Şimdi Ara

AKK yeni düzenleme yarar değil zarar getiriyor. Canlı Yayın! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
3
Favori
17.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nemrut17

quote:

Orijinalden alıntı: ankaland

quote:

Orijinalden alıntı: Nemrut17

Devletin müdahale etmesi gerekir diyenler olmuş.
    Hükümet içinde iş adamları olursa bize değil kendi çıkarlarına iş yaparlar.
    Bu olayın çıkmasının tek nedeni bence netflix gibi firmaların baskısı.
    Onlar ip üzerinden yayını rahat satsınlar diye.
    3mb 4 K olmaz hatta 1080 P bile olmaz.
    Bizim gibi 40. Dünya ülkelerinde halk için hiçbir şey yapılmaz, herşey zenginler içindir.
    Gerçi bizde ses çıkarmayarak herşeyi hak ediyoruz.

zaten devlet müdahale etti.. devlet gümrük işlemlerini de müdahele etti.. devlet trt ye de müdahale etti.. devlet müdahele edince öyle oldu..

Kıçınla değil gözünle oku, beyninle anla.
    Forum malomania dolmuş.
    Sektörel defol.

ne diyorsun?? ya süreci takip etmemişsin yada ego için yer arıyorsun.. kıç mıç senin anladığındır.. terbiyesiz.. BANNN

• Çok güzel bir yayın olmuş bravo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iğrenç bir düzenleme operatörlerin azının suyu akıyor şimdiden

• Beyler simetrik internetim var alırım bir h.o.
    AKK yeni düzenleme yarar değil zarar getiriyor. Canlı Yayın!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Turk telekom ve diger internet servis saglayicilar dunyanin parasini aliyorlar. Peki neden fiber altyapi ve diger gerekli altyapilara egilmiyorlar? Turkcell fiber de fiber diye yeri gogu reklama bogmayi bildi, ama sirf ticari kafa. Ambalajlayip milletten daha fazla para almak icin yapilmis bir stratejiden baska bir sey degil. Aynisi 4g altyapisi icin de oldu. Yok su kadar hiz,yok bu kadar indirme vs dediler, gercekte denilenin yarisina ulasirsan op de basina koy.

Mesut bey, bu durumda yapilmasi gereken, btknin mudahale edip fiyatlari indirin demesidir. Firsat bu firsat, internet sirketlerine gun dogmus gibi bir durum sozkonusu.

Saygilarimla...

• Video da Erdi'nın kulağındaki kulaklık modeli nedir bilen var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superonline firmasinin planladigi kota uygilamasini sizce turk telekom uygular mi? Ben her ay 200gb uzeri kullaniyorum 58 tl olan faturamla siniri asinca +150 tl daha odeyecegim yani yeni sisteme gore?

• ArkadaşLar Ben BTK ,http://basvuru.tccb.gov.tr/ , BİMERE, Yazalım Ve eklentiyede bu videoya koyup yolluyalım artık bu durumun ne hale geldiğini görsünler.Burda konuşuyoruz ama boşuna konuşup yazıyoruz onları görmedikleri kesin tepkimizi dile getirelim.Uzun uzadığına yazmak istemiyorum videoda çok harika izahetmişler Teşekkürler...!

• Az önce Türk Telekomdaki arkadaşım ile görüştüm. Bize hiç bir zam haberi gelmedi dedi. Bu kağıt çakma bir kağıt olabilir mi diye düşünüyorum?

• Telekom'u özelleştirirsen özel sektörle rekabet edemezsin elbette. Bugün Telekom özelleşmemiş olsaydı devlet "Siz istediğiniz fiyattan satın, ben vatandaşa bu fiyata şu şartlarda hizmet veriyorum" diyebilirdi.
  • Çok mu zordu BTK için yeni düzenlemeye "Yapılacak yeni kampanya ve fiyatlandırmalarda mevcutların aksine tüketicinin aleyhine düzenleme yapılamaz. Zamlar tüfe yi geçemez." Diye bir madde eklemek. Akk kalkmış Kota gelmiş. 2 yıl sonra da 16mbps sınırsıza 150 tl (günümüz parasıyla) isterler demedi demeyin.

• sadece söylenecek birşey var yazıklar olsun eğer fiyatlar bu olacaksa neden bize her zaman 3 kat fiyat ödemek zorunda kalıyoruz

• Project Scorpio kullanıcısına yanıt
    corsair void se
  • Yoizhik kullanıcısına yanıt
    ne kadar da polyanna bir yorum :) devletin vatandaşı düşündüğü nerde görülmüş. hele hele en kârlı yerde. devlet onu diyecek olsa köprü geçişinden tünel geçişinden uçan kuşa getirdiği vergiden vatandaşa takmazdı.
  • ardicli2000 kullanıcısına yanıt
    16mbit akksiz sınırsiz paket 215 hocam ttnerde

• SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Asıl polyannacılık vatandaşını düşünmeyen hükümetlere oy vermeyi sürdürmektir.
  • Bu düzünleme en başında açıklandığında ben pek inanamadım. Milletten fazladan para almadan böyle bir iyileştirmeye gitmeleri bizim ülkemizde görülecek birşey değil. O yüzden altından birşeyler çıkmasını bekliyordum. Hep bir ağızdan sesimizi yükselterek bunun önüne geçmemiz gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: canercambel

Beyler simetrik internetim var alırım bir h.o.
    AKK yeni düzenleme yarar değil zarar getiriyor. Canlı Yayın!

Kullandiginiz telefon mi5 mi?

• Yoizhik kullanıcısına yanıt
    çok alakasız şeyler diyorsun :) sen telekom özelleştirilmese daha ucuza verirdi diyorsun. ben de vermezdi dedim. bunun oy vermekle vermemekle alakası yok :)
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    verirdi demiyorum verebilirdi diyorum (bkz. "diyebilirdi"), vermezse de vereni başa getirirdin seçimle diyorum, alakayı beyin hücrelerin kuramıyorsa yapabileceğim birşey yok.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.