Şimdi Ara

AKK yeni düzenleme yarar değil zarar getiriyor. Canlı Yayın! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
3
Favori
17.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu fırından yeni çıkmış sıcacık kazıklar "Yetmez ama evet", "Ne olursa olsun sonuna kadar evet" diyen, kendileriyle birlikte bizi velhasılı bütün ülkeyi yakan padişah sevdalılarına gelsin!

• Sömürsünler bide böyle sömürsünler iyice çığrından çıkardılar artık işi kafalarına koymuşlarsa yapacaklar biz ne yaparsak yapalım Allah belalarını versin
  • Hayırdır DH ve Mesut bey AKK kaldırılmasına karşı mı ? O ne saçma sapan bir başlık öyle. "Yarar değil zarar getiriyor". Bu insanlar aylarca boşuna mı emek sarf etti ? Ne garip bi ülkede yaşıyoruz...
  • merhabalar,
    Turk.net tarifelerini yayınladınız ama bende sitesine girdim baktım şuan abone alımına kapalı olan tarife fiyatlarını yayımladınız.Turk.net yapa adını verdiği sistemde akn uygulamıyor, aknli paketlerde 150gb sınırı var sitesinde yazan bilgiler bu.
  • Arayıp "sayın temsilci kardeşim sen üzerine alınma ama o başınızdakilerin Allah belasını versin" deyip kapatabilirsiniz...
  • Hiç bi b..k yiyemezler kendi ipini çekiyorlar adiler

• YETMEZ AMA EVET EVET EVET :-) CELLATINA AŞIK OLAN BİR MİLLET EVET EVET EVET :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Orijinalden alıntı: -MoDeStUs-

quote:

Orijinalden alıntı: InsideR

Bu ulkede bu forumda
    dun ıtıbarı ıle bunları yazan adam var

"İnternet lükstür
    Türkiye'de insanlar avrupadan daha rahat yaşıyorlar"

"Herkes yalanı bıraksın,başka şeyler için daha yüksek hız istiyorsunuz. "

"Avrupa'dan 40 TL daha uygun fiyatla internet kullanıyorsun."

"Ancak aramızda hain çok,beğenmiyorlar lafta hiçbir şeyi.İnternet lükstür,ihtiyaç değildir.O yüzden lüks bir hizmeti 60 liraya aldığına şükür edeceğin yerde kendi ülkeni küçük görüyorsun,milletini eziyorsun.Yanlış bir tutum içindesin."

"Ne kazığı?60 liraya sınırsız internet kullanırken kazık yediğinizi mi düşünüyorsunuz?İstediğiniz nedir herkes size bedava mı çalışsın?Azıcık şükretmeyi öğrenin.Yazık. "

"Dışarıda 10 liraya satıyorlarsa,ona göre kazanıyor.

Türkiye,yüksek gelirli insanların arttığı bir ülke.Burada para çok kazanılıyor ve Dolar karşısında paramız değerli değil.Düşmanlarımız çok.İnternet gibi hizmetler bizim üretimimiz değil.Ayrıca ihtiyaç da değil,lükse bu kadar takılıyorsun şu anda.Çünkü bu ülkede keyfin yerinde.Avrupa'da gençler çalışmaktan başlarını kaldıramıyorlar bu konular ile zaman harcayamıyorlar.Rahat burada gençlik,işsizlikten bunlara sarıyor. "

"En rahat,işsiz güçsüz dolanan gençlik bizde.Çünkü aile iyi para kazanıyor,çocuğa veriyor.O çocuklar da gelip burada konu açıp daha hızlı internet dileniyorlar.Neden?Daha fazla saçmalık indirebilsin,daha fazla zarar ziyan iş yapabilsin diye.Kim interneti bilimsel bir amaçla kullanmış,kullanırsa da neyine yetmemiş bu hızlar?Oyun için,+18 içerik için istiyorsunuz bu hızları bunu herkes biliyor.Bu mantık Avrupa'da yok.Orada gençler deli gibi çalışıyorlar başlarını kaldıramıyorlar.Halinize şükredin. "

şimdi bu yazana ne denenebılır
    kendı ıcınızde dıyorsunuz bazen (pire için yorgan yakma durumu)
    sımdı ben karsı cıkacagım ben dırenecegım benım sayemde bunları yazanda daha ıyı hızmet alacak ve daha ucuza alacak.

şimdi bunları yazan sahıs ile nasıl birlik olunur
    gercekten soyleyeyınde bıleyım

Benım yasım 36
    diyelim ki bu yasamı kadar agzımda salya akıtarak yasadım bılmıyorum
    hakkaten anlatında ben ve benım gıbıler ogrensın

Bu saydiklarin beyinden yoksun aktroller.Tek yaptiklari gozlerini kapatarak peygamber olarak gordukleri tayyipe iman etmek.Bilmiyorlarki o kisinin gercek yuzunu.Gozleriyle gorseler fetonun isi bile derler o derece.

Şu yorumun onlardan farkı yok bana göre.

Ha öyle ha böyle.

Yobazlığın iki türlüsüne de karşıyım.

"Bu saydiklarin beyinden yoksun aktroller." Ne demek bu? Karşı taraftan küfür yiyeceğini bile bile ortamı germek insanları birbirine düşürmektir bana göre.

Biraz fransızlardan örnek al. Onlar genelde "Bu çirkin" demezler. Daha çok "o kadar da güzel değil" şeklinde kullanırlar dillerini.

Sen bunu kendine bir saldırı olarak görüyorsun ama bu sadece bir tavsiye. Sen kendinden başka düşünceye sahip herkesi "Aptal" olarak görür ve öyle hitap edersen. Nasıl bir karşılık bekliyorsun?

Hani bir laf kullanıyorlar "Koyun" dediler biz de "Koyduk" diye. O misal.

Eğer gerçek yüzünü biliyorsan buyur insanca anlat. İnanan inanır inanmayana güle güle dersin. İnsanlara kendi fikrini zorla kabullendiremezsin. Ya da onların fikirlerinin "Aptalca" olduğunu söyleyemezsin.

Özgürlük diyorsunuz ya. İşte özgürlük sizin sandığınız gibi bir şey değil! Siz ne kadar özgürseniz diğerleri de o kadar özgür. Siz ne kadar haklıysanız, diğerleri de o kadar haklı. Sizin oyunuz 1 oy ediyor ise onun da oyu 1 oy ediyor.

Maalesef ki çevremde de gördüğüm Muhalefet kesimi genelde aynen bu şekilde "En zeki benim, geri kalan herkes geri zekalı" havalarında takılıyor.

Bazen diyorum amd trolleri ile aktroller arasında bir bağlantı varmı? Sanırım olabilite ihtimali yüksek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şimdi bu başlıkla amacın nedir tam olarak? Amacın bu ttnet ve tayfasına yanaşmak adına akk kalkmasının tü kaka olduğunumu ima etmek? Akk ile ilgili videodaki yorumlarındanda sonra iyice kıllandım.

• Yiye yiye bitiremediler milleti durmak Yok soymaya devam

• Mesele sağ-sol meselesi değil, siyasi veya benzeri bir rant meselesi de değil, mesele halka zorla dayatılmaya çalışan bir zulüm. Bence bununla ilgili bir çağrıda bulunulmalı, gerekli tepki gösterilmeli.
    Bir halk bu kadar aşağılanmamalı, ülkemiz de her geçen sene halkın alım gücü çok büyük oranda düşüyor.
    Ne gerekiyorsa yapalım, tepkimizi gösterelim, sizler ön ayak olun lütfen.

• quote:

Şimdi bu başlıkla amacın nedir tam olarak? Amacın bu ttnet ve tayfasına yanaşmak adına akk kalkmasının tü kaka olduğunumu ima etmek? Akk ile ilgili videodaki yorumlarındanda sonra iyice kıllandım.

Merhaba,

Kıllandınız mı? Tüy dökücü kullanın iyi gelir :) Bu nasıl bir üslup nedir derdiniz çözemedim.

Operatörler alt yapı yetersiz, yatırım yapmamıza izin verilmiyor diyorlar, bahaneleri bu ve bu bahane olduğu sürece işler istediğimiz gibi olmaz dediğimde yüzlerce yorum geldi. Kimse yazı içeriğine bakmadan sadece başlığa bakıp olmayacak şeyler yazdılar.

Hep söyledim söylüyorum da; ben AKK, AKN, Kota artık sınırlamaya yarayan ne varsa kalksın fiyatlar 50TL olsun herkes 100mbps kullansın isterim tabi. Neden istemeyeyim?

Fakat bu en azından şu anki düzende olmaz. Sizlere neden olamaz bunu anlattığımda herkes sen AKK'yı savunuyorsun dedi, bakın tekrar yazıyorum ben kullanıcı tarafındayım ve bu düzende, bu düzenlemelerle bir iş yapılamaz.

Sonuç ortada. Tepkimizi koyduk, şu anda başka sitelerde benzer tepki var mı bakın isterseniz sonra gelin bize laf söyleyin :)

Tepki koymak da suç oldu ya size iyi eğlenceler diliyorum.

Sevgiler,
    Mesut Çevik
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Bir internet kullanıcısı olarak üzerime düşeni yaptım ve ttnet e konuyla ilgili şikayet oluşturdum. Böyle giderse hem kullanmadığım sabit hattımı hemde adsl hattımı kapattırıcam böyle rezillik olmaz! Sizde üzerinize düşeni yapın tepkinizi ortaya koyun arkadaşlar yolunacak kaz değiliz kimse kusura bakmasın !

• abi ne yapaıyoruz siz neyapmak istiyorsunuz imza mı topluyoruz bu tarife olursa herkes internetini kapatır resti cekelim ben en aşagı 200 kişi toplarım sizi izleyenlere söyleyin bu işe 1 el atın bişekilde ticaret olarak bakarsanız ben yoluma bakarım olursa şahsım adına sizi izlemeyi bırakırım

• Resmen alay ediyor lar insanlarla allah tan korkunlan utanmaz terbiye sizler

• Fiyatlariniz zaten uygun degil hala guneydogu anadolu kardeniz akdeniz ,...vb bolgelerde yasayan insanlar 21. Yy da internetsiz ekonomik durumu iyi olmayan asgari ucretle calisanlar ve digerleri jsimdide fiyatlarinizi daha pahali hale getirip erisilmez yapiyorsunuz ali amca asgari ucretli evi kira esi calismiyor 4 cocugu var okula gidiyor adam eve ekmek getiremiyor bir de onceligi internet mi olsun ornekler cogaltilabilir 60tl bile fazla 30-40 tl olmali cok gelismis bir ulke degiliz nedir bu fiyatlar fiyatlar bolgelere gore belirlenmeli

• Ne diyor başbakanınız trafik de hız felaket, bilişim de hız bereket. Nasrettin Hoca'nın ye kürküm ye fıkrası gibi..

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Şimdi bu başlıkla amacın nedir tam olarak? Amacın bu ttnet ve tayfasına yanaşmak adına akk kalkmasının tü kaka olduğunumu ima etmek? Akk ile ilgili videodaki yorumlarındanda sonra iyice kıllandım.

Merhaba,

Kıllandınız mı? Tüy dökücü kullanın iyi gelir :) Bu nasıl bir üslup nedir derdiniz çözemedim.

Operatörler alt yapı yetersiz, yatırım yapmamıza izin verilmiyor diyorlar, bahaneleri bu ve bu bahane olduğu sürece işler istediğimiz gibi olmaz dediğimde yüzlerce yorum geldi. Kimse yazı içeriğine bakmadan sadece başlığa bakıp olmayacak şeyler yazdılar.

Hep söyledim söylüyorum da; ben AKK, AKN, Kota artık sınırlamaya yarayan ne varsa kalksın fiyatlar 50TL olsun herkes 100mbps kullansın isterim tabi. Neden istemeyeyim?

Fakat bu en azından şu anki düzende olmaz. Sizlere neden olamaz bunu anlattığımda herkes sen AKK'yı savunuyorsun dedi, bakın tekrar yazıyorum ben kullanıcı tarafındayım ve bu düzende, bu düzenlemelerle bir iş yapılamaz.

Sonuç ortada. Tepkimizi koyduk, şu anda başka sitelerde benzer tepki var mı bakın isterseniz sonra gelin bize laf söyleyin :)

Tepki koymak da suç oldu ya size iyi eğlenceler diliyorum.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Anlamıştım o espiriyi yapacağını : )

Kusura bakma biraz ağır olduysa.Uslubum forumdaki kendini bilmezler yüzünden ağırlaştı biraz.Sizlerede dert yanıyoruz bu konuda ama neyse konumuz bu değil : ) Yetersiz diyip durmaları tamamiyle kendilerinden.Tek amaçları nerdeyse yatırım yapmaktan çok kar elde etmek.Bu dediğim ticaretin her sektöründe mevcut.Yılanın başı zaten ttnet.Onun peşindede diğerleri.Utanmasalar tek kürek sallamadan çuvalla para götürecekler.Bizim tepkimiz bunlara.Şimdi sizin gibi hit değeri yüksek bir sitede üst konumda olan bir kişi bile düşündükleriniz yüzünden farkında olmadan o kan emicilere çanak tutuyorsunuz.Başlık dediğim gibi çok yanıltıcı olmuş.Düşündüklerinizi göstermiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: InsideR

Bu ulkede bu forumda
    dun ıtıbarı ıle bunları yazan adam var

"İnternet lükstür
    Türkiye'de insanlar avrupadan daha rahat yaşıyorlar"

"Herkes yalanı bıraksın,başka şeyler için daha yüksek hız istiyorsunuz. "

"Avrupa'dan 40 TL daha uygun fiyatla internet kullanıyorsun."

"Ancak aramızda hain çok,beğenmiyorlar lafta hiçbir şeyi.İnternet lükstür,ihtiyaç değildir.O yüzden lüks bir hizmeti 60 liraya aldığına şükür edeceğin yerde kendi ülkeni küçük görüyorsun,milletini eziyorsun.Yanlış bir tutum içindesin."

"Ne kazığı?60 liraya sınırsız internet kullanırken kazık yediğinizi mi düşünüyorsunuz?İstediğiniz nedir herkes size bedava mı çalışsın?Azıcık şükretmeyi öğrenin.Yazık. "

"Dışarıda 10 liraya satıyorlarsa,ona göre kazanıyor.

Türkiye,yüksek gelirli insanların arttığı bir ülke.Burada para çok kazanılıyor ve Dolar karşısında paramız değerli değil.Düşmanlarımız çok.İnternet gibi hizmetler bizim üretimimiz değil.Ayrıca ihtiyaç da değil,lükse bu kadar takılıyorsun şu anda.Çünkü bu ülkede keyfin yerinde.Avrupa'da gençler çalışmaktan başlarını kaldıramıyorlar bu konular ile zaman harcayamıyorlar.Rahat burada gençlik,işsizlikten bunlara sarıyor. "

"En rahat,işsiz güçsüz dolanan gençlik bizde.Çünkü aile iyi para kazanıyor,çocuğa veriyor.O çocuklar da gelip burada konu açıp daha hızlı internet dileniyorlar.Neden?Daha fazla saçmalık indirebilsin,daha fazla zarar ziyan iş yapabilsin diye.Kim interneti bilimsel bir amaçla kullanmış,kullanırsa da neyine yetmemiş bu hızlar?Oyun için,+18 içerik için istiyorsunuz bu hızları bunu herkes biliyor.Bu mantık Avrupa'da yok.Orada gençler deli gibi çalışıyorlar başlarını kaldıramıyorlar.Halinize şükredin. "

şimdi bu yazana ne denenebılır
    kendı ıcınızde dıyorsunuz bazen (pire için yorgan yakma durumu)
    sımdı ben karsı cıkacagım ben dırenecegım benım sayemde bunları yazanda daha ıyı hızmet alacak ve daha ucuza alacak.

şimdi bunları yazan sahıs ile nasıl birlik olunur
    gercekten soyleyeyınde bıleyım

Benım yasım 36
    diyelim ki bu yasamı kadar agzımda salya akıtarak yasadım bılmıyorum
    hakkaten anlatında ben ve benım gıbıler ogrensın

Bu saydiklarin beyinden yoksun aktroller.Tek yaptiklari gozlerini kapatarak peygamber olarak gordukleri tayyipe iman etmek.Bilmiyorlarki o kisinin gercek yuzunu.Gozleriyle gorseler fetonun isi bile derler o derece.

Şu yorumun onlardan farkı yok bana göre.

Ha öyle ha böyle.

Yobazlığın iki türlüsüne de karşıyım.

"Bu saydiklarin beyinden yoksun aktroller." Ne demek bu? Karşı taraftan küfür yiyeceğini bile bile ortamı germek insanları birbirine düşürmektir bana göre.

Biraz fransızlardan örnek al. Onlar genelde "Bu çirkin" demezler. Daha çok "o kadar da güzel değil" şeklinde kullanırlar dillerini.

Sen bunu kendine bir saldırı olarak görüyorsun ama bu sadece bir tavsiye. Sen kendinden başka düşünceye sahip herkesi "Aptal" olarak görür ve öyle hitap edersen. Nasıl bir karşılık bekliyorsun?

Hani bir laf kullanıyorlar "Koyun" dediler biz de "Koyduk" diye. O misal.

Eğer gerçek yüzünü biliyorsan buyur insanca anlat. İnanan inanır inanmayana güle güle dersin. İnsanlara kendi fikrini zorla kabullendiremezsin. Ya da onların fikirlerinin "Aptalca" olduğunu söyleyemezsin.

Özgürlük diyorsunuz ya. İşte özgürlük sizin sandığınız gibi bir şey değil! Siz ne kadar özgürseniz diğerleri de o kadar özgür. Siz ne kadar haklıysanız, diğerleri de o kadar haklı. Sizin oyunuz 1 oy ediyor ise onun da oyu 1 oy ediyor.

Maalesef ki çevremde de gördüğüm Muhalefet kesimi genelde aynen bu şekilde "En zeki benim, geri kalan herkes geri zekalı" havalarında takılıyor.

Yok ya yine mı marur oldunuz la siz.

Adam hem gelecek burada hak arayanlara olmadık laflar edecek hem yapılan her türlü haksızlığı normalmiş gibi gösterip destekleyecek (oh olsun zorno izlemek için sınırsız internet isteyenlere) sonra laf söyleyince bunlardan farkimiz olmayacak öyle mı.

Hadi yavrum hadi gülüm daha fazla rezil etmeyin kendinizi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu da Genel Sağlık Sigortası gibi halka dayatılan tercih hakkı tanınmayan saçma bir sistem Bu sistem de olduğu gibi internet sistemi de halkı sömürmeye yönelik olduğu apaçık ortadadır.%17 lerde fiber yada yüksek net kullanan var geri kalanın çoğu ben bukadar para vermem yolunacak kaz değilim diyip hattını kapatsa o zaman görürüm kar mı ediyorlar yoksa zarar mı ediyorlar diye.Arz talep kanunu na göre bunlar internete muhtaç nede olsa istediğimiz gibi şişiririz fiyatları köşe oluruz diyorlar.Bu düzene bitirmek için birlik olmak lazım ama görülüyor ki görüş farklılıklarından dolayı bu pek mümkün gözükmüyor çünkü bunun sebebi siyasi ayrıştırma.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.