Akne tedavisi olan var mı ? tedavi süresi ne kadar ? olumsuz yanları nelerdir arkadaşlar.
3.5 ayındayım zoretanin kullanıyorum dudak kuruluğu ve burun içi kanama ve cilt kuruluğu hariçinde olumsuz yönünü yaşamadım. İlk ay biraz asabiyetleştim o kadar
quote:
Orijinalden alıntı: frenick53
3.5 ayındayım zoretanin kullanıyorum dudak kuruluğu ve burun içi kanama ve cilt kuruluğu hariçinde olumsuz yönünü yaşamadım. İlk ay biraz asabiyetleştim o kadar
kaç ayda bitiyor tedavi hocam ? tedaviden sonra kesinkes kurtulunuyor mu sivilcelerden.
7-8 ay aknetrent kullandım. Cilt ve dudak kuruması dışında bi yan etkisi olmadı çok şükür. Bırakalı da 4-5 ay oluyor daha da sivilce çıkmadı.
bana söylediği 6 ay şimdilik duruma göre uzayabilirmiş. Sadece sivilce değil tüm vucudun kuruyor saçların felan hiç yağlanmıyor artık vucudunda yağ barındırmıyor. İlk aylarda deri altı sivilceleri kusuyor bu dönemde biraz dişini sıkman lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: frenick53
bana söylediği 6 ay şimdilik duruma göre uzayabilirmiş. Sadece sivilce değil tüm vucudun kuruyor saçların felan hiç yağlanmıyor artık vucudunda yağ barındırmıyor. İlk aylarda deri altı sivilceleri kusuyor bu dönemde biraz dişini sıkman lazım.
sivilceler de kötü bir görüntü oluşuyor hocam sıkarken olur genelde , ilk aylar buna benzer değil mi
JBKJ
kullanıcısına yanıt
ilk 10 gün böyle biraz morarmış gibi oluyor. Sonra kızarmaya felan başlıyor 1 ve 2 ay bittikten sonra kızarıklıklar ve akne içindekiler solmaya başlıyor fakat yaz aylarında kulllanmanı tavsiye etmem zaten doktorunda vereceğini sanmıyorum yazın. Cünkü derin inceliyor ve terleyince hemen ter deri üzerine çıkıyor bana zorluyor adamı. bide güneşe felan çıkmayın felan diyolar leke kalmaması için
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme