Şimdi Ara

AKN gerçekten kalkacak mı? | Millenicom ile özel söyleşi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
3
Favori
15.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar. Superonline 50 Mbit 100 Gb kotalı paketi bana aylık 119 Tl ye veriyordu. Vodafone la anlaşma yaptım. 100 Mbit 200 Gb kota ve 75 Tl. Superonline 'ın altyapısını kullanıyor. Boyle rezil bir ulkede yasiyoruz. Kim kimi didiklerse hesabı.

• quote:

Orijinalden alıntı: selcuk_

VDSL mi? Fiber mi?
    Odaya kadar fiber hat geliyor.
  • 5 yıldır doping.net kullaniyorum. Adam anlatinca sanki ilk musterisi benmisim gibi hissettim. Kalite bakimindan super. Hat yogunlugundan yavaslama yok. Musteri hizmetlerini aradigin zaman bir dk.dan daha kisa surede temsilci karsinda ve gercekten ilgileniyor. Sorun oldugunda turktelekom geliyor. Ve telekomcular kendi musterilerinden once geliyor bunu test ettik. Cunki bu milenicom icin gelenler ayri pirim aliyormus milenicomdan ondan daha hizlilar. Hic bir sorun yasamadim cokda memnunum.

• Dostlar ben milleniye yazin bu kampanya 100 mbpse kadar taahhütsüz,aknsiz iken başvurmuştum.70 tl acma bedeli hariç baska bir sey fatura edilmedi.Özgürüm tarifesi 69.90 tl aldıgim hiz 100 mbps pingim 20 yi geçmiyor.Yani sizin anlayacağınız milleniyi sömürüyorum.Ben de gpon fiber altyapı var tabi ki.Yoksa bu hızı göremezdim.Hızı 90 ın altında görmedim.Ekstra memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plusmania -- 22 Kasım 2018; 23:3:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes güzel güzel konuşuyor da sanki müşteriyi düşünüyorlar gibi yapmasalar iyi olacak. Ben birgün faturamı ödemesem anında faiz işletirsiniz yada hattımı kapatırsınız, ürün satmak için ararlar ama faturanızı ödeyemediniz, bir şey mi oldu, bir iki gün daha müsade edelim demezler. Bırakın böyle yumuşacık, nazik lafları, ne veriyorsunuz, ne istiyorsunuz, açık ve net belirtin yeterli.

• burakesan kullanıcısına yanıt
    LTE İyidir. mis gibi Hızlı internet upload desem, baya yuksek download 375 Mbps olsa off be ne download yapılır. Sabit internet olsa 100 Mbps download ve 4 Mbps upload veriyorlar 20 GB kotası var. Sonrasında 2MBps düşüyor upload ADSL olsa 1 Mbps alma ihtimali de var.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    on numara beş yıldız reklam olmuş.

• akn kalkacak rahat olun
  • Türk telekom hariç her firmada akn kalktı bence türk telekom kotayı getircek
  • Bi şey Kalkacak ama AKN mi olur Başka bir şey mi olacak Belli değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'nin altyapısı limitsiz internet kullanımını kaldıramaz en az 2-3 sene daha iyileştirme yapılması lazım daha büyük sorunlara yol açabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert Kılıç. -- 27 Kasım 2018; 17:4:52 >
  • millenicom pişmanlıktır kesinlikle uzak durun!

abonelik başvurusu yapalı 1 aydan fazla oldu. başvuru sonrası ulaşmak imkansız, telefonla ulaşmaya çalıştığınızda operatör otomatik olarak başvurunuzu takibimizde diyor kapatıyor. gerçi ulaşsakta aldığımız cevaplar birbirinden ilginç ve saçma. neyse, başvuru sonrası günde 20 kere aramamızın sonunda 2 hafta sonra ttnet saha ekibi telefonla aradı ve adresin millenicom tarafından hatalı verildiğini, ellerindeki iş emrini iptal ettiklerini, millenicomu arayarak durumu bildirmem gerektiğini söylediler. bizde millenicomu aradık ve hatalı verdikleri adresi düzeltmelerini söyledik. bu aramada ttnet ekibine tekrar iş emri gönderdiklerini söylediler. fakat bu arada ttnet saha ekibi bölge sorumlusu ile de irtibattayız, ellerine gelen herhangi bir iş emri yok. millenicom u arıyoruz tekrar göndermediklerini itiraf ettikten sonra tekrar gönderdiklerini beyan ediyorlar. ardından bir 2 haftalık bekleme süresinin ardından tekrar ttnet saha ekibi arıyor bağlantı için ve verilen adres yine hatalı bu sefer blok numarasını yanlış iletmişler. lütfen bu iş emirlerini ttnet ekibine ileten arkadaşa klavyesinde bütün rakamların olduğu bir bilgisayar temin edin. bu olayın üstüne tabi tekrar millenicom aranır adres teyidi için konuşma ve duyma sıkıntısı olan müşteri temsilcisi arkadaşa harf harf rakam rakam kodlayarak 3 farklı dilde adres yazdırılır. tekrar beklemeye başladık, bu arada ttnet ekibine tekrar ulaştık, bugün dahi iş emri gelse yılbaşından önce bağlantı yapamayacaklarını, ellerinde kısıtlı sayıda . odem olduğunu, önceliğin ttnet başvurusu olan müşterilerin olduğunu söylediler. belki neden iptal etmedin diyenleriniz olacaktır. 15 günlük yasal cayma sğremiz sözleşme imzalandıktan sonra başlamış ve tabi biz zaten bu arada bağlantı bekliyoruz. iptal etmeye kalktığımda bende yapmadıkları kurulumun parasını ve almadığım internet hizmetinin kampanyasız fiyatından bir fatura ve cayma bedeli yansıyacağını söylediler. burada bir yetkili varsa bana ulaşmasını istiyorum.. teşekkürler.. millenicom pişmanlıktır kesinlikle uzak durun!

• millenicom pişmanlıktır kesinlikle uzak durun!

abonelik başvurusu yapalı 1 aydan fazla oldu. başvuru sonrası ulaşmak imkansız, telefonla ulaşmaya çalıştığınızda operatör otomatik olarak başvurunuzu takibimizde diyor kapatıyor. gerçi ulaşsakta aldığımız cevaplar birbirinden ilginç ve saçma. neyse, başvuru sonrası günde 20 kere aramamızın sonunda 2 hafta sonra ttnet saha ekibi telefonla aradı ve adresin millenicom tarafından hatalı verildiğini, ellerindeki iş emrini iptal ettiklerini, millenicomu arayarak durumu bildirmem gerektiğini söylediler. bizde millenicomu aradık ve hatalı verdikleri adresi düzeltmelerini söyledik. bu aramada ttnet ekibine tekrar iş emri gönderdiklerini söylediler. fakat bu arada ttnet saha ekibi bölge sorumlusu ile de irtibattayız, ellerine gelen herhangi bir iş emri yok. millenicom u arıyoruz tekrar göndermediklerini itiraf ettikten sonra tekrar gönderdiklerini beyan ediyorlar. ardından bir 2 haftalık bekleme süresinin ardından tekrar ttnet saha ekibi arıyor bağlantı için ve verilen adres yine hatalı bu sefer blok numarasını yanlış iletmişler. lütfen bu iş emirlerini ttnet ekibine ileten arkadaşa klavyesinde bütün rakamların olduğu bir bilgisayar temin edin. bu olayın üstüne tabi tekrar millenicom aranır adres teyidi için konuşma ve duyma sıkıntısı olan müşteri temsilcisi arkadaşa harf harf rakam rakam kodlayarak 3 farklı dilde adres yazdırılır. tekrar beklemeye başladık, bu arada ttnet ekibine tekrar ulaştık, bugün dahi iş emri gelse yılbaşından önce bağlantı yapamayacaklarını, ellerinde kısıtlı sayıda . odem olduğunu, önceliğin ttnet başvurusu olan müşterilerin olduğunu söylediler. belki neden iptal etmedin diyenleriniz olacaktır. 15 günlük yasal cayma sğremiz sözleşme imzalandıktan sonra başlamış ve tabi biz zaten bu arada bağlantı bekliyoruz. iptal etmeye kalktığımda bende yapmadıkları kurulumun parasını ve almadığım internet hizmetinin kampanyasız fiyatından bir fatura ve cayma bedeli yansıyacağını söylediler. burada bir yetkili varsa bana ulaşmasını istiyorum.. teşekkürler.. millenicom pişmanlıktır kesinlikle uzak durun!

• arkadaşlar tahutum 5 ocakta bitiyor paketimden memnun um uzatmak için aradım aynı fiyattan uzatabilirsiniz dediler ama ocaktan sonra paketim nasıl etkilenir bir şey demiyorlar tam, fiyat değişmez ama hız değişir mi dedim bir şey diyemiyor...

birde tahut dolmadan tayinim çıkabilir belki dedim, gittiğiniz yerde uydunet altyapısı yoksa cayma bedeli ödenmez diyor bilmeme doğrumu
  • Bende 6 yıldır millenicom kullanıyorum bir sorun yaşamadım. 35 mbit sınırsız 69.90 TL ye kullanmaktayım. Millenicom'u ilk kullanmaya başladığımda 8 mbit ile başlamıştım sonradan 16/24/35 diye devam ettim. Tavsiye ederim. Hız/fiyat gayet iyi ve kopma derdi vs. yok.

• Zam kaçınılmaz; elde edilen vergi gelirleri düştü, döviz kuru yükseldi, yurt dışı çıkış maliyetleri yükseldi. TTNet'in yaptığı zarar ve bu zararın bankalara geçmesi olayı daha da büyüttü. İşin kötüsü dolar/avro 6/7 lirayı geçecek bu sene içinde, işte o zaman daha da zamlanacak.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.