Bildirim
AKK na Bundan Sonra Takılıp da Kurtulmamak İçin Değil Takılmamak İçin Neler Yapılmalı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
adamlar seni dns veya ip ile takip etmiyor.k.adınla takip ediyor.amuda kalk harcadığın kota saptanır.
dns ve ip ile olmaz.ama başka yöntemler geliştirilirmi onu bilmem zaman gösterir onu. -
Hiç bişey yapmanıza gerek yok, beleş buldum diye sömürmeyin yeter, 50gb tabiki çok az miktar lakin 80-90 a kadar hiç bişeyin düştüğü yok. 80-90 çokmu o da az ama biraz da şans. Benim tavsiyem ayın 20 sine kadar bu sınırlarda dolaşmak, 20 sinden sonra geçsenizde düşürmüyorlar zaten 3-5 gün için.
Zamanında, şu kadar sömürdüm zuhahaha diyen tipler olmasaydı belki de bu gün herkes eskisi gibi kullanıyor olurdu bunu. Hep TT diyoruz da biz sanki hiç suçlu değiliz.
Kel başa şimşir tarak böyle... böyle.... ata sözümüzü hatırlatırım. Gönül isterki hiç böyle kotalar falan olmasın, tamam dünyadaki en zengin ve halkını düşünen ülke olmayalımda bari yarısı kadar olalım, ama nerde. Bu, Türkiye'nin her mevzudaki gerçeklerinden sadece bir tanesi.. Diğerlerine nasıl alışıp ses etmiyorsak buna da etmiyoruz. Sömürende sömürüyor, TT bizi sömürüyor, biz 100gb fazla kullanınca onları sömürdük diye seviniyoruz. Böyle gidiyor işte.
Ülke elden gitmiş, gençlik HD film seyredemiyor diye üzülüyor hala ???? !!!
-
ultrasurf kullanarak gezince kota gitmiyor deniyordu aynı yöntem geçerli de ultrasurfle zaten hızın düşüyor -
quote:
Orijinalden alıntı: KernelTrap
Hiç bişey yapmanıza gerek yok, beleş buldum diye sömürmeyin yeter, 50gb tabiki çok az miktar lakin 80-90 a kadar hiç bişeyin düştüğü yok. 80-90 çokmu o da az ama biraz da şans. Benim tavsiyem ayın 20 sine kadar bu sınırlarda dolaşmak, 20 sinden sonra geçsenizde düşürmüyorlar zaten 3-5 gün için.
Zamanında, şu kadar sömürdüm zuhahaha diyen tipler olmasaydı belki de bu gün herkes eskisi gibi kullanıyor olurdu bunu. Hep TT diyoruz da biz sanki hiç suçlu değiliz.
Kel başa şimşir tarak böyle... böyle.... ata sözümüzü hatırlatırım. Gönül isterki hiç böyle kotalar falan olmasın, tamam dünyadaki en zengin ve halkını düşünen ülke olmayalımda bari yarısı kadar olalım, ama nerde. Bu, Türkiye'nin her mevzudaki gerçeklerinden sadece bir tanesi.. Diğerlerine nasıl alışıp ses etmiyorsak buna da etmiyoruz. Sömürende sömürüyor, TT bizi sömürüyor, biz 100gb fazla kullanınca onları sömürdük diye seviniyoruz. Böyle gidiyor işte.
80 e 90 a kadar düşmüyor mu ?
benim mart ayında 52 gb olmuş. Ayın 27sinde gece 2 de net gitti geldi sonuç 1 mbit. Buna ne demeli peki ?
-
film indiren biriysen mecbur seedbox kullanacaksın internet hızından kısacaksın -
quote:
Orijinalden alıntı: remiles01
film indiren biriysen mecbur seedbox kullanacaksın internet hızından kısacaksın
Tam oalrak bu seedbox ne iş yapar anlayamadım internette yazıyorlar ama asıl faydası ne...? Bir açıklarsan sevinirim.. -
quote:
Somurmekle ne alaka yahu? Madem boyle bir hizmet sunuyordu kullanici da tabi ki kullanacak, buna somuru denmez. Sen halinden memnun olabilirsin ama biz degiliz.
Bu 25 liraya Bulgaristanda kullandigim internet:
Bu da 60+15 Liraya Turkiye de kullandigim internet;
Somurulen kim?
-
Kota harcanmasına engel olan uygulamaların hepsi hurafedir. Buna engel olmak imkansız. Sağda solda görülen, AKK'ya engel olduğunu söyleyen programları yüklemeyin. Bilgisayarınıza zarar verebilirler, virüs bulaştırabilirler. -
quote:
Orijinalden alıntı: remiles01
film indiren biriysen mecbur seedbox kullanacaksın internet hızından kısacaksın
seedbox ile ne alakası var kotanın. upload kasma dışında bir yararı yok seedbox'ın. sonuç olarak seedbox'a indirdiğin filmi gene bir şekilde kendi bilgisayarına aktaracaksın bu da download sayılıyor zaten. -
quote:
bu düşüncede olan arkadaşlara bende katılmıyorum.
milyonlarca lirayı reklamlara harcayacaklarına altyapıya önem verip geliştirselerdi.
ben ayda 1tb indiririm bir başkası ayda 4gb kullanır.
-
Sakın AKK'yi geçmeyin 50 gb olduğu an hızım tekrar düştü. Üstelik anında sınırladılar öyle 1-2 gün sonra değil..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X