Şimdi Ara

AKN ve Kotada son durum: Vodafone'un kotalı tarifesi ve fiyatlar! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
0
Favori
7.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar halk olarak para toplayılm şirket kuralım ve bulgaristan üzerinden kablo çekelim ülkemize orda sınırsız 20 leva tl olarak 30 tl gelir bize sınırsız 50 mbps.ülkemize bir kaç firma daha lazım bunlar işin dozunu kaçırmaya çalışıyorlar.bir evde en az 3 tane tlf var bir tablet pc ve smart tv bunların günlük kullanım miktarı en az 10 gb bize aylık kotalı şekilde en az 500 gb sunsunlar sonra akn mi yapıcaklar kotamı koycaklar koysunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: mladenbmv

arkadaşlar halk olarak para toplayılm şirket kuralım ve bulgaristan üzerinden kablo çekelim ülkemize orda sınırsız 20 leva tl olarak 30 tl gelir bize sınırsız 50 mbps.ülkemize bir kaç firma daha lazım bunlar işin dozunu kaçırmaya çalışıyorlar.bir evde en az 3 tane tlf var bir tablet pc ve smart tv bunların günlük kullanım miktarı en az 10 gb bize aylık kotalı şekilde en az 500 gb sunsunlar sonra akn mi yapıcaklar kotamı koycaklar koysunlar.

Devlet gizliden gizliye bizim operatörlere interneti kotalı verin, millet paso youtube ve kaçak film izleyeceğine açsın televizyonuda dünya liderimizi izlesin diyorsa, havadan kablosuz hat bile çeksen bulgaristandan onada vergi koyarlar :)

Anlaşılan o ki, birileri internet kullanılmasın istiyor. Onun yerine gidin Kuran kursuna, Cemaat sohbetlerine, 5 vakit namazınızı da camii de kılın. Ne işiniz var la internette? Dünyevi şeyler bunlar, dünya malı dünyada kalır. Önemli olan öteki taraf (Yazdıklarım ironi içerir)

• bunlar o zaman mobilide arttırır niyet kotu bunlarda
  • bunu yapan hükümetse hükümete operatörse operatöre koyun artık tepkinizi yeter artık söyleyin yanlışları

turknete geçtim bunların kölesi olamam.

BTK nın tek işi yurtdışından gelen telefonlara vergi koymak sanırım sövüşleyin milleti

• Kablonet ve Vodafone sınırlı alanda hizmet veriyor ve en berbat paketlete geçenler de bunlar. Şaka gibi. Umalim da TT SOL bu kervana katilmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: draw1907

Acaba bu vodafone Türkiye dışında başka ülkelerde böyle halkı sağmaya çalışabiliyor mu? Buna izin veren devletler var mı? Yoksa burada meydanı boş bulanlardan mı?

Daha önceden Volkswogen emisyon skandalında bütün dünya ülkeleri firmaya ceza keserken, ülkemizde doğuş grubu çıktı Türkiye için bir sıkıntı yok normal değerler bile zaten Türkiye'nin emisyon standartının altında diyerek ne kadar acınacak halde olduğumu göstermişti.

Vodafone'un kendisi Birleşik Krallık bazlıdır, kendi ülkesinde fazla kullananı yoktur çünkü ülkede ki en pahalı mobil fiyatları veren firmadır.
  • türknete geçmeye çalışın, zaten hiçbiryerde boş port yok, sıraya yazılın ilk fırsatta kaçın,

cayma bedeli filan oluyor tabi ama kafada rahat oluyor artık, bir bakmışsın akn siz e geçivermişsin,

şu an için turknetten başkası yalan ..
  • Türk Telekom bu işe bulaşmazsa fena müşteri toplar bakalım nasıl ilerleyecek bu iş

• Az once vodafonela 10 dk lik bir gorusmem oldu.

Taahhut iptalinde ne odeyecegim sorusuna her zamanki gibi neden iptal ediyorsunuz oldu..

Uzunca konusmada soylediklerim, neredese 2018 e geldigimiz bir donemde devletin izin veriyor veya goz yumuyor olmasini kullanarak Kotali paketler ortaya cikaran bir iss ile calismak ve onlara para kazandirmak istemedigimi bugun buna tepki koymazsak yarin bizlerinde bundan etkilenecegini belirttim.

Hattimi Toplu iptal kampanyalarinda veya 6 ay sonra taahhut bitiminde iptal ettirecegimi soyledim.

Felanda felan.

Vodafone netliler Arayin tepkinizi gosterin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YveJhin Y kullanıcısına yanıt
    ben ttnet müşterisi olmama rağmen arayıp benzer şeyleri söyledim kablo neti 2-3 gündür sürekli arayıp zaten şikayet ediyorum. Tek temennim ttnetin akn li tarifeleri kaldırmaması eğer kaldırırsa gerçekten sadece türknet kalıyor 5 ay taahhütüm var 24 ay uzatsammı beklesemmi bilemedim
  • Türknet'e geçin diyen ve ısrar eden arkadaşlar: İstesek de geçemiyoruz arkadaşlar. "Henüz aktif altyapımız kapsamında değilsiniz. Ama yatırımlarımıza hızla devam ediyoruz. En kısa zamanda size de AKN’siz hizmetimizi sunabilmek için çalışıyoruz." diyorlar.

• yeter ulan vicdansızlar yeter, devleti ayrı yerden özel sektörü ayrı yerden kasnaklamaya çalışır.iskandinav vatandaşı gibi vergi verip ortadoğulu gibi yaşıyoruz zaten, bi de özel sektörün bu uygulamaları gerçekten bıktırdı.80 milyonun hepsini bu uygulamalar bunalıma soktu, sürekli söğüş sürekli söğüş nereye kadar!
    Kafayı dağıttığımız bi internetimiz var onda da 90lara geri döndük, oldu olacak saatlik paket satın eskisi gibi vicdansızlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

ben ttnet müşterisi olmama rağmen arayıp benzer şeyleri söyledim kablo neti 2-3 gündür sürekli arayıp zaten şikayet ediyorum. Tek temennim ttnetin akn li tarifeleri kaldırmaması eğer kaldırırsa gerçekten sadece türknet kalıyor 5 ay taahhütüm var 24 ay uzatsammı beklesemmi bilemedim

ttnet ne dedi dostum

taahhüt süresince bize dokunmayacaklar değil mi ?

anlaşması bitenlere 1gb 1 lira paketleri getiricez dediler mi ?
  • ogameci kullanıcısına yanıt
    ttnet bizde şu an öyle bi uygulama yok diyor ama kesin bir şey demedi gelip gelmeyeceğiyle ilgili. Taahhüt süresi boyunca paket aynı kalacakmış sıkıntı yok hocam
  • bu firmaları BTK dışında Rekabet Kurumuda incelemeye almalı. burada bi danışıklı dövüş var. bunlar belli ki bir masaya oturup ortak karar almışlar.
  • VodafoneNet 32mbit 120gb akn li 60 Tl olan paketi kullaniyorum. Taahhutum bitti. Ne gibi etkilenecegim simdi, konuyu tam okuyamadim.

• Daniel Faraday kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • Yıl olmuş 2017, ne kotası arkadaş? Vodafone saçmalamış. Kotasız internet gerekiyor KOTASIZ.

• Help us Türk.Net Kenobi, you're our only hope.

• Zengin adam ne diyorsun bu duruma @hkneren
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.