Şimdi Ara

Aklıma bir şey takıldı....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi ben bu sene yerlessem ve tyt 2021 e girsem sonra da yks 2022 ye girsem tyt 2021 puanım kırılmadan 2022 de kullanabilir miyim ? Umarım anlamışsınızdır

• güzel soru, up
  • Bunu bizim okuldan mezun biri yapıyo. Ösym yi aramış onlar da cevap verememiş. Bişey olmaz heralde
  • sence 2022 ye kadar bu sistem gider mi?
  • Evet, kullanabilirsin. Amma sistem değişir mi değişmez mi onu kimse bilemez. Biraz risk.
  • hankm00dy kullanıcısına yanıt
    onu söylemeleri lazım önceden, tyt kullanmaya oynamasın kimse diye. ama ösymden bahsediyoruz.

dostum ham yüzdelik alınıyor olabilir muhtemelen, ama girme bu riske 1 yılın var, asıl dur her türlü yaparsın.
  • 2018'de sınava çalışırken hocamız TYT'ye abanıp sıralama koruma işine sıcak bakmadı, kaldırılır falan diye. Velhasıl kaldırılmadı ama herhangi bir şekilde sıralama korumayı planlamak ÖSYM önümüze takvim koymadığı sürece daima riskli.
  • sistemin degisme ihtimali cok yuksek hem bok gibi bi sistem hem de gundemi degistirmeleri icin gereken malzeme durgunluga girse el aticaklari ilk seylerden biri sinav sistemi cunku ogrencinin hicbi degeri yok 2 sene sonrasi icin bile guvenmeyin bence
  • 2021 tytye girdiğinde tercih yapıp yerleşmezsen 2022'de tyt puanını tekrar tytye girmeden kullanabilirsin bildiğim kadarıyla. Üni'de hazırlanmak isteyenlere ayt'de obpnin kırılmaması açısından iyi bi fikir olur. Faydalı konu up
  • bunu ben de düşündüm de çok riskli bizim ülkede ne olacağı belli olmaz. evdeki gürültü, stresten uzaklaşmak için hacettepe bilgisayar yazıp hazırlıkta tyt çalışıp ilk sınıfın sonunda da ayt'ye girerim falan diye baya kapsamlı bir plan yapmıştım. İşte ilk sınıfta kalkulüs var limit türev integral diziler fonksiyonlar analitik geo trigo vs. zaten hayvan gibi öğrenmiş olurum yine fizik kimya dersi falan da var ilk sınıfta. tek yapmam gereken eksik kalan konulara ve biyoya çalışıp deneme kasmak bir süre. ama dediğim gibi yapılabilir olsa da çok riskli ve demir gibi bir irade ve hırs lazım. bunla uğraşacağıma bir sene mezuna kalıp etütte kütüphanede sürünmek daha iyi gibi
  • Dostum her yıl tytnin tekrar kullanılması olayı kesin bir kurala bağlı değil diye biliyorum. Çok büyük ihtimal dediğin olabilir ama olmama ihtimali var. ÖSYM bu yıl bu kararı gözden geçirdik ve iptal ettik deme hakkına sahip hiç bir şeyde diyemez kimse ne yazık ki.
  • tyt calısmanın hakkını tam olarak veren bir sınav değil ben denedim gecen sene başaramadım dikkat hatası vs istedğim şekilde gelmedi tyt sizeö önerim 2 senelik plan yapmak yerine tek senede halledin ayt cok daha önemli hem sadece tytye odaklanırsanız heyecan yapabilirsiniz daha fazla stres olursun tyt temeliniz varsa uzatmayın bence 1 senede halletmeye calısın tyt 1 sene harıl harıl calısılacak bir sınav değil bana göre
  • sanaemeklerimeyanarim kullanıcısına yanıt
    2022 de kırılmadan kullanabilirim değil mi
  • bence direkt kal hocam.
  • Dostum kırılan şey obp puanın oluyor zaten TYT ham puanın sürekli aynı oluyor. Günümüz koşullarında kırılmaz fakat sistem değişirse malak gibi kalırsın ortada
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.