Şimdi Ara

AKP'li eski bld. başkanı Çerçi, kendi döneminde yaptırdığı lüks makam odasındaki eşyaları istedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
67
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Manisa Yunusemre'nin CHP'li yeni Belediye Başkanı Musa Semih Balaban, AKP'li eski başkan Mehmet Çerçi'nin yaptırdığı lüks makam odasıyla ilgili "Bu oda birkaç ay daha böyle kalır. Biz ortak akılla, arkadaşlarımızla bir araya gelerek belediyeye bir kuruş ek bir yük getirmeden bunun bir formülünü bulacağız. Gerekirse bunları satacağız. Ve mütevazi bir makam odasını hep birlikte oluşturup halkımızın, kamuoyunun hizmetine sunacağız" dedi.

AKP'li eski bld. başkanı Çerçi, kendi döneminde yaptırdığı lüks makam odasındaki eşyaları istedi

AKP'li eski belediye başkanı Mehmet Çerçi, kendi döneminde yaptırdığı lüks makam odasındaki eşyaların kendisine ve eşine ait olduğunu öne sürerek AKP Yunusemre İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düden'i mesai bitiminde belediyeye gönderdi. Yanında evrak ve hiç bir belge olmayan Düden, kapıdan geri döndü.

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, eski başkan Mehmet Çerçi’nin "Makam odasını ben kendi paramla yaptırdım, eşyalarımı istiyorum" açıklamasına cevap vererek, “Eşyaları kendisi aldığına, yaptırdığına dair faturaları, ödeme makbuzlarını getirsin teslim edelim. Tutanakla bu iş olmaz” dedi.

https://www.odatv.com/guncel/belediyede-luks-oda-tartismasi-esyalarimi-ver-120041901

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 4 Mayıs 2024; 14:31:48 >

• Kendi malın ise şöyle bir söz vardır.

Verilen mal geri alınmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.