Şimdi Ara

AKK kalkıyor KOTA geri geliyor. Faturalarınızı kontrol edin. (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.439
Cevap
15
Favori
135.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
292 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Önce ırzımıza geçsin diye mi bekleyecez böyle şey mi olur faturalarda söylemişler zaten...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kontratak kullanıcısına yanıt
    Gördüğüm kadarıyla siz "Kotaya Hayır!" kampanyasını başlatan kişilerden birisiniz.
    Öncelikle size üslubunuzu değiştirmenizi öneririm, böyle toplumsal bir konuya saldırgan bir tavırla koyu koyu yazdığınız üslup iyi olmuyor.
    Tüketici bilinçli olmasın, hakem heyetini öğrenmesin, ayrıcalıklı hissedeyim gibi bir gayem olsaydı izleyeceğim yolu buradan söylemezdim. Mantıksız olur.

Benim dediğim bu tür kampanyaların çok uzun vadede sonuç verdiği ve geçmişte yaşanılan mağduriyetleri gidermediği.
    Sadece şu sorulara cevap verirseniz, kampanyanıza karşı olmadığımı ve demek istediğimi anlayacak kapasitede olduğunuzu farz ediyorum;
    1- AKN/AKK konusunda yapılan kampanya kaç yıl sürdü?
    2- Kampanya sonucunda ne elde edildi?
    3- Kampanya sonucunda tüketicilerin geçmişte yaşadığı mağduriyetler giderildi mi?
    4- "İnternette Kotaya Hayır" kampanyası kaç yıl sürecek?
    5- Yaşanılmış mağduriyetler giderilecek mi?

Türk Telekom'un yapacağı yasadışı değişikliğe 20 gün kadar bir zaman kaldı. 20 günde bunun önüne geçebileceğinizi düşünüyor musunuz?

• 10 yıldır 16 Mbps rezil bir hızda sürünüyorum, üstelik bu rezilliğe katlanmamın yanısıra 12 aylık taahhüt ile bu çöp internete 72 lira da fatura ödüyor ve akk çilesi çekiyorum. 2019 yılına gireceğiz elin adamı marsa otomobil gönderiyor bizde hız hâlâ 16 Mbps. Akk kalkıyor diye sevinirken şimdi de kota geliyormuş. Böyle saçma sapan işlere kafa yoracaklarına şu rezil alt yapıyı yenileyip internet hızlarını yükseltseler vatana millete daha çok faydaları dokunur.
  • habib_723 kullanıcısına yanıt
    İstersen sende bir avukata danışabilirsin ya da buradan bir avukat arkadaş konuya açıklık getirebilir.
    Ve maalesef önce ırzımıza geçilmesini beklememiz gerekiyor; ondan sonra ırzımıza geçildiğini, kimin, ne zaman ve nasıl geçtiğini kanıtlamamız gerekiyor. İşin yasal sürecine daha vakıf bir avukat arkadaş varsa onun çözümünü de görmek isteriz. Benim için de ikinci bir görüş olur. Acı ama bizde kanun böyle işliyor.

Görmüyor musun TV haberlerini?
    Kadın kocam beni öldürecek der, polis ve hakim inanmaz.
    Adam karısını öldürür.
    Polis adamı yakalar, hakim (belki) hapse atar.
  • .Tolga . kullanıcısına yanıt
    faturada yazıyor zaten bak ben faturadan örnekleyeyim

AKK kalkıyor KOTA geri geliyor. Faturalarınızı kontrol edin.

ultranet LİMİTSİZ 16 mbps ye kadar akn : 75 gb akn sonrası 5 mbps

ama limitsiz !!!!! hız düşsede

bir alttakinde ne yazıyor

Bu sebeple, 1 Aralık 2018 tarihinden itibaren, kullanmakta olduğunuz 16
    Mbps'ye kadar 75 GB AKN'li internet paketiniz mevcut tarifenizden daha
    avantajlı olacak şekilde ULTRANET (16 Mbps'ye Kadar) 75GB paketine
    dönüştürülecek ve ücretsiz 8 Mbps hızında ek paket otomatik olarak
    tanımlanacaktı

azımı bozmak istemiyorum ama bunun neresi avantaj !!! ultranet limitsiz internetimi DEGİŞTİRİP ultranet 75gb paket yapıyorsun küfür edecem bak şindi

75 gb paket diyerek KOTA demiyorsun

taahhüt veya sözleşme gereği 75gb aşarsam KALAN 2 AY SÜRE İÇİN 8mbps hızında paket ekliyorsun .

2 ay sonra nolacak peki limitsizler yüksek fiyattan satılacak yani kotalı internet paketlerinden birini sececeksin

akn kalkacaksa mantıken kota gelecek ??????????????

ya limitsiz internet alacan . veya kotalı

anlamadıgım bi konu var akn kalkacaksa

bireysel.turktelekom.com.tr
    İnternet Kampanyaları > Fiber İnternet > Evde İnternet > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/sayfalar/kampanyalar.aspx

24 ay taahhütlü limitsiz akn li satış nasıl yapıyorsun kampanya ile .. örnegin fibernet kampanyası detaya bakalım

Abone, seçtiği paketin bağlantı hızına kadar destekleyen hızı kullanacak olup, bu hız bağlanılan yere göre değisiklik gösterebilecektir. Abonenin ay içerisindeki veri kullanımı (download) AKN'ye (adil kullanım noktasına) ulaştığında AKN sonrası hızı, seçilen paketin bağlantı hızına göre, tablodaki değerlere düşürülecektir.

iyide hem akn kalkacak diyorsun hemde sitende 24 ay taahhütle akn sonrası hız düşümlerini detaylıyon

Fiber Hızlı Net Kampanya
    S FİBERNET/HİPERNET LİMİTSİZ ???

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Abi nasılsın diyip mesaj atayım mı diye sormuyor değikim bakalım ne cevap gelecek. Aradılar boş boş konuştu akn den farkı yok bunun dedim hak verdi ben bişey yapamam çalışanıma getirdi kapattım 2019 mayıs tahaddüt biter ben kaçar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • copywriter kullanıcısına yanıt

İnsanların yıllardır emek vererek destek oldukları bir kampanyaya "gürültü" diyerek saldırgan tavır sergilediniz. Bu kampanyanın "gürültü" olmadığını, bu kampanya ile tüketicileri bilinçlendirdiğimizi, tüketici hakem heyetinin dahi ne olduğunu bilmeyen tüketicilere yol gösterdiğimizi, tüketici haklarından haberdar ettiğimizi söyledim. Bunları görmezden gelerek yine "gürültü" temalı kendi bildiğinizi okuyan bir mesaj yazdınız. Üzerime direksiyon kıran bir araca doğru ben de yoldan çıkmamak için direksiyon kırdım, bunun adı saldırganlık değildir.

Hâlâ aynı inatla defalarca cevap verilen şeyleri yazıyorsunuz. Öncelikle bu noktada kapasite problemini hâlletmek gerek, AKK dolmuş.

Bu kampanya hiç bitmeyecek, çünkü tüketicileri bilinçlendirme faaliyeti hiç bitmez. "TÜKODER, TÜSODER gibi tüketici dernekleri kaç yıldır açık ve ne zaman bitecek?" gibi tuhaf bir soru bu.

Bu kampanya sayesinde evvela onbinlerce tüketici kenetlendi ve onbinlerce tüketici, kendi hakları konusunda bilinçlendi. Yeri geldi tek tek insanlara yardımcı olduk, kimisinin haksız yere yazılan fatura bedelini geri almasını sağladık, kimisinin ayıplı olarak aldığı hizmetin cayma bedeli olmadan iptal edilmesini sağladık. İnternetin vaziyetiyle ilgili bir gelişme olmadığını sanıyorsanız büyük bir yanılgı içerisindesiniz: Çok değil, daha 2 sene önce, biz kampanyaya başladığımız ilk zamanlar AKK sonrası hız 3 Mbps idi. Sesimizi duyurduk ve AKK düzenlemesinin çıkarılmasını sağladık. Yaklaşık 2 senedir yüksek AKK sonrası hızlarla ve gece 2 - 8 arası AKK'siz olarak internete bağlanıyorsunuz. İşte sizin "gürültü" diye tabir ettiğiniz kampanya sayesinde eskiden 3 Mbps'ye düştüğünüzü bile unutmuşsunuz.

Başka ne oldu? TürkNet AKK'yi kaldırdı. Nasıl kaldırdı? Kimlerin sayesinde kaldırdı? Cevabı Sinan Kurmuş versin:

Diğer alternatifler de çok daha hızlı ve uygun fiyatlı tarifeler satmaya başladı.

Yaşanılmış mağduriyetlerin giderilmesi için bilinçlendirme faaliyetlerine devam ediyoruz (cevabı olduğu hâlde bunu sormaktan vazgeçmeyeceksiniz sanırım, cevabını içeren mesajıma sorusunu yazıyorsunuz). Tüketici dernekleriyle de temas hâlindeyiz. Hukuki destek için gerekirse oralara yönlendireceğiz ve onlar da gereken desteği verecekler.

Kampanya kapsamında sadece internet ile ilgili değil, genel tüketici bilinciyle ilgili çok şey kazanıldı. Dilerseniz sosyal medya üzerinden takip edebilir, Discord sunucumuza katılabilirsiniz.

Sizin de bilinçli bir tüketici olduğunuzu görüyorum. Ancak bilinçli bir tüketicinin tepki göstereceği şeylerin yanında yanlış şeylere de tepki gösteriyorsunuz. Tüketicinin hakkını savunan, bu konuda gönüllü olarak mücadele eden ve tüketiciyi bilinçlendiren bir kampanyaya, bir harekete karşı "Bunlar boş işler, bunlar gürültü." minvalinde tepki gösteriyorsunuz. "Dost ateşini" kapatırsınız umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontratak -- 9 Kasım 2018; 23:1:23 >

• AKK kalkıyor diye seviniyodum bende bi işide adam akıllı yapın da halkın yüzü gülsün.
  • Evolution E kullanıcısına yanıt
    hocam insanları ısrarlı bir şekilde düşük hızlı tarifelere yeni yıl gelmeden geçmeye zorluyorlar. İnsanın aklına acaba 2019'da hakikatten tamamen sınırsız paketler ve ayni fiyatlarda mı gelecek diye düşündürüyorlar. hocam eğer taahhüt verdiyseniz, bu sözleşme ile sabittir ve aleyhimize iki yıl boyunca kesinlikle bir değişim yapamazlar. Bu sebeple içiniz rahat olsun bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

İnternette Kotaya Hayır konusunda kısa süre içerisinde Twitter da dahil olmak üzere etkinliğimizi duyuracağız. Oradan örgütlü bir şekilde hareket edelim.
    hümüyet senin AKN ye karşıyız konun vardı yanlış hatırlamıyorsam ..

dünya ülkelerinde hız ve tarifeleri eklemiştin konuya ??? ve akn ye karşıydın akn kaldırılsın diodun
  • allahtan turknet kullanıyorum
  • Kan emici orman çocukları sizi. Daha geçen gün mesut Çevik in New York'ta sokakta ücretsiz 100 mbps kullanıldığını izledim utandım. Siz nasıl İSS siniz? Şirketler, biz yılda bu kadar müşteriyle, bu kadar gb kullandık diye övüneceğiniz yerde hâlâ nasıl sömürürüz diye yer arıyorsunuz yazıklar olsun sizin insanlığınıza tabi varsa. O cebinize attığınız paralarda zehir zıkkım olsun.

• Superonline, vodafone gibi firmalar nasıl bi yol izleyecek bilen var mı? Ttnet gibi olmaz umarım

• quote:

Orijinalden alıntı: hypercubematrix

hümüyet senin AKN ye karşıyız konun vardı yanlış hatırlamıyorsam ..

dünya ülkelerinde hız ve tarifeleri eklemiştin konuya ??? ve akn ye karşıydın akn kaldırılsın diodun

Alıntıları Göster
    O kampanyanın yöneticilerinden biriyim ve forum konusunu düzenlemekle görevliyim. Tam olarak neyi soruyorsunuz?
  • quote:

O kampanyanın yöneticilerinden biriyim ve forum konusunu düzenlemekle görevliyim. Tam olarak neyi soruyorsunuz?

Forum yönetimi duyuru için foruma da bir bildirim ayarlarsa iyi olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu 2. ayım ilk ay 25 di bu ay 50 o yüzden şaşırdım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drahmizm

quote:

Forum yönetimi duyuru için foruma da bir bildirim ayarlarsa iyi olur.

Alıntıları Göster
    Nasıl bir duyuru ayarlanabilir?
  • quote:

Nasıl bir duyuru ayarlanabilir?

Alıntıları Göster
    Bilmiyorum, forumdan yetkili biri ile görüşmek lazım ancak şu etkinlik için 2019 yılı beklenmeli sanırım.
  • Arkadaşlar türk telekom böyle kafasına göre nasıl değiştirebiliyor ya. Hayır onay falan vermedim taahhütnamede açık falan mı var.

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.