Şimdi Ara

AKN ve Kotada son durum: Vodafone'un kotalı tarifesi ve fiyatlar! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
0
Favori
7.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ardicli2000

quote:

Orijinalden alıntı: Man Of Earth

quote:

Orijinalden alıntı: quaresma.

terbiyesizce konuşacağına iyi incele

http://www.vodafone.com.tr/Net/fibermax-anahtar-teslim-tarifeler.php

100 mbps hız 50 gb kota limitsiz

50 gb dolunca hız 24 e düşer akksiz

İlk 3 ay 34.90 sonraki aylar 69.90

Vodafone Fiber için Almanya'da ki yöntemi uygulamaya başlamış lakin ilk 6 ay yapmış sadece Almanya da neredeyse bütün tarifeler 24 ay taahhütlü olarak ilk 12 ay 19,99 son 12 ay 44,99 vb. şeklinde.

Bu tarifeler sadece Fiber için geçerli Vodafone fiber de yok denecek kadar az abonelerinin %90'ı bu tarifelerden kullanamıyor Vodafone'un.

Almanyada vodafone internet kullandım 100/6. 20 avro ilk 12 ay 40 avro son 12 ay. Test yaptığımda değerler 90 ve 5 in üstü geliyordu. Ping ler 35 ms yi geçmiyordu. Kota mota hak getire bir şey lazımsa direk internetten açıyordum. Kaliteyi orada gördüm...

Kardeş kalite olsa ne yazar domatesi tane ile alıyorlar(Bir kaç aydır bizde tane ile alıyor olabiliriz konu o değil ) hem Avrupa 5-10 yıla batar kesin bilgi.

• quote:

Orijinalden alıntı: quaresma.

terbiyesizce konuşacağına iyi incele,senin gibi konuşanlara muhattap olmuyorum,cevap yazmana gerek yok

http://www.vodafone.com.tr/Net/fibermax-anahtar-teslim-tarifeler.php

100 mbps hız 50 gb kota limitsiz

50 gb dolunca hız 24 e düşer akksiz

İlk 3 ay 34.90 sonraki aylar 69.90

50 mbps hız 50 gb kota limitsiz

50 gb dolunca hız 16 ya düşer akksiz

İlk 3 ay 29.90 kalan aylar 59.90

Bunlar Vodafone fibermax tarifleri maalesef her yerde yok

2 gün öncesine kadar 50 mbps 100 gb 90 tl idi şimdi 100 Vodafone da

Ben en iyisi Telekomdan yeni bir öğrenci vs tarife bakayım olmadı 85 liraya 35 mbps alayım gidişat fena zam gösteriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ohaaa diyorum. Resmen BTK ya ve halka karşı bir kalkışma bu...

• Rezillik! Bu fiyatlar ne, bu hizlar ne? Ne oluyor bunlara? Hizlar dusmus, akn limiti dusmus, tek yukselen akn sonrasi hiz ki bu hali de hic bir isime yaramaz. Kullanici lehine hic bir paket yok. Kepazelik baska bir sey degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes tepkisini sonuna kadar göstersin. Yeni bir imza kampanyası başlatılmalı. Görüşmeler yapılmalı.

Adamlar kota fırsatçılığı yapıyor. Eğer buna sessiz kalırsak seneye bütün iss lere kota saçmalığı gelebilir.

• karakteristik61 kullanıcısına yanıt
    BTK ya karşı olan birşey yok. Btk onaylı tarifeler bunlar. Sorununuzu ISS'nin yanında duran BTK ya söyleyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taahhüdümün dolmasına az kaldı. Vodafone benim için bitmiştir kesinlikle yenilemeyeceğim. Ayrıca telefon hattımı da taşıyacaktım ondan da vaz geçiyorum.

• Yakında Turknet'te dahil tüm İSS ler kotaya geçtik derlerse hiç mi hiç şaşırmam.

Domino taşı gibiler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quard -- 4 Mayıs 2017; 17:21:25 >
  • Valla Bende VF kullanıyorum. Bu yıl sonuna doğru bitiyor taahütüm ararım müşteri hizmetlerini kardeşim taahütümü aynı kampanyadan uzatıyormusun, yoksa ben başka kapıya mı gideyim diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

1 Gb başına 1.4 TL gibi ücretlendirme yapılmış.

BTK bu kota olayına dur demesi gerekir!

KOTA yerine AKK devam ettirip 100 TL'lik paketi 500 TL'ye satarsa çözüm sağlanır zira kota aşım ücreti aşırı fazla ve abone bunu bilmediği halde bu ücreti ödemektense baştan paketin ücreti bu deyip satmaları gerekir.

Türksat kota yerine paket ücretlerini arttırsaydı daha iyi olurdu.

türksat hem paket ücretini arttırdı hemde kota getirdi bari kota getirdin 30 liradan başlat 45-50 liraya 150gb kota 25mbps hız ver 70 lira fiyat çekmiş hangi aklı başında insan geçmek ister yada ne düşünce ile hazırladılar aklım almıyor
  • İroni yapıyorum dostum, biz de biliyoruz zamanında AKN nin ilk uygulanmasında başrolü İSS ve BTK nın oynadığını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker67

Taahhüdümün dolmasına az kaldı. Vodafone benim için bitmiştir kesinlikle yenilemeyeceğim. Ayrıca telefon hattımı da taşıyacaktım ondan da vaz geçiyorum.

Hocam peki yeni iss düşüncen nedir? Ben superonline'dayım son 1 yıldır performansında da memnun değilim 16 mbit hızı bir kaç aydır 6 mbit'e sabitledir, paketim hala 16 olarak görünüyor. Hiç uğraşmadım arıza kayıtlarıyla falan, taahhüt bitsin gideyim kafasında kullanıyorum sadece.

Önümüzdeki hafta bitiyor ama neye geçeceğim konusunda çok kararsızım. 1 mayıs öncesinde uydunet tarifeleri çok ilgimi çekmişti, şimdi darma duman etmişler fiyatlar artmış kotalar gelmiş çöp oldu yani. Ne yapacam neye geçecem şaşırdım.
  • Kotaya karşı çıkan millet nete giremesin, alt yapı çöksün diye dua eden tipler arkadaşlar.

Kotanıza sahip çıkın, oyuna gelmeyin
  • Önümüzdeki sene Mayıs 15'e kadar Süpernet 64/240 tarifesine taahüdümüz var yeni fiyatlar yaklaşık %50 zamlanmış ve ayrıca BTK kararına aykırı şöyle bir rezalet durum var bu koşullarla Vodafone'un mevcut müşterilerini de elde tutması imkansız

AKN ve Kotada son durum: Vodafone'un kotalı tarifesi ve fiyatlar!

http://www.vodafone.com.tr/Net/supernet-bahar-kampanyasi.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßlaCKFOX -- 4 Mayıs 2017; 21:1:6 >

• Bunları gördükçe TürkNete ayrıca teşekkür etmek geliyor içimden.
  • Vodafone'nun zaten kablolu internette pek kullanıcısı yoktu böylece kendi kendilerini bitirdiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERIKCI

TURK NET!

Türk Net şu klibi reklam olarak kullansın ya da benzerini kullansın bence tam olarak günümüzde yaşananları anlatacaktır ve ödül de alır eğer öyle bir reklam yaparsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: draw1907

Acaba bu vodafone Türkiye dışında başka ülkelerde böyle halkı sağmaya çalışabiliyor mu? Buna izin veren devletler var mı? Yoksa burada meydanı boş bulanlardan mı?

Daha önceden Volkswogen emisyon skandalında bütün dünya ülkeleri firmaya ceza keserken, ülkemizde doğuş grubu çıktı Türkiye için bir sıkıntı yok normal değerler bile zaten Türkiye'nin emisyon standartının altında diyerek ne kadar acınacak halde olduğumu göstermişti.

Aslında önceden Türkiye'de ki en uygun tarifeler Vodafonedaydı ilk başlarda 60-70TL'ye 100Mbit satıyodu sonra biraz arttırdı fiyatları hatta bu kota olayı olmadan öncede düne kadar 200Mbitlik pakedi vardı 200Mbit 200GB lk 6ay 10TL kalan 18ay 120TL Türkiye'de daha avantajlısı yok fakat artık Vodafone'da diğer firmalara ayak uyduruyo yurt dışındaki fiyarları aşırı ucuz 40€ ya 400Mbit tamamen sınırsız 20€ ya 200Mbit tamamen sınırsız paketleri var almanyada ama mesela ingilterede 75Mbit'i almanyadaki 200Mbit fiyatına satıyor yani her ülkeye göre farklı fiyat çıkarıyor

• Btk kotalı interneti engellemeli. Akk neden kalkıyor rezillik diye. İki kat rezil olan kota geliyor.buna dur demeli paket fiyatlarına zam yapılmasına engel olmalı. Bir kararnameye bajar. Az yiğit olsunlar. Nedir bu korku? Ya da nedir bunun arka yüzü????!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Metal-Gear

quote:

Orijinalden alıntı: ilker67

Taahhüdümün dolmasına az kaldı. Vodafone benim için bitmiştir kesinlikle yenilemeyeceğim. Ayrıca telefon hattımı da taşıyacaktım ondan da vaz geçiyorum.

Hocam peki yeni iss düşüncen nedir? Ben superonline'dayım son 1 yıldır performansında da memnun değilim 16 mbit hızı bir kaç aydır 6 mbit'e sabitledir, paketim hala 16 olarak görünüyor. Hiç uğraşmadım arıza kayıtlarıyla falan, taahhüt bitsin gideyim kafasında kullanıyorum sadece.

Önümüzdeki hafta bitiyor ama neye geçeceğim konusunda çok kararsızım. 1 mayıs öncesinde uydunet tarifeleri çok ilgimi çekmişti, şimdi darma duman etmişler fiyatlar artmış kotalar gelmiş çöp oldu yani. Ne yapacam neye geçecem şaşırdım.

Şu şartlarda Turknet, ayrıca taahhüdünün olmaması da cazip kılıyor.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.