Şimdi Ara

AKN ve Kotada son durum: Vodafone'un kotalı tarifesi ve fiyatlar! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
0
Favori
7.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her zaman dediğim gibi tr de teknoloji sirketleri zerre teknolojiden anlamiyor. Sadece kazık bilimi üstüne uzmanlasmislar

• türk nete geçtim bu kan emicilerle uğraşmayın
  • muratoloji64 kullanıcısına yanıt
    100mbps ye kadar alabildiğiniz maksimum hız 150gb akk ile birlikte 60tl değil mi? Ping değerleri nasıl? Online oyunlarda fazla ping oluyormu?
  • Kotafone

• 55 mbt aliyorum ping cok düşük online oyunlarda sorun yok cok memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muratoloji64 kullanıcısına yanıt
    Sorgulama yapınca kaç mbps gösteriyordu?

• quote:

Orijinalden alıntı: matmuhendisi

quote:

Orijinalden alıntı: KaTürk

Türknet'e geçin arkadaşlar. Bunlarla uğraşmayın.

bölgenizde desteklenmiyor ..

Telefon kablosu olan HERYERDE var. Telefon hattı yok mu acaba binanızda?

Online sorgulama sistemi adres kayıt sistemini kullanıyor. Resmi sistemde adresiniz farklı göründüğü için alt yapı yok hatası verebilir. Ona aldırış etmeyin. Telefon kablosu varsa bağlatırsınız. Hali hazırda o telefon hattı üzerinden bir telefon ya da internet hizmeti alıyorsanız doğrudan firma değiştirebilirsiniz.

• Ulan 3-4 tane abonenizden biriyim zaten bizide kaybedeceksiniz sonunda. siz yapmayın allahsız çakallar. hadi kotasız pakete baktık akk yi düşürmüş şu an fil tv + 16mbit 150akn li 65 ödüyorum. bana 75 akn li yi 80 e iteleyeceksiniz he. zaten gecede internet yavaşlayacak yogunluktan dolayı. allah sizi ne etsin.
  • hocam buna dur diyenler olmadıkça maalesef hizmet kalitesi artmadan fiyat artışları çok olacak gibi. Artık zamlara öyle bir alıştık ki tepki bile veremiyoruz.
  • Adamlar fiber döşeyeceklerine bize döşeme peşindeler...

• Tekirdağ merkezde oturuyorum,taahhüdüm bitsin dooooğru intech bilişime gidip kablosuz,akn'siz,kotasız,taahhütsüz ve telefonsuz internete geçeceğim.40 liraya 8 mbps'e kadar internet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55 60 arası

• Allah topunuzun belasını versin. Şeytan diyor bas parayı boz sözleşmmeyi geç TÜRKNET 'e.
  • Soul741 kullanıcısına yanıt
    aklını yitirmemiş ali cengiz oyunu oynuyorlar
  • bende akn yok 60 papel xd
    yoruldum artık bir şeyler indirmekten o akk'li günlerimin hırsı kayboldu artık

• Anlaşıldı. Taahhüt bitince Vodafonela olan ilişiğimizi keseceğiz.

• Şu internet bile ülkeyi terk sebebi ya

• Bunlarin kafasini yasasam herhalde süper olurdum-.

Koca süperonline tirin tirin tirin tirin tirininin.. geri dönüs yaptida.. bunlar kendini ne saniyor tam olarak?

• BTK karar aldı bahsi geçen şirket verilen karara uyuyor. Bildiğiniz gibi verilen kararda artık limitsiz ve full gibi ifadeleri kullanmak yasak. Akn varsa akn den bahsetmesi lazım. Yanında akn yazılan ifadeler aslında kotalı değil sadece o kotadan sonra hızınız düşüyor. Tekrar söylüyorum. Şirket sadece BTK nın yasal olarak verdiği ve uymak zorunda olduğu kurala uymuş. Hala uymayan lokomatif şirketler var yakında onlarda da bu tür ifadeler görmezseniz şaşırmayın.

Bahsi geçen firmanın taahhüdünü okudum sadece ilk iki pakette kota aşım ücreti var hatta birinde yok. İnternetiniz durduluyor. Diğer paketler akn aşınca hız düşüyor. Kotasız paketler her zaman vardı. Özellikle ttnetin kotalı paketleri hep vardı.Sizin yapmanız gereken ifadelere dikkat etmek.

Bir ifadede kotalı yazıyorsa ve yanında akn belirtilmemişse örneğin "50 gb kota" demişse. Demekki siz 50 gb yi geçince ekstra ücret ödeyeceksiniz anlamındadır. Buradaki "75 gb akn" doğru bir ifade çünkü artık yanında "limitsiz" yazmak yasaklandı. 75 gb yi aşınca ekstra ücret ödemiyorsun.
    Lütfen yayınlayın. Amacım insanları bilgilendirmek.

• H34RTL3SS kullanıcısına yanıt
    şimdi guzel kardeşim önce derin bir nefes al soluklan daha sonra cevaplarımı okumaya başla.

sen 150 gb kullanıyosan ben 510 gb kullanıyorum. internette ister adult içerik ister film ister oyun indir bu ne beni ne baskasını baglar. bu kısım konumuzla alakasız zaten

2. olarak: bu şirketler zam yapıyor ve bunu onaylayan da deevletin ta kendısı. it iti ısırmaz olan yıne vatandasa oluyor. eger bu ulkeden gıtmek ıstersen bır sansın varmıs belkı de denemelısın cunku bu zam ucuk faiş fiyatlar sadece ınternet ıcın gecerlı degıl.

devletın aldıgı vergıler aldıgımız urunlere koyulan otv sı kdvsı ıvırı zıvırı derken araba alırken sankı kendıne alırken bır tane de devlete alıyormussun gıbı %55 lık kısmının vergı olması gıbı seylerı dusununce ınternete yapılan zam cok koymuyor ınsana.

3. olarak burda fıkırlerı soylemek ılla bıyerlerde bırılerını korumak olarak dusunmemen lazım herkes senınle aynı fıkırde olmayabılır gırersın profılıme kac yıllık uye olduguma kac tane yazı yazdıgıma aktıf oldugum konulara bakıp oyle belkı fıkır sahıbı olabılırsın.

ben kendı açımdan söylüyorum 64 mbit hıza 240 gb akn ye ve akn sonrası 24 mbit hızla ınternet kullandıgım ve buna 69 tl odedıgım ıcın kendıımı sanslı goruyorum. tahahut bıtınce tabıkı ucuk fıyatlara mecbur kalacagız yada dedıgın gıbı belkıde turk net e gecıs yapacagım. tekrar belırtıyorum zam konusu ulkenın her urununde var bu benımde sorunum ama konumuz bu degıl

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.