Şimdi Ara

AKK yeni düzenleme yarar değil zarar getiriyor. Canlı Yayın! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
3
Favori
17.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Superonline'nin 89 tl'lik 25 mbit full sınırsız tarifesi iki kişi için ideal bir paket. Zira ben öyle yapıyorum. Geçen ay yaptığım download...

AKK yeni düzenleme yarar değil zarar getiriyor. Canlı Yayın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 30 Nisan 2017; 15:39:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    Uğur ne indirdin ya o kadar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Superonline'nin 89 tl'lik 25 mbit full sınırsız tarifesi iki kişi için ideal bir paket. Zira ben öyle yapıyorum. Geçen ay yaptığım download...

1.3 TB mi hocam ben mi yanlış goruyorum

• Bunun olacağı belliydi zaten. AKK kullanıcılar arasında haksızlık oluyor diye dayatarak ortaya çıktı. Her zaman olduğu gibi kullanıcılar yine aptal durumuna düşürülüyor. Devlet de buna destek vermeye devam ediyor. Gerçi kendilerine de pay var. Sesimizi çıkarmamaya devam edersek böyle olmaya devam edeceğiz.
  • Mi max 64gb versiyonu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yoizhik

verirdi demiyorum verebilirdi diyorum (bkz. "diyebilirdi"), vermezse de vereni başa getirirdin seçimle diyorum, alakayı beyin hücrelerin kuramıyorsa yapabileceğim birşey yok.

he canım he, forumun en akıllısı da sensin, alakasız konuları birleştirmekte üstüne yokmuş onu da anladık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Superonline'nin 89 tl'lik 25 mbit full sınırsız tarifesi iki kişi için ideal bir paket. Zira ben öyle yapıyorum. Geçen ay yaptığım download...

Bunun gibi asosyal pc si full oyun, film, adult kasan boş insanlar yüzünden ağ trafiği sürekli şişiyor.Birde süper bir iş yapmış gibi övünüp paylaşmaları ayrı bir psikolojik sorun.

• Saiki kullanıcısına yanıt
    Sizin bir arabanız olsa sürekli trafikte olsanız gezseniz benzin parasını verdiğiniz sürece kim karışabilir ? Ama trafik polisi çevirip çok geziyorsun bundan sonra 50km/h geçmeyeceksin diyor daha az yer gör diyor.
    Ne dersiniz ?
  • yine halka nasıl geçirirz peşindeler, her zaman olduğu gibi ne zaman yeni bir düzenlemeye gidilse iyi olacağı yere daha da berbat bir duruma gidiyor.Fuvk the system.bunlara dur diyebilecek birileride yok.bizlerin hep birlikte olup bunlara karşı durmamız gerek.

• WaylandIZMIR kullanıcısına yanıt
    Dostum ben de bunu savunuyorum aslında. Ben de diyorum ki bu huyumuzu kırmamız gerekiyor.
    Ben bunu tek başıma yaparım, bu karar geçerli olursa da yapacağım.
    Diğerleri de umarım yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63B0840C9 -- 30 Nisan 2017; 17:37:18 >
  • aaahmet61 A kullanıcısına yanıt
    Üslubunu hiç beğenmedim; sen kime yalancı diyorsun a zavallı ! Karşındaki insanı tanımadan etmeden nasıl böyle bir ithamda bulunabilirsin!

Nereden bildiğime gelince, yurtdışında yaşıyorum ve kendi kiracılarımdan biliyorum. Ev kirasından tutun da elektrik, su ve doğalgaza kadar ödüyor, üzerine bir de mutfak masrafını veriyor. Keşke fikir sahibi olmadan önce bilgi sahibi olabilse sen ve senin gibi beyinsizler.

Fikrimi değiştirdim, sizler gibilere az bile bu yapılanlar. Umarım fiyatlar üçe hatta dörde de katlanır da bas bas bağırırsınız siz ve sizlerin zihniyetindeki şakşakçılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha bu ülkenin insanlarını nasil sömürebilirsiniz yıllardır yetmedimi ? Yazıklar olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Uğur ne indirdin ya o kadar

İlk önce şu @saiki denilen boş insanı bir alıntı yapayım Çağlar. :) Kendisi bizi çok iyi tanıyormuş gibi, işin aslını astarını araştırmadan , yaftalıyor.

Normalde , bu kadar fazla indirmezdim. Geçen ay, 4k 16 tane film indirdim , bu aralar baya bir 4k film geliyor. Bunların boyutları da , 50-60 gb arası. Bunun yanında remux 1080p yeni gelen 10-12 tane film indirdim. Arkadaş ps4'ü yeni almıştı , ona da bir kaç tane dijital oyun verdim. O yüzden 500 gb ps4'ün neredeyse yarısından fazlasını oyun indirdim. Pc'ye format atmıştım. Windows 10 sağolsın yedekleme olmadığı için , forza horizon 3 ve geow 4'ü yeniden indirmek zorunda kalmıştım. Bunlarda malum baya yüksek boyutlu oyunlar. Ayrıca önceki mesajımda dediğim gibi , iki hane kullanıyoruz neti, sadece ben kullanmıyorum. Bu arada istediğim kadar indiririm , kimse keyfimin kahyası değil. Bir daha tanımadığın insanlar hakkında atıp tutma.

• 20 megabit sınirsiz internet 79 degil 59 olsaymis tadindan yenmezmis.

• KabloNet Canlı Destek
    Uğur şu 4K filmleri indirdiğin sitenin linkini pm den gönderir misin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    25mbit akksiz 89lira iyi fiyat hocam. benim bulundugum yerde fiber yok 8mbit akksiz pakede 99lira öduyom mecbur..

ayrica hocam sen bakma millete fazla download deyince akıllarina ilk adult gelen kişiler herkezden çok izlemiyosa bende bisey bilmiyorumdur. benimde ortalama download 400-500 gb larda gezer. asosyallikle ne alakasi var. yerli yapanci takip ettihim dizileri hd inriyom. filmleri genelde 1080p cok ii film olursa 4k indiryom. ps4e oyun vs indirdiysem 400u buluyo zaten download çok uç seyler deyil yani.

• Bu haberleri okudukca bir zamanlar bende vahlanıyordum. bir müddet sonra bunun böyle devam etmemesini, buna bir çözüm bulmam gerektiğini şiddetli bir şekilde hissettim. bu firmaların insafına bırakacak bir iş olmadiğini anladim. Peki ne yapmalıyım diye düşünürken arada gördüğüm "bedava internet " olayını - ki gsm şirketlerinin açık bıraktıkları kapılar - çözersem hem kota derdi olmadan, hem de hiçbir ücret ödemeden sömürebileceğimi düşündüm... Sonuc ne mi oldu... 2yıldan fazladır bedava internet kullanıyorum örnek olarak sadece bu ay bu bedava internet olayından 300gb sömürmüşüm...

Bu gsm firmalarına sövenler... hepinizi cok iyi anlıyor ve hepinizin yerine sömürmeye devam ediyorum... :)
  • ülkemize bir kça tane daha firma lazım bunlarla iş olmaz hepsi anlaşmışlar gibi.burdan yetkililere sesleniyorum 3 firma daha girerse ülkemize daha hayırlı olur rekabet artar şu an hiç bir rekabet yok firmalar anlaşmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: VVizard

KabloNet Canlı Destek

İstemsizce güldüm :)

3mbit e düşüyordan sonra da okumadım :)

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.