapan İSS'lere ise toz kondurmuyorsun.
Ben kendi adıma kabul e-t-m-i-y-o-r-u-m. Bana henüz öyle bir bildirim gelmedi. Ama herkese geldiğine göre bana da gelecek. Geldiğinde BTK'ya tekrar şikayet edeceğim. CİMER'e de yazdım, bir daha yazacağım. Yılbaşından sonra eğer bu şekilde uygulamaya kalkarlarsa da Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğim. Hele mahkemenin birinden bir emsal karar çıksın ondan sonra zaten sıra İSS'ler yerine bize gelecek merak etme. Hiçbir sonuç alamasam da ben hakkımı aradım, vatandaşını umursamayan devlet düşünsün derim. Devran döner nasıl olsa bir gün. Kimsenin hakkı kimsede kalmaz. |
İnternette Kotaya Hayır konusunda kısa süre içerisinde Twitter da dahil olmak üzere etkinliğimizi duyuracağız. Oradan örgütlü bir şekilde hareket edelim.
|
Az evvel telekom müşteri hizmetleri ile görüştüm. Tarifemi kafalarına göre değiştiremeyeceklerini, limitsiz olarak aldığım internet paketinin iznim olmadan kotalıya çevrilemeyeceğini, ek paket tanımlıyor olmalarının benim için hiçbir şey ifade etmediğini, akn uygulamasını başka şekilde devam ettirmeye çalıştıklarını ama buna razı olmayacağımı bildirdim.
Sonuçta bunun adı tarife değişikliği. Benim "limitsiz" akn sonrası hız düşümlü paketimi limitliye çevirmişler. Bedava ek paket olayı beni ilgilendirmiyor. Görüşmeler zaten kayıtlı. Tarife değişikliğini kabul etmiyorum, bu şekilde bir tarifeyle çıkaracağınız faturalardan da sorumlu değilim yasal haklarımı kullanırım dedim teşekkür ettim kapattım. Gerisi onların problemi. Gerekirse BTK'ya gerekirse bakanlığa yazacağım. |
Birader boş post kasıyosun yazılarını okurken kanser oldum
trolleri beslemeyin |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StalkerReborn -- 6 Kasım 2018; 21:3:50 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|