Şimdi Ara

akk switch de mi yoksa modemde mi uygulanıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ve switch fiber switch ise.

Nasıl olsa öğreneceğim. Buradan daha hızlı olur diye düşündüm.

Ve şunu da ekliyorum, superonline güvenlikte berbat, switch kutusuna gittim anahtarı üstünde idi. konsol portunun şifresi ise iç kapakta yazıyor...

Not olarak amacım zararlı bir şey değil.

• AKK dan kastınız nedir? adil kullanım kotası ise

ne switch ne modem. Tamamiyle devre bazlı bir uygulama. siz isterseniz kendi switch inizi takın fark etmez. oraya gelen devrede yapılan monitöring ile engel koyulup kaldırılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

AKK dan kastınız nedir? adil kullanım kotası ise

ne switch ne modem. Tamamiyle devre bazlı bir uygulama. siz isterseniz kendi switch inizi takın fark etmez. oraya gelen devrede yapılan monitöring ile engel koyulup kaldırılıyor.

arkadasin switch dedigi sanirim saha dolaplari.

ve modemde yapilmiyor kisitlama, orasi kesin.

bunun disinda saha dolabinda da olabilir, santralde de olabilir, ikisi de mumkun. alt yapiyi bilmeden soylemek mumkun degil. eger saha dolabini acabiliyorsaniz ve sifre de yaziliysa konsolo baglanip kurcalyabailirsiniz. ancak kullandiklari CLI komutlarini ve yapiyi bilmek mumkun degil, standart bir sey degil sonucta bu ve saha dolaplari da her gun karsilastigimiz cihazlardan degil.
  • zengier Z kullanıcısına yanıt
    aslında standarttır.

Saha dolaplarındaki switchler sadece asli görevini yapar ve gelen bağlantıyı portlara yönlendirir. Orada bir konfigürasyon yapılarak hatlarda oynama yapmak pek bir şey değiştirmez. Merkezden gelen bilgi oradaki konfigürasyonu ezecektir.
  • Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
     akk switch de mi yoksa modemde mi uygulanıyor?

1. Çözüm basit, hatta cisco eğitim kanallarında görmüştümhttps://www.youtube.com/watch?v=UwXcloUeS9A
    2. Çözümü nasıl yapacağımı bilmiyorum.

Bunlardan biri doğru şık. Acaba hangisi ???

• CoolSnow kullanıcısına yanıt
    Bu dediklerinizi yapabilmeniz için CCNP bilginiz olması lazım bu bir.

switch conft kullanıcı adı ve şifresini bilmeniz gerekiyor.

Oraya girdikten sonra trunk ayarlarını kontrol etmeniz lazım.

Size ait olan portu kontrol edip hızı arttırmanız lazım.

Ama bildiğim kadarıyla bunlar ara switchlerde değil merkez switchlerde yönetiliyor. bugüne kadar ISP lerle yaptığım hiçbir çalışmada bant genişliği arttırımı ara switchlerden yapılmadı.
  • Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    Ben binaya gelen fiber kablonun direkt internete bağlı olduğunu düşünüyordum. Sanırım yanılıyormuşum çünkü tracert komutlarını yürüttüğüm zaman istediğim ip ye onlarca ağdan geçtikten sonra ulaşıyor, whois bilgilerinden kapalı ağ olmadıklarını anlıyorum. Bunu görmem modem ile internet arasında herhangi bir local servis olmadığını düşünmeme neden oluyordu, sonuçta tracert de 192.168.1.1 den sonra direkt internete erişiyordum. Ama şimdi bunun öyle olmama ihtimali var, modem beni internete köprülüyor olabilir ki öyle, bu durumda köprünün kurallarıyla oynayarak bahsettiğim çözümler uygulanabilir.
    Bu arada 1. çözümde yanlışlıkla modem yazmışım orada bahsettiğim switch olacaktı.

Şimdi elimde switch in şifresi laptop ve ethernet kablosu bulunmakta. Bugün uyuduktan sonra bodrumda switchi kurcalayacağım.
    Bu akşamımı cisco eğitim videolarıyla geçirdim. Belki videoya alıp youtubeye koyarım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • söz konusu tırt telekomun fiberi ise sansüreden geçtiği kesin...
  • Son durum ;
    Konsol portuna cat6 kabloyla bağlanmayı denedim olmadı, hiç tepki vermiyor, ne biliyim konsol kablosunun gerektiğini, ethernet girişi vardı.
    bu kablo olmadan sanırm bağlanamayacağımhttp://urun.n11.com/kablolar/modem-konsol-kablosu-P105023068?cid=604001&gclid=CKyd2JfHmc4CFckV0wodUdwJgg&gclsrc=aw.ds
    sonuç olarak elim kolum bağlı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.