Şimdi Ara

AKN gerçekten kalkacak mı? | Millenicom ile özel söyleşi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
3
Favori
15.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    YTL ne hocam 2007 de miyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TürkNet varken Millenicom gibi ayrı bir internet şirketi kurmak gereksiz ve saçma olmuş. Öyle yapacağınıza TürkNet'te eleman olarak çalışın, destekleyin. Unutmayın birlikten GÜÇ doğar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben ankara da yaşamaktayım Oturduğum konutta 100 mb hız 200 gb adil kullanım kotalı internete sahibim.(Servis saglayıcı türk telekom) Bu aboneliğimin taahhütü mart 2019 da bitecekdi. Fakat 17.11.2018 tarihinde türk telekom tarafından aranarak yeni bir taahhüt vermem istendi. 98.75 T.L. olan internet fiyatımı 126 T.L. çıkardıklarını söylediler. Ben mart ayına kadar yeni taahhüt vermek istemedim. Fakat bu fiyata taahhüt vermemem durumunda 1 Ocak itibariyle internet fiyatlarında çok yüksek artış olacağını 126 T.L. taahhüt vermem durumunda bu artışlardan etkilenmeyeceğim söylendi. Şuan için Türk telekom benden taahhüt ve fiyata zam yapmak için mi bu tür bişey uydurdu. Yılbaşında internet fiyatları daha ne kadar aratacak bu konu hakkında bilgisi olan varsa bizimle paylaşırssa sevinirim. Not: Türk telekom aboneliğimde btk nın sitesinden farklı zamanlarda yaptığım hız testlerinin görüntüsünü ekliyorum.
    AKN gerçekten kalkacak mı? | Millenicom ile özel söyleşiAKN gerçekten kalkacak mı? | Millenicom ile özel söyleşiAKN gerçekten kalkacak mı? | Millenicom ile özel söyleşi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semihsahin45 -- 19 Kasım 2018; 5:19:26 >

• Konusmalar bana hic samimi gelmedi. 1 milyon aboneye ulasmak istemiyoruz tadinda bir kisim vardi. Hayrina bir sirket kurup 300k bilemedin 500k ya ulasinca abone alimini kapaticaz arkadaslar :D

Btk tarafinda kucuk firmalara pozitif ayrimcilik yapildigi kismi dogru.

• quote:

Orijinalden alıntı: Freemium

Alper Bey videonun 19:30 saniyesinde "Ücretsiz kurulum hizmeti veriyoruz" diyor. Fakat sitede Kurulum 35 TL x 3 Ay yazıyor. Site mi güncel değil yoksa Alper Bey mi yanlış söyledi?
    Sitede alttaki bilgi yazılarında şu yazıyor,

"Kampanyadan 10 Eylül 2018 - 30 Kasım tarihleri arasında başvurusunu yeni yapmış bireysel müşteriler yararlanabilir. Kampanya kapsamında internet bağlantı ücreti hediye olarak sunulmaktadır."
  • Mesut kardeşim öncelikkle o gömlek o kot nedir.Az üste Başa dikkat et yahu.geçen gün aradılar millenicomdan 5-6 yıldır kullanıyorum 6 lira verin AKN yi kaldıralım dediler AKN yi geçmediğim için kabul etmedim birde ocaktan sonra ne olacağı belli değil dediler.bende mecbur kaldıracaksınızı 5 kuruşta vermeyeceğim dedim.şimdi benim gibi kabul etmeyenlere ücretsin yamışlar.

• Bir tek ben mi tatmin olamadım acaba? Tamam güzel söylüyor da gerçekte de işler bu şekilde mi acaba? Hattım 100 Mbps desteklemesine rağmen 50 Mbps anca alıyorum diyenler olmuş. Altyapının desteklediği hızı alırsın diyor fakat farklı hızlarda paket satıyor? Benim hattım 85 Mbps'e kadar destekliyor. 100 Mbps'lik paketi almak istiyorum fakat bunda da ücretsiz kurulum yok. Hani kurulum ücretsizdi?

• milleniden bağlandığımda ftp den dosya aktaramıyorum ne yaptıysam olmuyor, sanıyorum onların ağ tarafından bir şekilde paketler droplanıyor, türknet de ise hiç bir sorun yok, evde 2 internet var. ne kadar anlattıysam çözemediler.

• Geçen sende türk net yöneticisini konuk çağırmışlardı yönetici öyle bir güzel anlatmıştıki şöyle iyiyiz böyle iiyiyiz şunu yaparız bunu yaparız bende gaza geldim tahüdüm bitince türk nete geçtim.başvuru sürecinde öyle güzel davrandılarki anlatamam nezaman başvuruyu yaptım ondan sonra kimseyi karşımda bulamadım.inernetiniz bir kaç güne bağlanacak dediler bekle babam bekle ne bağlayan var ne arayan var ne soran.haftalar geçti bağlamadılar bağlamadıkları gibi bide bağlanmayan internetime fatura çıkardılar.defalarca sesli yanıt sistemine kayıt bıraktım internet den yazdım forumlardan yazdım geri dönüş olmadı en sonunda lanet olsun dedim iptal etirmeye karar verdim iptal ettirirkende baya sorun çıkardılar ama yılmadım 3 günlük uğraşın sonunda iptal ettirdim.bundan sonra bu tarz firmalara geçerken yoğurdu üfleyerek yiyen pozisyonundayım.üç kuruş fazla olsun sağlam olsun kafasına döndüm.bazen insan elindekinin değerini gidince anlıyor.

• 65 tl turknet kullanıyorum, alt yapım ne hız ise kotasız veriyor. neden 4 tl fazla vereyim? ayrıca 1 seneden fazla millenicom kullandım, memnun kalmadım. hattı engelli kardeşimin üzerine alacaktım işi yokusa sürdüler, gelmiş buraya konusmus ama kendi reklamından baska birşey yapmamış.

• NeroWin kullanıcısına yanıt
    4 yıldır Vodafone kullanıyorum.64 Mgbit sabit indirme ve 5 mgbit yükleme hızım var.Kota 350 GB ve toplamda 79 TL Ödüyorum çok ta memnunum.Henüz Vodafone ile görüşmedim ama servis sağlayıcımı değiştirmem sanırım.
  • Bu sektörde hep yapılan bir şey. Ücretsiz derler ama taksit taksit faturadan duşerler.

Faturalı gsm hatlarında bu çok yaygın. Hengi telefoncuya gitsen camında faturalı hat bedava yazar. Halbuki başvuru sırasında ucret almaz ama, o almadığı ücreti her ay faturana ekler. Senin parayı peşin verseydin ödeyeceğin paranın fazlasını senden taksit taksit alır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonla görüştüm, taahhütsüz paketlerde 105tl kurulum ücreti istiyorlar, 27 ay taahhüt ile kurulum ücreti yok.

Ayrıca modem de ekstra 9tl x 24 ay ücretli bari onu hediye etseydiniz. :)
  • Arkadaşlar 2013 yılından beri farklı farklı yerlerde ve alt yapılarda Millenicom internet ve voip firmasından hizmet aldım. Ben firmadan kaynaklı hiçbir sıkıntı yaşamadım. Millenicom deyince benim gözümde güven veren bir firmadır. Dedikleri gibi butik işletme halindeyken memnun oldum ama yoğunluk olunca ne yaparlar bilemem.. Umarım büyümeye çalışırken paranın tadını alıp saçmalamazlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: Pakna

Arkadaşlar ben tüketici hakem heyetine şikayetimi yaptım kazanılmış haklarımı geri istediğimi kotalı tarifeye rızam olmadan geçirildiğimi açıkladım. Online olarak sizde 5dk'da bu şikayeti yapabilirsiniz bu güne kadar bütün şikayetlerimden sonuç aldım sizinde şikayette bulunmanızı rica ediyorum. Şikayete faturanın pdf dosyasını da eklerseniz daha sağlıklı olur.

nereden nasıl ne yazacağımızı anlatırsan bizde yaparız hemen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TSuNaMi_ kullanıcısına yanıt
    tuketicisikayeti.gtb.gov.tr
    Object moved
    https://tuketicisikayeti.gtb.gov.tr/home/Dashboard
    Bu adresten gerekli adımları izleyerek şikayette bulunabilirsiniz zaten adımlar sizi yönlendiriyor. Açıklamada da benim yazdıklarımı yazabilirsiniz.
  • armageddon55 kullanıcısına yanıt
    VDSL mi? Fiber mi?

• habib_723 kullanıcısına yanıt
    Ben farklı noktalarda adsl hizmetlerini kullandım Millenicom'dan. Adamlar tamamen Türk telekom alt yapısını kullanıyorlar. Arıza varsa Türk telekomdan kaynaklıdır. 2013 ten beri kullanırım bu firmayı. Sorun yaşamadım. Sorun varsa TT'nin sorunu olur. Bunlar sadece size fatura keser ve sorunlarınızı TT birimlerine aktarır. TT birimleri ise normal tt kullanıcılarına olduğundan daha iyi hizmet verirler. Sonuçta tt için Millenicom toptan müşterisidir.

• Millenicom'a başvuracak arkadaşlar - 1 ay internet hizmetini bedayavaya getirmek için "66A8198C" indirim konudu kullanabilirsiniz. Bu kodla beraber 0850 333 0 333'ü arayarak başvurabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.