Şimdi Ara

AKN gerçekten kalkacak mı? | Millenicom ile özel söyleşi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
3
Favori
15.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 3 senedir musterisiyim son 1 yıldırda AKN mi kendileri arayıp kaldırdılar cok memnunum👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 12 mbit kotasiz baglantimi israrla 5 mbit verip sorunun binanin altyapisidan kaynaklandigini soyleyen uckagitci firmadir kendileri. Fakat her gece 02'de nedense sorun ortadan kalkar ve sabaha kadar 12 mbit olur hat. Nedense ariza sabah tekrar baslar. Boyle de sahtekar ve dolandiricidir kendileri. Adim ve telefonum DH'de kayitli. Bunca zamandir sikayet ediyorum, ilgilenmediler. Acik acik sahtekar ve dolandirici olduklarini soyluyorum. Sikiyorsa dava etsinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tensi -- 17 Kasım 2018; 9:53:23 >
  • Gençler şimdi ben 16 mbit 300 gb akn kullanıyorum , 1 ocaktan itibaren kotalı mı yapacaklarmış ? Ve öyle bir durum olursa taahhüt iptal edebilir miyim iznim olmadan yapıldığı için ?? Bu arada verdiğiniz fiyatlara bakıyorum da ben 90 lira ödüyorum

• AFrost kullanıcısına yanıt
    Dsmart internetten superonline altyapısı ile fiber hizmeti aldım. Başka kullanan firma var mı bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pakna

Arkadaşlar ben tüketici hakem heyetine şikayetimi yaptım kazanılmış haklarımı geri istediğimi kotalı tarifeye rızam olmadan geçirildiğimi açıkladım. Online olarak sizde 5dk'da bu şikayeti yapabilirsiniz bu güne kadar bütün şikayetlerimden sonuç aldım sizinde şikayette bulunmanızı rica ediyorum. Şikayete faturanın pdf dosyasını da eklerseniz daha sağlıklı olur.

İlgili şikayet metniniz güzel olmuş. BTK sikayet sistemindeki ilgili metninizi buraya resim olarak değil de yazı olarak kopyalasanız daha çok kişi yararlanır. Bunlardan biri de benim açıkçası resme bakıp yazmaya üşeniyorum direk copy paste yapmak istiyorum. (tabi bazı kısımları internet hızıma göre değiştirecem).

Teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: brucelee

Dsmart internetten superonline altyapısı ile fiber hizmeti aldım. Başka kullanan firma var mı bilmiyorum.
    Millenicom sitesinde fiber gösteriyor bana ama telefonda vdsl var dediler sadece. Vodafone sağlıyor diye biliyorum fiber hizmeti SO altyapısı ile.
  • sabu068 kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom dan kimse gelmez. Anca her şey çok mükemmelmis gibi basın açıklaması yaparlar. 2016 yılında şirket ilk defa zarar açıkladığında (1.4.milyar TL) yaptığı açılama.

www.hurriyet.com.tr
    Türk Telekom'dan rekor büyüme
    http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/turk-telekomdan-rekor-buyume-40359865

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• egecano kullanıcısına yanıt
    Vdsl yok mu bulunduğun yerde.

16 mbps 300 gb paketi yerine 35 mbps 100.gb paketi al. Hem daha ucuz. Hem akn sonrası hızin 16 mbps ye düşer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lütfen diğer operatörlerle'de söyleşi yapın!

• İlerde ek olarak TV hizmeti de verirse, al sana Türkcell' e rakip.

• Eskiden taahhütü ile ünlüydü şimdi ne halde. Rekabetin artması çok iyi müsteri açısında

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalkıyor mu kalkmıyor mu bu arada, 30 dk video izlemek istemiyorum :)

• Daha izlerken aradım arkadaşlar çok güzel malesef sözleşmem 1-2019 da bitiyomuş biraz daha sabır :)

• NETSPEED 50 mbit dwnload/5mbit upl. 200GB Kota 65.00 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .: mds :. -- 19 Kasım 2018; 19:9:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netspeed de paket değişikleri tam olarak nasıl olacak bilgisi olan var mı... Bu arada netspeed ile de söyleşiniz olursa güzel olurdu... Ha birde özellikle şunu sorabilirmisiniz söyleşi yapacağınız kişilere... Turk Telekom fiber alt yapısını bir iki firmayla paylaşıyor (millenicom ve netspeed) diğer iss ler ile neden paylaşmıyor bunu sorar mısınız...

• Alper Bey bir yerde çelişik açıklama yaptı. Amacımız; "pozitif ayrımcılıktan dolayı kâr marjı yüksek olan küçük sağlayıcılar olarak, kârımızdan kısıp büyümeyi hedefledik."

Diğer bir açıklaması ise; "Amacımız butik hizmette kalmak ve milyonlarca müşteri hedefimiz gibi büyümek yok."

Hangi politika uygulanıyor?

(GodBless BTK 🙏)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leocorte -- 17 Kasım 2018; 13:51:38 >
  • TürkNet'in aylar aylar öncesinden yaptığını 1 Aralık itibari ile yapacaklarmış hayırlısı olsun. Tavsiyem IPv6 yatırımı yapmaları yönünde olacaktır. Henüz 1 blok bile IPv6 anons etmemişler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.