Şimdi Ara

AKK yi protesto edelim yapacağımız işlemler dahası içerde..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    çoğu yazmış işde modem ile bazı ayarlardan sonra akk den kurtuldum felan diye belirtmiş böyle bişey olmaz çünki vana ttnet de vanayı kısarsa sen istediğin kadar oyna değişen bişey olmaz.
    peki nasıl bir protesto edeceğiz derseniz bu AKK yi ( sadece bulunduğu bölgede ttnet den başka bir alternetifi olmayanlar hariçtir.)
    Arkadaşlar sizleri AKK yi protesto amaçlı ttneti kapadıp başka bir firmaya abone olmanızı istiyorum bu şekilde yaparsak hedef kesin sonuç gösterir burada tüm türkiye nin katılımcı olması dileğiyle...
    07.04.2012 Tarihinde herkez AKK protesto amaçlı kapattıralım bende dahil olmak üzere
    iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: olcay2011

Merhaba arkadaşlar
    çoğu yazmış işde modem ile bazı ayarlardan sonra akk den kurtuldum felan diye belirtmiş böyle bişey olmaz çünki vana ttnet de vanayı kısarsa sen istediğin kadar oyna değişen bişey olmaz.
    peki nasıl bir protesto edeceğiz derseniz bu AKK yi ( sadece bulunduğu bölgede ttnet den başka bir alternetifi olmayanlar hariçtir.)
    Arkadaşlar sizleri AKK yi protesto amaçlı ttneti kapadıp başka bir firmaya abone olmanızı istiyorum bu şekilde yaparsak hedef kesin sonuç gösterir burada tüm türkiye nin katılımcı olması dileğiyle...
    07.04.2012 Tarihinde herkez AKK protesto amaçlı kapattıralım bende dahil olmak üzere
    iyi forumlar

Ana vanadan kısılan hız yok zaten modem arayüzünüze baksanıza "8192" gibi rakam geliyor.

Eğer ana vanadan kısılsa "1024" olarak gözükür.

Modem ayarlarını kurcalayarak hızlı indirme yapılabiliyor.

Bu arada, bugün ayın 29'u bilginiz olsun ( 29.04.2012 )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gebes0606 -- 29 Nisan 2012; 18:24:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: b45z89v52

quote:

Orijinalden alıntı: olcay2011

Merhaba arkadaşlar
    iyi forumlar

Ana vanadan kısılan hız yok zaten modem arayüzünüze baksanıza "8192" gibi rakam geliyor.

Eğer ana vanadan kısılsa "1024" olarak gözükür.

Modem ayarlarını kurcalayarak hızlı indirme yapılabiliyor.

Bu arada, bugün ayın 29'u bilginiz olsun ( 29.04.2012 )

Hemen pat diye kimse kapattıramaz .
    zaten pro cihazlarla büyük firmalar o şekilde A ilgisayar şu hıza erişssin B bilgisarda net hızı A dan dan daha yavaş çalışssın gibi ayar yapabilir ama bu AKK ile alakası yok
    akk oldultan sonra işler rayına oturunca biraz zor istediğin kadar cihaza ayar yap yine aynı olur sonuç itibariyle .

• alternatif yok diye kestirip atmayın.
    biri ve doping var.
    onlarda telekomun kablosunu kullanıyor ama ödediğiniz faturanın çoğu bu sağlayıcılarda kalıyor.
    ttnet harici sağlayıcılar yıllık belirli hat kirası ödüyor telekoma.
  • haklısın tabi oda bir seçenek.
    katılımsız kalmayalım bence protesto edelim belki benim açtığım konu bir fırsattır herkez için
  • Kusura bakmayın ama bu konudan birşey çıkmaz.

Sizi bu protesto konumuza alalım;

http://forum.donanimhaber.com/m_59926131/tm.htm
  • Ben Superonline adsl ye geçtim kurtuldum cakallardan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yazdıklarının başını okudum gerisini okumadım çünkü modemle yapılan ayarlarla ben 1 mble dosya çektim.
  • ben biriye geçtim
  • Direk kapattirdim 3g kullaniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_fosil

ben biriye geçtim

quote:

Orijinalden alıntı: spaydix

Ben Superonline adsl ye geçtim kurtuldum cakallardan

kullandığınız paketlerde akk yok mu ? :)
  • Var önemli olan Cakal ttnet musteri hizmetlerinden kurtulmak ve ana parayı onların almasını engellemek
  • Ben de Biri ye gectim 16 mbs limitsiz 99 TL maksat para TTnet e gitmesin c]nk] hak etmiyorlar 1 tl bile
  • anlaşılan pek rağbet görmedi sanırım.
    konuya katılımcı yok demekki herkez ttnet ten çok memnun
    bende bugün kablo tv geçiş yaptım limitsiz akk yok 99tl
  • mayısın sonlarına doğru ben kapattırıyorum nisanda kapttırmadım boş yere mayısın faturasını ödememek için.
  • En iyi protesto iptal etmek.
  • 3g avea modem vardı ondan illallah geldi ttnet e geçtim..yani denize düşen yılana ....... nesyse,ttnet pişmanlıktır :(avea da öyle aslında türkiyede tüm internet sağlayıcıları öyle,bu durumda en iyi çözüm interneti ucuz ve 100mbps olan bir ülkeye göç etmek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.