Şimdi Ara

AKK yeni düzenleme yarar değil zarar getiriyor. Canlı Yayın! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
3
Favori
17.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence adil olan kotasız ve hıza göre fiyat çıkarmaları.4 mbitten başlar hızlar. 4-8-16 24 diye gider.

misal ben hayatımda henüz 8 mbit hızı görmüş değilim.speedtest de falan.alt yapı kaldırmıyor dediler.2 ile 4 mbit arasında değişiyor hızım.ama 8 mbit hız alanla aynı ücreti ödüyorum.59 lira.

kardeşim 4 mbit hız veriyorsan öyle bir paket ve fiyat ver.kim ne kadar hızlı internet alıyorsa(almak istiyorsa) o kadar fiyat ödesin.adil olan bu.

türkiyenin ortalama hızı ise 7 mbit miş. çoğu adsl kullanıcısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Superonline'nin 89 tl'lik 25 mbit full sınırsız tarifesi iki kişi için ideal bir paket. Zira ben öyle yapıyorum. Geçen ay yaptığım download...

AKK yeni düzenleme yarar değil zarar getiriyor. Canlı Yayın!

Mesela şu resim bizdeki internetin pahalı olmasının nedenlerinden biridir kesin. Çünkü çoğu zaman insan gibi kullanmıyoruz interneti. Bunun da en büyük nedeni lisanslı hiç bir şeye para ödemek istemememiz.

1.3TB lik lisanslı ne yapmış olabilir bu arkadaş? Açıkça belli ki torrentten sömürmüş durmuş. You Tube'u 7/24 açık bıraksanız ve sürekli 4K yayın izleseniz bu kadar veri indirmez. Steam'den 10 tane oyun almış olsanız maksimum edeceği 200-300 GB.

Ben kendimden örnek vereyim; interneti hep sömürsem aylık maksimum 100 GB i geçemiyorum. Ki bu da ancak Steam'dan oyun satın aldığımda gerçekleşiyor. Eğer o ay oyun satın almamışsam maksimum çektiğim veri 50GB falan.

Velhasıl kelam ülkemizde internetin bu pahalı olmasının en büyük nedenlerinden birisi de korsan içerik ve korasan içeriğe erişimi sağlayan torrentler gibi görünüyor.

Not: Alıntıdaki görselde bulunan trafiği tamamen yasal ise arkadaştan özür dilerim.

• Erasmus78 kullanıcısına yanıt
    Interneti insan gibi kullanmak nedir kardesim ?

Parasini veriyorsun ister 1080 p film izlersin istersen torrent indirirsin bu kullanicinin sorunu değildir. Madem yasal değilse onu netten kisitlayacak kurumlarin görevidir.Hem tonla internet parasi ver ustune bir de ben şu İnterneti insan gibi kullanayim bari diye yasal bekçi statüsüne gir

Yok öyle bir dünya. ..Elimden gelse aylık 10000009 trbyte indircem..

Bu kan emicilere mustehaktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık kazık kesin olduğuna göre.

Mehteri vereyim mi ?
  • Özellikle de bu konunun altında, BSC - 2si1 1 mayıs AKN Bayramı diye yapılan programın reklamı çıkması da apayrı bir İroni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asus1981

Interneti insan gibi kullanmak nedir kardesim ?

Parasini veriyorsun ister 1080 p film izlersin istersen torrent indirirsin bu kullanicinin sorunu değildir. Madem yasal değilse onu netten kisitlayacak kurumlarin görevidir.Hem tonla internet parasi ver ustune bir de ben şu İnterneti insan gibi kullanayim bari diye yasal bekçi statüsüne gir

Yok öyle bir dünya. ..Elimden gelse aylık 10000009 trbyte indircem..

Bu kan emicilere mustehaktir

E ben de onu diyorum işte.

100/100 sınırsız internetin bedeli Türkiye 5.610 TL. İstediğin gibi kullan. Ama fiyat niye bu kadar uçuk diye soracak olursan "insan gibi internet kullanmak" burada devreye giriyor ister istemez.
  • Ben süperonline fiber gece kuşu tarıfesindeyim 31.05.2017 tarihinde sonlanıcak paket gece 12:00 sabah 07:00 olması lazım sınırsız akk takılma yok hızım 50 mgbit son bir 1.5 aydır hergun arıyorlar beyfendı mevcut kampanyanız sonlanıyor yenıleyelım ..vsvs bu paket 2 sene tahattütlü kota 100 cb işte olmama rahmen 100 cb aysonunu götürdügünü hiç görmedim joker hız alanını dayatmak için ellerinden gelenı yapıyorlar dusurulmesı gereken hız 3 mg bit sözde inanın 50 yerde hız testi yapıyorum 1 mgbit geçmiyor ..bunların ttneti süperonline vs hepsi aynı almışlar tekelı eline sömür babam sömür şimdi baktım süperonline sitesine bakmadan acele eden arklarınız olabılır kota dolsun 16 mbit bana yeter diye düşünmeyin her indirdiginiz mb başına para ödersinizx artık fatura kaç bın lira olur bilinmez

bu pakette pc kullanmadıgını varsayalım kullanıcının cep telefonundan gırsın kotayı aşmaması imkansız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuntakinti -- 1 Mayıs 2017; 11:7:21 >

• güzel oldu at izi it izi karışmıyor böylece. Görüyoruz kimlerin aslında türkiye de kullanıcıyı skmye kalktığını. Hep laf ettiğimiz ttnet çoğundan delikanlı çıktı ya helal olsun diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

türk telekomu arayıp küfür etmeyin ya da herhangi bir yere kendileri hakkında hakaret içerikli yazılar yazmayın hakaret davası açıyorlar.

Yapma ya?! Bütün bu zamda emeği geçen kan emicilerin 7 göbek gelmişini geçmişini

Bahsi geçen durum hayata geçerse, ülkede internet kullanmak cidden lüks ve zenginlere ait bir alan olacak.

Neyse, işini bilen de zaten kazanıyor.

Şaka şaka.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kendomen

Ulan şu ülkede adam akıllı internet kullanamayacakmıyız?

şu ülkede %200 vergili otomobil satılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

türk telekomu arayıp küfür etmeyin ya da herhangi bir yere kendileri hakkında hakaret içerikli yazılar yazmayın hakaret davası açıyorlar.

Yapma ya?! Bütün bu zamda emeği geçen kan emicilerin 7 göbek gelmişini geçmişini

Bahsi geçen durum hayata geçerse, ülkede internet kullanmak cidden lüks ve zenginlere ait bir alan olacak.

Neyse, işini bilen de zaten kazanıyor.

Şaka şaka.

Zaten bu zamlar senin gibi işini bilen zenginler için değil hocam. Proleterya için geçerli. Senin tuzun kuru yani kafaya takma. Ver 500 kayme bağlat 150 mbit sınırsız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• evet ama firmaya göre 1 ya da 2 TL

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sturmbannführer -- 16 Haziran 2020; 14:48:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgabes64

evet ama firmaya göre 1 ya da 2 TL

benim net ttnet ve 50gb akk si var şimdi gece 02-08 arası kotaya işlemiyormu bu saatler dışında yapılan indirmeler ile mi 50gb yi geçersek 1-2tl eklenecek yoksa gece 02-08 arasıda sayılacak mı
  • Arkadaşlar türknet böyle bir kural olmadığını belirttiler.

Ayrıca arkadaşım ttnet aradı onlarda böyle bir durum olmadığını belirttiler.

Kim alıyor o zaman gb başı bedel anlamadım.

Syg

• tek kelimeyle rezalet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hing Hong

İntrrnete zam gelmis eyyyyyy devlet duy sesimizi!

Bildigin zam ulan buuuuu...... ...... ...... ......

• "Netflix'in kendi uygulamasıyla birlikte 25Mbps ve üzeri internet bağlantısı da gerekiyor."(4K içerik için) Bize nasıl bir internet servisi veriyorlar şu hale bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eeltorm

"Netflix'in kendi uygulamasıyla birlikte 25Mbps ve üzeri internet bağlantısı da gerekiyor."(4K içerik için) Bize nasıl bir internet servisi veriyorlar şu hale bak.

orası abd burası tc
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiteLeon

Tek kelime ''HAKEDİYORUZ''

Haklısınız, bu operatörler insaflı yine, çünkü bizim hak ettiğimiz çok daha üst düzey kazık.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.