Şimdi Ara

AKN ve Kotada son durum: Vodafone'un kotalı tarifesi ve fiyatlar! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
0
Favori
7.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Dün yayınladığımız değerlendirme yazısında Vodafone için de bu tür iddialar olduğunu dile getirmiştik. Yazıda yer verdiğiniz görüntüde ''kotalı'' bir paket gözüküyor ama AKN'li tarifeler de var. Mevcut durumda aşım ücretli kotalı tarifeler diğer İSS'lerde de var. AKN'li paketleri kaldırıp Kablonet gibi ya da buna teşebbüs eden Superonline gibi tarifeleri değiştirmezlerse kotalı tarifeye geçtiğini söylememiz doğru olmaz. Buna rağmen diğer İSS'ler, kotalı tarifelere geçilmeyeceğinin güvencesini vermiyorlar.

Merhaba,

Buradaki temel problem şu.

İnternet kullanımdaki ana beklenti, daha yüksek hızların daha uygun fiyatlar ve AKN kalkana kadar daha makul kullanım senaryoları ile sunulması.

Ancak gerçek anlamda limitsiz dediğimiz, hız olarak tatminkar paketlerin yüksek fiyatlaması, alt fiyat grubunda ise düşük hızlı ve kotalı tarifeler hayalkırıklığı yaratıyor.

Vodafone kotalı tarifelerde, ek kota alınabiliyor mu ona bakmak gerek. Ayrıca Eko Aile Esnek için geçen kota aşım bedeli / veri kullanımına göre ek 10GB da 15TL'den ücretlendirilmiş gibi görünüyor.

Teşekkürler.

• Allah "TÜRKNET" korusun...
    son kalemiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 4 Mayıs 2017; 0:28:30 >
  • Türknet'e geçin hiç uğraşmayın kan emicilerle.

• Turknet'e göre Vodafone biraz daha insaflı davranmış. Kotalı tek paket var ve fiyatı makul sayılır, en azından alacak olan bunu bilerek alır. Ama paketler genel olarak aşırı pahalı, ben Vodafone'da 49 liraya 16 Mbit 60 GB AKN'li paket kullanıyorum şuan aynı paket 70 lira olmuş.

Taahhütüm biter bitmez Turknet'e geçeceğim orası ayrı, adamlar 24 Mbit AKN'siz paketi aynı paraya veriyor bulunmaz nimet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şaban Oğlu Şaban -- 4 Mayıs 2017; 0:31:46 >
  • benim çifte vatandaşlığım var geride kalanlara allah sabır versin

• Bunları varya kör testere ile keseceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız burada önemli olan şeyin AKKli paketlerin aşırı derecede zamlanması olduğunu unutuyoruz biraz. Kotalı paketler zaten hep vardı ki? En azından türksat gibi akkli paketleri tamamen çöpe atmamış adamlar. Yıllardır her operatörde kotalı tarife mevcuttu zaten. Mühim olan internetin ucuzlayacağı yerde iyice lüks haline gelmesi. Asıl odaklanılması gereken nokta bu, kotalı tarifeler kalksa internet ucuzlamadıktan sonra ne işe yarar?
  • Gsm ve iss paketlerine gıcık oluyorum.

Yok o paket yok bu paket...

3 tane tarife yapın adam gibi yeter.

• Türknet e geçtiğim için o kadar memnunum ki. Allah Türknet in başına zeval vermesin. Umarım bu haberlerden etkilenmez Türknet.

• AMC kullanıcısına yanıt
    64mbit hız 240gb akn kullanıyorum ve akn sonrası hızım 24mbit bunun ıcın odedıgım fıyat 69 tl bu tarifenin yanına yaklasamayan ttnet ın verdıgı fıyatlara bak ıstersen altyapıları ortak :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: irish

Gsm ve iss paketlerine gıcık oluyorum.

Yok o paket yok bu paket...

3 tane tarife yapın adam gibi yeter.

ondan sonra bu cahıl toplum a nasıl ıtelecekler
    kotu urunlerını

satıs polıtakısıdır bu
    cok sey cıkartır gıbı gorunurler
    musterının aklı karısır

24 ay sozlemesmeyı yaptımmı bıttı ıs
    sonra musterı olarak ara dur hakkını ama cevap alabılıyormusun ?
    Tabıı kı de hayır...
  • kaanando K kullanıcısına yanıt
    Türk telekom doğal olarak sana 40 liraya paket vermemez rekabet kurumu işlerinden dolayı.
  • O zaman Türk Telekom da çıkarır yakında , hepsi aynı şey bunların yazık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 4 Mayıs 2017; 0:44:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: draw1907

Acaba bu vodafone Türkiye dışında başka ülkelerde böyle halkı sağmaya çalışabiliyor mu? Buna izin veren devletler var mı? Yoksa burada meydanı boş bulanlardan mı?

Daha önceden Volkswogen emisyon skandalında bütün dünya ülkeleri firmaya ceza keserken, ülkemizde doğuş grubu çıktı Türkiye için bir sıkıntı yok normal değerler bile zaten Türkiye'nin emisyon standartının altında diyerek ne kadar acınacak halde olduğumu göstermişti.

:D

aklıma cem yılmazın para cokomel skeci geliyor

"para cokomel
    para cokomel

para cokomel egrısı
    al ben oglummmm..."

ülkede de iş bu durumda "al ben oglum"
    benım su ısı halledıver
  • beyler bu kota olayı ben bıldım bılelı var neden herkes bır panık havasında kaldı kı birebir paketın kotalısı 49 kotasız aknlisi 59 lira gayet acık aslında. ınternetı cok kullanmayan daha az odemek ısteyenler ıcın bi paket sadece kaldı kı bunu normal aramızdan biri degil forum ıcınde yetkılı bırının acmasını da garipsedim

• Onlar yapacak bizde taahhüt biter bitmez kotasiz sağlayıcılara geçicez. Bakicaklar pasta küçüluyor mecbur sisteme ayak uyduracakalar yada hat satıp para kazanmaya çalışacak İngilizler.

• Turknet adeta tüm ISP'lere kafa tutuyor..

• mehmedaltair kullanıcısına yanıt
    Btk'in kararının delindiği filan yok. Btk İss'lerle anlaşmış işte. Hepsi yavaştan geçecek. Siz Btk'in Akk'yi getiren ve o fiyatlara hiç birşey demeyen kurum olduğunu unutuyorsunuz sanırım.
    Bu ülkede herşey gocamanların menfaatine olur. Halkın değil.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.