Şimdi Ara

AKN ve Kotada son durum: Vodafone'un kotalı tarifesi ve fiyatlar! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
0
Favori
7.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şurada insanlar keşke topluca sadece bakın 1-2 aylığına tamamen kapatıp mobilden idare etse eminim mecburen akkyi kaldıracaklar. Kârları dip yapacak. 10/100/1000 kişi. Siz düşünün gerisini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şuan Vodafone yalın internet kullanıyorum. Mak 16 mb hız (genelde 8-12 arası geliyor) 60 gb akk var. Şuan 50 lira ödüyorum. Paketlere baktığımda böyle bir saçmalık yok. Hem hız daha yavaş hem kota düşük hem de aynı fiyat. Milleti nasıl düdüklerizin peşindeler. Adam gibi bi paket yapsalar diğer firmalardan çekecekleri müşterinin haddi hesabı yok ama hepsi bir hareket ediyor resmen. Şu taahhüt bi dolsun hemen iptal ettiricem. Turknette taahhüt yoktu galiba ve fiyatları da uygundu diye hatırlıyorum eğer devam ederse ona geçeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Soylu -- 4 Mayıs 2017; 1:28:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NITRO

Şurada insanlar keşke topluca sadece bakın 1-2 aylığına tamamen kapatıp mobilden idare etse eminim mecburen akkyi kaldıracaklar. Kârları dip yapacak. 10/100/1000 kişi. Siz düşünün gerisini

türk milleti boykot ve eylem konusunda çok başarısız.
    elalem vergi zammı felan olduğunda sokaklara dökülüyor.
    bizim umrumuzda değil
  • Bizi düdükleyen BTK dır. Bunun başka açıklaması yok. Şirket devleti olmaya çalışırsan böyle olur. Üç kuruş yatırım yaptı diye birilerini yalar yalar durursun...

• Fiyatları yanlış anladiniz galiba. Bu fiyatlar aslında ev fiyatları. Vodafonedan ayda 129 tl ye ev alana internet hediye. Başka türlü böyle kazık bir internet fiyatı olmaz herhalde.

• Bence uygulama iyi. Deney yapılıyor: 'En fazla hangi noktaya kadar ses çıkarmazlar?'. Deney ortamına dönen ülkeyi izlemek güzel, 'çoğunluk' düşünsün gereğini.

• BJK kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom paketlerini Nisan'ın ikinci haftasında çıkarttı zaten. Yeniler tanıtılmayacak.

• Taahhütsüz 16 mbit sınırsız almak istesen 200 tl. 16 mbit gibi günümüzde düşük sayılabilecek bir hız için(Dünya genelinde) böyle bir fiyat istemek cesaret ister cidden.

• quote:

Orijinalden alıntı: fx57

quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Dün yayınladığımız değerlendirme yazısında Vodafone için de bu tür iddialar olduğunu dile getirmiştik. Yazıda yer verdiğiniz görüntüde ''kotalı'' bir paket gözüküyor ama AKN'li tarifeler de var. Mevcut durumda aşım ücretli kotalı tarifeler diğer İSS'lerde de var. AKN'li paketleri kaldırıp Kablonet gibi ya da buna teşebbüs eden Superonline gibi tarifeleri değiştirmezlerse kotalı tarifeye geçtiğini söylememiz doğru olmaz. Buna rağmen diğer İSS'ler, kotalı tarifelere geçilmeyeceğinin güvencesini vermiyorlar.

Merhaba,

Buradaki temel problem şu.

İnternet kullanımdaki ana beklenti, daha yüksek hızların daha uygun fiyatlar ve AKN kalkana kadar daha makul kullanım senaryoları ile sunulması.

Ancak gerçek anlamda limitsiz dediğimiz, hız olarak tatminkar paketlerin yüksek fiyatlaması, alt fiyat grubunda ise düşük hızlı ve kotalı tarifeler hayalkırıklığı yaratıyor.

Vodafone kotalı tarifelerde, ek kota alınabiliyor mu ona bakmak gerek. Ayrıca Eko Aile Esnek için geçen kota aşım bedeli / veri kullanımına göre ek 10GB da 15TL'den ücretlendirilmiş gibi görünüyor.

Teşekkürler.

Merhaba,

Bugüne kadar satılan tarifeler yüksek fiyatlı kotasız tarifelere geçişi zorlamak için özenle hazırlanmış. Ek ücret ödendiği taktirde güya altyapı her türlü kullanımı kaldırabilir hale geliyor. Fiyatların yüksek olmasında haksız kar isteği kadar devletin internetten 9 ayrı vergi alması, Superonline da dahil diğer İSS'lerin farklı oranlarda tekel olan Türk Telekom'a bağlı olması ve rekabet olmaması da etkilidir.

Ek kota alınan tarifeler 1 Mayıs'tan önce de satılıyordu ama AKN'li seçenekler de bulunuyordu. Kablonet, AKN'li seçenekleri kaldırarak yüksek ücretli kotalı tarifeler ile yüksek fiyatlı kotasız ve yavaş tarifeler arasında seçim yapmaya zorladığı için tepki gösteriyoruz. Kotanın kademeli olarak kalkması ve şimdilik biraz daha rahat kullanmayı beklerken bu tür tarifelerle yeni düzenlemeden itibaren biraz azalacak kazançlarını misliyle telafi etme çabasına giriyorlar. Şu an TÜRKSAT resmen yapmış görünüyor ama diğerlerinin yapmayacağına dair bir güvence verilmiyor. Bu konuda yetkili denetleyici kurum olan BTK, birkaç gündür farklı konularda onlarca konuda paylaşım yaparken haberleri olduğu halde kota meselesini açıkça görmezden geliyor.

İyi geceler.

• quote:

Orijinalden alıntı: NITRO

Günümüzde internet tıpkı su gibi bir temel ihtiyaç halini almıştır. Sabit ve mobil interneti satan firmaların farklı olmadığını da biliyorsunuzdur.
  • Müstehak...! Anlayan Anladı.

• turkcell de aynısını yapıcak, hiç şaşmayın. basın acıklamaları falan hep gaz alma. belli ki seneye internet için suan verdiğimizden en az %40 %50 daha fazla ücret ödüyecez. zam yapma bahaneymiş akn kaldırmak. tabi dolar arttı yıllardır düzgün zam yapamıyorlar fırsatı kacırmadılar çatır çatır vuruyorlar

• Kablonet webtekno yayınındaki temsilcisi haklı çıkacak galiba

• 32 Mbps'a Kadar Limitsiz 60 GB AKN 84,99 kampanyalı fiyat 54,88 ödüyorum
    yüzde 50 görünen ama yüzde 50 den fazla olan zam yapmışlar
    yüzde 50 hız düşürülmüş yüzde 50 fiyat katlanmış
    "250 TL’lik modem kurulum hizmeti Abone’ye ücretsiz olarak sunulacaktır."
    ttnet ekibi gelmişti zaten vodafone baglamak için elit hizmet adı altındaki aslında yapması gereken hizmet 50 lira tutuyor!
    defalarca aradım internet kopuyor ping problemi var vs diye bir defa gelip bakmadılar hangi 250tl olaki bu
    bağlatırken de özellikle sormuştum "fiber mi" "-evet fiber bey efendi" vdsl baglandı hadi neyse çok önemli değil
    "bağlatalım ama ttneti ping problemi yüzünden kapatıyorum ping ölçümü yaparmısınız gerekli aletler ile gerekirse saha dolabından gerekirse evimden" "- ölçeriz bey efendi"
    ağrıza kaydına otomatik cevap geliyor iç hattınızdan kaynaklı diye
    birde fatura bilgilendirmesi geliyor arada
    onun haricinde arayan soran yok ilgilenen yok... birde zaten sözleşmesiz yapmıyorlardı o vakit şözleşmem var diye ilk etapta beni etkilemeyecek o zamana kadar batmazlarsa yada müşteri kaybından elini ayağını öpeyimlere başlamazlarsa yine başka yerlere bakıcaz artık
    hız düşümü ve zammı hesaplarsak %90 yakın zam yapılmış aslında
    söylenecek çok ata sözü varda ders alamıyoruz sanki

• kaanando K kullanıcısına yanıt
    allah aşkına ne diyorsun sen 150gb den fazl kullanıyorum her ay oda akn var diye engellemese daha yüksek kalite izlerim izleyeceklerimi
    şimdi sorarsın ne izliyorsun diye he o aklındakini sabah akşam 3d izliyorum (ya-sabır)
    vodafonun yeni tarfifelerinde muadil fiyatı 105lira olan tarife türknette 60 lira zaten vodafone kullanıcısıyım benim kullandığım ve yeni tarifelerde türknet ile arasındaki fark da %90a yakın zam gösteriyor
    ben çifte vatandaşlığımı kullanıp kaçıp gitsemmi daha vakit varken diyorum sen ne diyosun faturalar kıpraşımlı olcakmış daha çok hoşunuza gider belki yaw bana neler söyletiyorsunuz eğer düşündüğüm gibiyse durum vahim yeri geldi bu ülkeyi internetten bilgi alışverişi kurtardı siz kimin yancısısınız ben ikilem seziyorum burda durum belli şirketler toplandı bize bilenmişler siz olur öyle diyorsunuz sizin içinizde varsa ben bilemem de bana zor geliyor daha çook şeyler yazmam lazım açık açık ama forum ortamında olmuyor ben sana yazayım böyle boş konuşan herkez üstüne alınsın

• draw1907 kullanıcısına yanıt
    Hatta o zaman yapılan açıklama Türkiye de bulunan araçların sürüş güvenliği açısından herhangi bir sorunu olmadığı tarzı bir şeydi. Emisyon değeri bile adam akıllı demediler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi kendini bitiren bir firma daha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamlar ne indirim yapmışlar yaaa ,Dijital aile paketinde 1600 TL indirim yapmışlar neden haksızlık yapıp firmayı kötülüyorsunuz :D

• Vodafone çalışanı ve kullanıcısıyım. Taahhütüm bittiği gibi kaçacağım. 1gb 1.5tl nedir.

• İş yöneticilerimizde ve bizde bitiyor, İnsanoğlu hak ettiği şekilde yönetilir. Demekki bizi koyun olarak görüyorlar durum bu. Benim nacizane tavsiyem, İnternet abonesi olun, ama komşularınızla ortak kullanın zararınız minumuma insin.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.