Şimdi Ara

AKN ve Kotada son durum: Vodafone'un kotalı tarifesi ve fiyatlar! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
0
Favori
7.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar fiber sorgula kısmında yeni evde adsl ve vdsl hızları yazıyor yeni taşınacağım evde.

Fibermaxxtan mecbur gecicem sozlesme yenileyerek, iptal ederek yuklu miktar ödeyemem.

Adsl 17mbit yazıyor 16yı alabilirim demek mi bu? Vdsl le uğraşmak istemem başka yere taşırım gene problem olur falan. Modemim de var ek ücret yansımasın.

Fikri olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme_programı -- 4 Mayıs 2017; 13:52:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatını Sabit Tut Yiğidim Kampanyan Çakalları Ürkütüyor...

• Param Sözüm Yerine Geçer...

• 18 aydir vodafone kullaniyordum cokta memnunum acikcasi bir kere sorun yasamadim. Akk dolup dolup hiz dusmemeside ayri guzeldi. Bakacaz bakalim sozlesme bitince duruma.

• TURKNET kullananlar olarak kıymetini bilelim gerekirse 3-5 fazla ödeyip zarar etmelerinin önüne geçelim. Başka çare yok.

• Superonline ile sozlesmem hala devam ediyor. Eger bunlar da boyle bi firsatcilik yaparsa Turknete gecerim ben de.

Adam gibi muamele yapsınlar. Biz bu ülkenin vatandaşıyız. Bu ülkenin vatandaşıyla dalga geçiyorsunuz!

Ne cabuk unuttunuz 15 temmuz gecesini? Bu halk vatanını milletini korumak icin o gece şehit oldu. Bu mu sizin kendi halkınıza gosterdiginiz değer?

UTANIN...

• fearlestorm kullanıcısına yanıt
    Bunların bir çoğunun ortağı-sahibi yabancı yada umurlarında değil hocam.. bunlara bakan kim..

• quote:

Orijinalden alıntı: KaTürk

Türknet'e geçin arkadaşlar. Bunlarla uğraşmayın.

bölgenizde desteklenmiyor ..

• upload hızları 5e düşmüş. ve akn eklenmiş vodafone fibere :(
    quote:

Kampanya dahilindeki tüm paketler için upload hızı 5 Mbps ve (upload) adil kullanım noktası 50 GB’tır. Abonenin ay içerisindeki veri kullanımı (upload), adil kullanım noktasını (50 GB) aştığında, upload hızı 1 Mbps olacak şekilde düşürülecektir. Dönem sonunda Aboneye tekrar paketlerin ilk upload hızından (5 Mbps) hizmet verilmeye devam edilecektir.

http://www.vodafone.com.tr/Net/fibermax-anahtar-teslim-tarifeler.php

• kardeşim saçma saçma haber yapmayın yazının başlığıyla içerik farklı ben de vodafone müşterisiyim aradım sordum şimdi yok öyle bir şey bir de btk başkanı yeni açıklama yaptı hiç bir servis sağlayıcı kota aşımı sonrası ücret talep etmeyecek diye insanları tedirgin etmekten vazgeçin

• BTK AÇIKLAMASI DA BU
    "Bu uygulama, gerek AKN'li bir tarife için taahhüdü devam eden mevcut aboneler için gerekse AKN’li tarifelere geçiş yapacak yeni aboneler için geçerli. Şu anda vatandaşlar, kullandıkları tarifelerle ilgili hiçbir ek ücret ödenmeksizin, bu yeni düzenlemeden yararlanacaklar. Diğer bir ifadeyle eski ve yeni abone olması fark etmeksizin herkes için geçerli. Kurum olarak AKN düzenlememize aykırı bir durum yaşandığı takdirde gerekli müdahaleyi yapacağımızı belirtmek isterim."

• quote:

Orijinalden alıntı: cinemaker

kardeşim saçma saçma haber yapmayın yazının başlığıyla içerik farklı ben de vodafone müşterisiyim aradım sordum şimdi yok öyle bir şey bir de btk başkanı yeni açıklama yaptı hiç bir servis sağlayıcı kota aşımı sonrası ücret talep etmeyecek diye insanları tedirgin etmekten vazgeçin

Dopru mu bu belki yık sonuna doğru gelir kota aşımı?

• Bu ne be kardeşim, resmen tecavüz, resmen küfür bu paketler... Hıza bak kotaya bak fiyata bak. Buna nasıl bir insan onay verebilir aklım almıyor. Devlet eliyle bize tecavüze kalkıyorlar resmen. Şuraya bak... Hem hız düşüyor hem kotalı oluyor hem de fiyat artıyor. Eşek şakası bile böyle olmaz. Şu paketleri BTK onaylıyor bir de. siz bize düşman mısınız, nasıl onaylarsınız bu paketleri?

• Ben 16 mbps 60 gb aknli kullanıyorum. Yanında filboxla 60 lira. Ben aldığımda dolar 2.9 du. Şimdi 3.5. Fiyatlar normal yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Protti -- 4 Mayıs 2017; 14:19:11 >
  • Vodafone Net

Önceki bahar kampanyası fiyat tablosu:

AKN ve Kotada son durum: Vodafone'un kotalı tarifesi ve fiyatlar!

Pdf oluşturma tarihi:

Yeni anahtar teslim tarifelerin tablosu:

Pdf oluşturma tarihi:

Dün bu düzenlemeyle son dakika golünü atmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eak101 -- 4 Mayıs 2017; 14:28:9 >

• bende wodafone fibermax kullanıyorum 65 mbps hızım 120gb kotalı tarifesine 69,90 ödüyürum internette sürekli kesintiye ugruyordum dün eve kepez antalya bölgesinin yetkilisi geldi ve yeni paket önerdiler tahüdüme 1 sene daha olmasına ragmen yeni önerileri 100 mbps 240 gb akn kotam dolduktan sonra 24 mbps düşücegmi söylediler ilk 6 ay 10 tl 6 aydan sonra 80 tl bende yeni önerilerini kabul ettim . ama bugün gördügüm beni şok etti açıkçası fiyatlar uçmuş vampir olmuşlar resmen

• Ben bu hizmetlerin hiç birini almayacağım. Bu çakal ISS'ler yakında ülkeyi Kuzey Koreye çevirecekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Man Of Earth

quote:

Orijinalden alıntı: quaresma.

terbiyesizce konuşacağına iyi incele

http://www.vodafone.com.tr/Net/fibermax-anahtar-teslim-tarifeler.php

100 mbps hız 50 gb kota limitsiz

50 gb dolunca hız 24 e düşer akksiz

İlk 3 ay 34.90 sonraki aylar 69.90

Vodafone Fiber için Almanya'da ki yöntemi uygulamaya başlamış lakin ilk 6 ay yapmış sadece Almanya da neredeyse bütün tarifeler 24 ay taahhütlü olarak ilk 12 ay 19,99 son 12 ay 44,99 vb. şeklinde.

Bu tarifeler sadece Fiber için geçerli Vodafone fiber de yok denecek kadar az abonelerinin %90'ı bu tarifelerden kullanamıyor Vodafone'un.

Almanyada vodafone internet kullandım 100/6. 20 avro ilk 12 ay 40 avro son 12 ay. Test yaptığımda değerler 90 ve 5 in üstü geliyordu. Ping ler 35 ms yi geçmiyordu. Kota mota hak getire bir şey lazımsa direk internetten açıyordum. Kaliteyi orada gördüm...

• 2 seneden fazladır Vodafone Süpernet 16mbts 50gb AKK + telefon 69TL'ye kullanıyordum. Birkaç gün önce daha Vodafone yeni tarifeleri açıklamadan Türknet'e geçmeye karar verdim ve bir an kendi kendime acaba Vodafone'ye haksızlık mı yaptım, belki onlar diğer İSS'ler gibi yapmaz dedim ama lanet görsün yüzlerini. 4 gün sonra sözleşme bitsin gidiyorum. Zaten müşteri hizmetleri de bir halt bilmiyor. Türknet'e geçtikten sonra mobil hattımı da Vodafone dışında bir operatöre taşımayı düşünüyorum. Kansız herifler.
  • 1 Gb başına 1.4 TL gibi ücretlendirme yapılmış.

BTK bu kota olayına dur demesi gerekir!

KOTA yerine AKK devam ettirip 100 TL'lik paketi 500 TL'ye satarsa çözüm sağlanır zira kota aşım ücreti aşırı fazla ve abone bunu bilmediği halde bu ücreti ödemektense baştan paketin ücreti bu deyip satmaları gerekir.

Türksat kota yerine paket ücretlerini arttırsaydı daha iyi olurdu.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.