Bildirim
AKLI OLAN PC GOLD DAN ALIŞVERİŞ YAPMAZ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
çok haklısın kardeş golda -
bi çok yer bu şekilde çalışıyo aldığın parça ilk olarak kendileri tarafından test ediliyor sonra eger ürün hatalı ise dağıtımcı firmaya geri veriliyor ki senin gibi bir dünya insan geri getiriyor firma bu parçaların hepsini alıp teker teker teste tabi tutuyo iş görmeyenler ana bayisine verip yenilerini sipariş ettiriyo ana bayidan iş görmeyenlerin yenisi geldiği zaman bu golda geri dönüşüyo oluyo tabiki buda biraz zaman sürüyo ama genede tabiki çözümü bulunmicak şey değil biraz daha hızlı yapmaları biz pc kullanıcıların için daha avantaj -
Bende webcam aldım içinden çıkan cd deki program çalıştırmadı kendim internetden aradım buldum
Hehe ama komik insanlar var enternet modem usb den 10 kat hızlıdır diyordu birine ordayken gidip izlemek lazım arada -
AKLIMA GELMİŞKEN SORİYİM
MESELA BU ÜRÜNÜ VERELİ 30 GÜN OLDU 15 GÜN GEÇTİKTEN SONRA BANA KULLANMAM İÇİN AYNI ÖZELLİKLERE SAHİP LAPTOP VERMEK ZORUNLULUKLARI VAR MI? -
pc gold sabıkalı bir firma..bende zamanında fax modem almıştımda içinde kullanılmış bir fax modem cıkmıştı... -
golddan daha iyi bir pc maazası yok bence sizi bilmem ama ben çOk memnunum -
SEN PC GOLD UN GARANTİ SERVİSİNE DÜŞTÜN MÜ ONU SÖYLE -
quote:
Orjinalden alıntı: erosim
SEN PC GOLD UN GARANTİ SERVİSİNE DÜŞTÜN MÜ ONU SÖYLE
evet 6 saatte değiştirdiler benim dediğim yer yazıcıoğlunda tanışlarda war tabi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drift34 -- 28 Şubat 2007; 13:51:43 > -
quote:
Orjinalden alıntı: Raskolnikov
Bende webcam aldım içinden çıkan cd deki program çalıştırmadı kendim internetden aradım buldum
Hehe ama komik insanlar var enternet modem usb den 10 kat hızlıdır diyordu birine ordayken gidip izlemek lazım arada
Ehernet modem zaten zaten usb ye göre neti daha hızlı kullanmaya sağlamaz mı.
Birinde USB üzerinden veri gönderiyor diğeri direk ağhattından veri gönderior.
ben böyle biliyorum ya. Ethernet daha hızlıydı. yada devir değişti e tabi ub de değişti falan mı
-
PC GOLD Kocaeli Şubesine sakın bulaşmayın. Burak denen bi eleman tarafından işletiliyor. bi şubesinde babası, diğer şubesinde kendi. baba oğul milleti senelerdir sömürüyorlar.
1-kesinlikle istediğin özelliklerdeki ürünü 2-3 defa geri vermeden alamıyorsun
2-garantisi berbat, 30.gününde zorla alırsın
3-müşteriyi kazıklayabildiğin kadar kazıkla mantığı.
goldla ilk muhattabım 2000 senesinde oldu. adamlardan 128mb sdram aldım. eve gittim 64mb çıktı. gittim geri verdim, yenisini aldım. yanlışlık yaptılar heralde diye düşünmüşütm. 2002de bu sefer bilgisayar toplamak için gittim. adam topladığım amd sistemi direk çizdi, bana pentium sistem yaptı. 150dolar fazla fatura çıkardı. gerekçeside amd tavsiye etmiyolarmış, ısınma sorunu varmış. bende sordum, ne sorun çıkarır ısıtma. satış temsilcisi yarım saat bir saatte bir bilgisayarın donar, kullanamassın, onun için fiyatı düşük dedi. bende salladım bunları direk. sonra arkadaşım hdd almak için gitti bunlara. seagate alıcaktı. adama seagate diyoruz, kağıda samsung yazıyor. samsung değil seagate diyoruz, adam tel açıp depoda samsung varmı diyor. sonunda arkaş razı oldu 160gb samsung sataII 8mb cache ncq modelini aldı. ama eve gittiğinde çıkan 160gb sata 2mb cache bir harddisk. parayıda peşin vermişti. bunu geri aldılar, arkadaş 4 gün harddisk'siz kaldı. geçen gün yine uğradım bakayım bir gelişme varmı, yoksa hala odunlarmı diye. ODUN hala ODUN. sd kart fiyat sordum. adam direk elime verdi kartı, peşinmi alıyorsun taksitlemi. fiyat soruyorum dedim. 50ytl dedi. direk kaçtım dükkanda. 1gb kingston sdkart piyasada 30dan yukarı yok, bunlar 50ye veriyor. Oh, içimi döktüm
söylediklerim kocaeli şubesi için, diğerleri nasıldır bilemem.
-
iki sene evvel bana kullanılmış ram satmaya çalıştılar
incelemesem farketmeyecektim. ve üzerlerinde sinek pslikleri vardı.
adama bunlar ne dedim adam utancından kıpkırmızı oldu. -
quote:
Orjinalden alıntı: Tai-chi
iki sene evvel bana kullanılmış ram satmaya çalıştılar
incelemesem farketmeyecektim. ve üzerlerinde sinek pslikleri vardı.
adama bunlar ne dedim adam utancından kıpkırmızı oldu.
bahri sinekleri temizleyip satın be kardeşim -
quote:
Orjinalden alıntı: erosim
FİRMAYI KARALAMAK İÇİN YAZMIYORUM SAKIN YANLIŞ ANLAŞILMASIN
GEÇEN SENELERDE RAM ALMIŞTIM PC GOLD TAN İKİ AY BENİ UĞRAŞTIRDILAR.USLANMADIM LAPTOP BİLGİSAYARIDA **** DAN ALDIM.1 AYDIR GARANTİDE.ÇOK GÜZEL SATIYORLAR AMA GARANTİ SERVİSLERİ 1 AYDAN ÖNCE ÜRÜN VERMİYOR
Bu tip şeyler ilk defa başına geliyor galiba çünkü bahsettiğin olaylar çok normal şeyler. Türkiye şartlarında garanti servislerine yollanan ürünler maalesef böyle dostum. -
BAZI YERLERDE TEKNOSA ŞİKAYETLERİ DUYMUŞTUM.ÜÇ AY ÖNCE GEÇEN SENE TEKNOSA DAN ALDIĞIM SİEMENS CX 75 BOZULDU.TEKNOSA YA GÖTÜRDÜM.9 GÜN SONRA GARANTİDEN ALDIM.ERTESİ GÜN TEKRAR BOZULDU.TEKNOSA DAKİ BAYAN İŞLEMİNİZİN HIZLI OLABİLMESİ İÇİN KVK TAN KULLANICININ HATASI YOKTUR YAZISI GETİRİN DEDİ.BENDE BANA VERDİĞİ EVRAKLARLA GİTTİM YAZIYI ALIP TEKNOSA YA GÖTÜRDÜM.BENİM BOZULAN TELEFONU GEÇEN SENE ALDIĞIM FİATTAN ALDILAR (ŞİMDİKİ O FİATININ 170 MİLYON FAZLASINDAN) DOĞAL OLARAK KARLI ÇIKTIM.BUDA BAŞKA BİR GARANTİ SERVİSİ...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X