Şimdi Ara

Aklıma takılan Bi Soru Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Mesela flashla duvardan felan gecıyoruz ya. Oyleyse flashla ezrealın ultısının ıcınden gecıp damage almadan kacabılırmıyız sızce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Livenx -- 9 Ekim 2013; 16:58:59 >

• :D :D

Edit : Mermiye kafa atmış olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hydrogena -- 9 Ekim 2013; 17:00:55 >
  • bazı çok sivrizekalılar kaçayım deerken 2 kere yiyo damage . dikkat et derim.
    naminin ultisindende flashla kaçabiliyosun. bi adam vardı ahri oynuyodu ultisiyle kaçmıştı hayran olmuştum o adama :D
    not : birde öyle kaçmak yerine sağa veya sola at daha mantıklı. arkaya attım derken fail olursun falan. sağa veya sola at direk. veya ezreal e si gibi bi skilin varsa onu at hiç flashlama .ki ilk seviyelerde değilsen zaten ezreal ulti benim çeyrek kutumu bile almıyo :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katss -- 9 Ekim 2013; 17:02:31 >
  • içinden geçemezsin üstünden atlarsın ip atlarmışçasına
  • içinden geçersin kimse mi bilmiyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katss

bazı çok sivrizekalılar kaçayım deerken 2 kere yiyo damage . dikkat et derim.
    naminin ultisindende flashla kaçabiliyosun. bi adam vardı ahri oynuyodu ultisiyle kaçmıştı hayran olmuştum o adama :D
    not : birde öyle kaçmak yerine sağa veya sola at daha mantıklı. arkaya attım derken fail olursun falan. sağa veya sola at direk. veya ezreal e si gibi bi skilin varsa onu at hiç flashlama .ki ilk seviyelerde değilsen zaten ezreal ulti benim çeyrek kutumu bile almıyo :/

2 kez damage yemiyor geçsen bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcepsX

quote:

Orijinalden alıntı: Katss

bazı çok sivrizekalılar kaçayım deerken 2 kere yiyo damage . dikkat et derim.

2 kez damage yemiyor geçsen bile

bilmiyorum tanıdığım biri yedi. belki sadece o sefere özel. ama yeni onu biliyorum.
    diğer skillerde olmuyor onu biliyorum ama flashla olafın baltasına falan 2 kere takılamıyosun vs ama dediğim gibi tanıdığım biri ez ultisine 2 kere almıştı hasar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aklıma bir fikir geldi..:D
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.