Şimdi Ara

AKK yeni düzenleme yarar değil zarar getiriyor. Canlı Yayın! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
3
Favori
17.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haziran 26 sında sözleşme bitiyor ilk işim iptal olacak
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım kandırılmayın artık görmüyormusunuz büyük oyunu.

Btk=Devlet
    Kablonet=Devlet
    SuperOnline=(TMSF) Devlet.
    Türk Telekom= Arap + Devlet.

Btk,kendi İSS'leri ile sistemi önceden hazırlamış.
  • Bunun için tüketicilerin birlik olması gerekiyor. Yapılacak şeylerin başında şahsi olarak firmalara düzelemenin gerektiği gibi uygulamadığı ve uygulama şu halde yürürlüğe girdiği takdirde aboneliğimizi sonlandıracağımız yönünde dilekçe göndermek olmalı.

İkinci ve daha zor olanı herkesin 1-2 aylığınada olsa firmalara gerekli dersi vermek adına aboneliğini sonlandırması. O zaman öyle bir geri adım atarlar ki inanamazsınız..

• Ben 3 ay önce internetimi kapattirdim madem şikayetiniz var kapattirin sizde tepkinizi böyle gösterin? siz onlara boyun egeceginize onlar size boyun eysin. Müşteri hizmetleri kapattirmayin diye yalvarirken akk saçmalığı kalkarsa açtıracağım demiştim. 3 aydirda cepten takılıyorum aylik giderim 35 tl cep sms internet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnız_adam11

Ben 2019 da tamamen kaldıracakları vakit nasıl bi yöntem uyduracaklar onu merak etmeye başladım şimdiden. Sanırım Akn yerine bize doğru başka bir şey kaldıracaklar.

Btk bu olaya mutlaka mudahele etmeli. Orada bahsi gecen kelimenin akn veya kota olmasinin onemi olmamali bu tarz kisitlamali paketler veremeyeceklerini tanimlamali. Verilecek tum paketlerde full limitsiz olacak sekilde verilmesi gerektiginin taninlamasi yapilmali. Yoksa kota yerine bu kez farkli bir kelime ile kararin arkasindan dolasip yapacaklarini yaparlar yine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba 8 limitsize hani şu 99 tl olana faturalandırma nasıl olacak arkadaşlar?

• Kapitalist düzen en nihayetinde. Devletin koyduğu kanun şu anda isserin yaptığı kota koyma olayını yasaklamiyor. Sorun kanun koyucuda, kanunu yürürlüğe koyanda iss lerde değil beyler.

• Hız 5 mg yükselmiş alt sınır dedikleri gibi olmuş sanırım,süperonline fiberdede 25mb akn yok 89 tl fiyat uygun.

• su anda saat 24 ü geçti,turktelekom 24 mbit internetim olmasına rağmen,8 mbit hız alabiliyorum bu nasıl iş anlamadım
  • Size günaydın...

Firmalar, şirketler hiç zararına iş yapar mı?

İşin işinde illâ bir bit yenikliği olacaktı zaten.

• Arkadaslar superonline kullanicisiyim bu sartlar altinda turkneti denemek farz oldu

• Superonline da tarifelerde hiç bir şey değişmedi. Biri birilerini feci keklemiş ??

• Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Bu tarifeler zaten BTK'nın onayından geçiyor. Neye kim müdahale etsin?

• quote:

Orijinalden alıntı: day_dreamer

Bu tarifeler zaten BTK'nın onayından geçiyor. Neye kim müdahale etsin?

Benim bahsettiğim şey 2019da başlayacak olan akn komple kaldırılacak olayı için. BTK 2019 akn kaldırılacak dedi ama kota olmayacak dedi mi? İşte bunların acık nokları olduğu surece onumuze gelecek bu tarz seyler. Ben bunu demek istedim mesajımda.
  • 3 yıldır superonline kullanıyorum demek ki buraya kadarmışş !! turknetten adres sorgulatma yaptım port yok diyor . sizce geçebilirmiyim ?

• Ya ne olacağıdı?

Terabayt terabayt oyun indirme haricinde 3 de olsa 5 de olsa iş görüyordu artık kilobayt sayaçlarıyla uğraşırız.

• 10 dakika sonra tam hız kullanarak kotaya yansimadan indirme yapabilirsiniz.

• Satın almayacaksınız bak o zaman nasıl geri adım atıyorlar. Çok değil 2-3 ay kapat internetini nasıl iniyor o fiyatlar görürsün. Birlik olup bu soyguna hayır demek lazım güzel kardeşlerim.

• Sil baştan, hadi bakalım daha neler göreceğiz. Umut edelimki BTK yarın sessiz kalmasın. Yoksa ISP üst kademelerde yarın buna benzer bir muhabbet 'tekrar' başlayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliemrey -- 1 Mayıs 2017; 2:0:34 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.