Şimdi Ara

AKK yeni düzenleme yarar değil zarar getiriyor. Canlı Yayın! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
3
Favori
17.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kimse internetini kapatmaz hocam. internet artik yaşamin bir parcasi oldu ve bunu cok ii biliyor servis saglayicilari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallaha Ataşehir'e fazla fark yok zaten hangi hızda alırsan al 10 mbps yi şuan hiç geçmedi akk bitince 2 mbps takılıyoruz ayda yılda 3 falan oluyor İstanbul'un göbeğinde rezillik.
  • bu rezalet hiç bir şekilde kabul edilemez.bu ülke halkını hiç birşey bilmeyen mahluklar muamelesi görmekten biktık artık.HORUMDONANIMHABER Nezninde şöyle bir önerim var arkadaşlar yönetim tarafından da uygun görülürse forumun tüm tullanıcıları olarak TBMM ne topluca gidip bu rezaleti düzeltmeleri için girişimde bulunalım önerisi sunuyorum...

• Durum bu,topyekün 2 ay interneti iptal ettirirsek,cepten takılın ne oluyor görelim.

• Backspace7 kullanıcısına yanıt
    BTK kota kalkacak demedi + akk kalkarken zamla kalkıncaya kadar kâr etmeye çalışıyorlar...
  • internette yenilik olması gerekirken 15 sene öncesi türkiye internet hizmetine dönüyorlar. 100 gb akk si olan bir insan hız düşümünden sonra bili 20 gb gibi bir aşımdan sonra 2*20 40 tl ek para ödemesi çok saçma yavv millet 1 ay para ödemese işleri kesat olur.

• bu haberlerden sonra diyebildiğim sadece ırzımıza geçmeseler bari oldu
  • 16 mbit 75 gb akk 50tl kullanıyorum turk telekom. Download yapmasam bile aybsonunda 200gb download olmuş oluyor fatura ne kadar gelecek şimdi anlamadim ben

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be fiyatlara bak adil kullanim zimbirtisi kalkti ama cakallik devam ediyor...
    Moldova gibi bir ulkede bile 100 Mbps internet sinir falan olmadan ve harbi o yazan hizin hakkini vererek aylik sadece 37 turk lirasi

Hatta bakmak isteyenler icin tarifeler ve fiyatlari (1 turk lirasi = 5.4 moldovan lei) asagidaki linkte http://www.moldtelecom.md/persons/internet/planuri_tarifare

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 1 Mayıs 2017; 4:43:38 >

• "Türkiyede hiç bir başarı cezasız kalmaz" Devrim Arabaları filminden bir replik özetliyor aslında her şeyi adil kullanım kotasının kalkması bir başarıdır Türkiye için ama cezasız da kalamaz... Şaşırdım mı şaşırmadım her konu artık ticari ve siyasi bu ülkede güzel günler çok uzakta.

• Kotalı internetimiz hayırlı olsun

• Şu durumda onlara en ağır darbe birlik olmaktan geçiyor. Birde sınırsız paket alıp 2,3 kişi ortak kullanmak gerek onların tek derdi akk kalkınca ortak kullanımlar artacak endişesi

• daha felaket bi durum olmuş aga.sınırsız fiyatları 99 lira olmuş.geri kalanlar 10 yıl önceki 4 gb kotalı mantığında.

https://store.donanimhaber.com/d4/25/a5/d425a5b5b33db4ee97edb8de5c32f8a0.png

hızı geçtim gb başına 2 lira ödemek demek faturanın kabarık gelmesi demek.
  • Canlar ülkede birlik olsa bütün aboneler iptal Dilekçesi verirdi cok afedersiniz esek gibi düzenleme gelir adamlar biliyor para aktığını sömürdükçe somuruyorlar birlik olup komple ttnet uydunet vs vs herkes bi anda iptal etse bir günde geri adim atarlar

• türk telekomu arayıp küfür etmeyin ya da herhangi bir yere kendileri hakkında hakaret içerikli yazılar yazmayın hakaret davası açıyorlar.

• Ya arkadai her bina uydu interneti alsın 4 çanak anten 70 dayrelik bir binaya yeter kurulumu az para tutar sonrası ucuz çanak başı açıkhavada minimum 85 mb down 20 üstü up görürsin tek çanakta sırg uyuz ettiler diye bende bar değerlerim nunlar bunlar kekleyecek adam arıyolar sesinizi çıkardınız bak şimdi bende böyle yapıyorum vs. 1 m abone birden kaybetseler ozaman indirimlere bak . Yok kampanya 75 ten 2 yıl tahüt 45 tl ye düştü va 75 düz satarken kyar ediyo ama 45 e verince zarar herhalde başkasına anlatsınlar bu arada eski fiyat bunlar sinirlenmek istemedim yenilerine bakarak .

• Çare TÜRKNET.

• ılerleyen zamanlarda ınternet basvurusu olmayan ev kalmıyacak dıye bır zorlama olucak para odıycez ama ınternete baglanamıycaz. hıc sasırmam bılıyormusunuz...

• zamanında iyi hatırlıyorum evde internet 4 gb 29 liraydı.dolar 1.25 lira civarlarındaydı.yıl 2008

yani 4gb internet 29 lira dolara çevirirsek 23 dolar idi.

şu anda ise en düşük sınırsız internet fiyatı 59 lira.dolara çevirirsek (3.65 ten) 16 dolar

dünyada ticaretin dolar üzerinden hesaplandığına dikkat etmek lazım.

en düşük hızlı sınırsızın 100 lira olması durumunda 27 dolar(3.65 ten) gibi bir fiyat ortaya çıkıyor.

muhtemelen yeni düzenlemenin amacıda bu olsa gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

türk telekomu arayıp küfür etmeyin ya da herhangi bir yere kendileri hakkında hakaret içerikli yazılar yazmayın hakaret davası açıyorlar.

Yapma ya?! Bütün bu zamda emeği geçen kan emicilerin 7 göbek gelmişini geçmişini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.