Şimdi Ara

AKP'li bebelerin dalga geçmesi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BalkanGöçmeniBirBey kullanıcısına yanıt

garajda yatırıyorum bebeklerimi forumda çekiliş yapıp bir fakir chp liye hediye edicem. 

videounun kurgu olduğu ortada fetöcü işine benziyor.

• ne kadar salaklar dimi, kendi rezilliklerini gözler önüne seriyorlar, enayiler bari şatafatınızı gizli tutunda göze batmayın... hani bunların yerinde ben olsam göze batmamaya çalışırım ki lüks yaşantım riske girmesin...

o kadar salaklar ki kendi ayaklarına sıkıyorlar. düşmanında akıllısı nasip olsun millete, zira bunların ahmaklığı benim bile zoruma gidiyor, bunlar mı bizim düşmanımız diyorum lanet olsun diyorum.

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

Sırf senin kesimin bebeleri diye bu kadar canla başla savunmana gerek var mı?

• Halktan kopmanın böyle bir şey olduğunu düşünüyorum

• BalkanGöçmeniBirBey kullanıcısına yanıt
    Yazdığı mesajdan ilki hiç çıkmıyordu nedense, sonra çarpıtmış olan biz oluyoruz. Mesajlarda gitmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 7 Nisan 2024; 17:30:46 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt

paralel evrendemi okuyon yazdıklarımı video düzmece tezgah diyorum ne savunmansı.

Yahu işte videodakiler akpli değil, başkaları diyorsun. Bunun hakkında tek bir kanıt yokken böyle yazmanın sebebi ne peki?

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

İlkokul 3 öğrencisi anlar kimmiş bu videodaki akpliler ?ozaman kanıt nerde? kim oldukalrını biliyonmu hayır.? sarı çizmeli mehmet ağa.

Rte nin torunuyum dese inanmaya dünden razı olursan doğal senden beklenen eylem.

Zaten o uzaktan çekilmiş rte plakalı arabayı videoyu seneler önce gördüğümden eminim, milleti salak sanmışlar yine koymuşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Nisan 2024; 17:44:55 >

Senin gibiler pudra şekerleri olaylarında bile akpye toz kondurmamak için böyle çabalamıştı. Akpli değilim demeye devam et sen. Eksik kalmış bu.

35 rte bilmem neli plakasi olan mercedeslinin pis bir bakunin sempatizani oldugunu dusunuyorum. Akp li olamaz o

Mulkiyet hirsizliktir diye dolaniyormus. Denilene gore.

Kendinle dalga gecilmesini sevdigini biliyoruz. Sal simdi ordan bi akraba. Rte veya akp plakali arac kullanip chp li olan. Vardir sende bir tane.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tla776 T kullanıcısına yanıt

Daha önce akp çocukları hesabından sızdırılmış bir video o eminim gördüğümden daha önce.

Sizin gibi falcılık yapamam ama videonun kurgu ve algı amaçlı yapıldığı ortada.

Halktan dahada küfür ve hakaret yemek için zengin akp liler video yapmış aynen çok mantiki akla yatan gerçek bir video  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Nisan 2024; 18:4:16 >
  • akpli yiyici tayfanın çocukları zaten alacağını almış,çoğunun yurtdışında evi vatandaşlığı var,siz anca eleştiri yapabilirsiniz olası bir akp sonrası dönemde bunların dünya umrunda olmaz çeker giderler,bizde ne yemişler be diyip arkalarından söveriz

Tabi tabi yoksa akpliler bugüne kadar hep düzgün şeyler paylaştı, hepsi çok akla yatkındı, hiç hava falan atmadılar, bütün akpliler çok alçakgönüllüler  

• samuray_x S kullanıcısına yanıt

• Makam aracında kokain çeken, şöförüyle ilişkisi olan akplilerde kurguydu aynen.

Vatandaşa küfür et kurgu de,
    İsrail'le ticaret yap iftira de,
    Valla Allah'ın en sevdiği kulları siz olmalısınız kibir abidesi nemrut bile sürünerek gebermişken siz böyle yaşayıp insanlarla dalga geçebiliyorsunuz ya umarım nemruttan daha acınası bir sona ulaşırsınız.

• onların chpli olmadığı ne malum benim kocam müftü olayı. 

Habertürkyoutube
    Son dakika haberleri için ➤ http://www.haberturk.com YouTube Kanalına Abone Ol ➤ http://hbr.tk/r7epdk Başbakan Erdoğan'a ve ona sevgi gösterisinde bulunan yaşlı kadına ağza alınmayacak sözlerle hakaret eden kadın CHP Burhaniye eski İlçe Başkanı Faruk Cenal'ın eşi çıktı. CHP bar işletmecisi olduğu da öğrenilen Gül Taşlı Cenal hakkında inceleme başlattı #Habertürk #Haber #Gündem
    https://www.youtube.com/watch?v=GhBs2p_8vQg
  • Eski mercedese binmekle zengin olunmaz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kapalı zarf usülü ihalelerin kolay yoldan zengin ettiği yüzsüz hırsızların iyice utanmazlıklarının yeni Türkiye'deki en güzel örnekleri. Huqqabaz'da nargile içen, altın varaklı koltuklarda oturan zevksiz, 98 IQ'lu gelişmiş primatlar. Silinecekler yavaşça, şüphemiz yok.

• Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

papaua yeni ginedeki bacanağının neyine binmiş???

• Naganzo N kullanıcısına yanıt

Pudra şekerine gerek yok hocam,

Babaları bir kamu kuruluşuna çalışıyordur,

Kuruyemiş satanı, kırtasiye satanı bir belediyeyi kafalarsa zaten 5 yılda edeceği karı tek kalemde kazanıyor.

Bu ülkenin kamu harcamaları çok ciddi şekilde takip edilmedikçe, kamudaki para keyfe keder sorgusuz, sualsiz, fiyat takipsiz harcandıkça ne bu halkın geleceği düzelir nede bu şekilde kısa yoldan zengin olan tayfalar biter.

Bu sadece tek bir siyası görüşün meselesi değil, bu toplumun karakteridir.

Bugün hükümet değişse, gelecek görüşünde bu konuda gerekli dikkat ve denetimi yapacağı fikrinde değilim.

Siyasiler vatan millet aşkıylamı bu kadar mücadele içindeler ? Bu bir meslek ve meslekler para kazanmak için yapılır, hayrına değil.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.