Şimdi Ara

AKP’li Müteahhit: Bizi Suçluyorlar ama Depremi Allah Gönderdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 51 kişinin öldüğü apartmanın AKP'li müteahhidi: Deprem Allah'tan oldu, ona inanmayanlar bizi suçluyor

Hatay'da, 6 Şubat depremlerinde yıkılan ve 51 kişinin hayatını kaybettiği Cemil Çapar Apartmanı'yla ilgili davanın üçüncü duruşması bugün görüldü. Duruşmada sanık AKP'li müteahhit Mehmet Özkan, "Ben neden tutuklu olduğumu bilmiyorum. Benim suçum nedir? Depremi biz yapmadık ki? Deprem Allah'tan oldu, ona inanmayanlar çıkmış bizi suçluyor" dedi.

birgun.net
    51 kişinin öldüğü apartmanın AKP'li müteahhidi: Deprem Allah'tan oldu, ona inanmayanlar bizi suçluyor
    https://www.birgun.net/haber/51-kisinin-oldugu-apartmanin-akp-li-muteahhidi-deprem-allah-tan-oldu-ona-inanmayanlar-bizi-sucluyor-558934

• Bu kadar pişkinkiliğe ne denir ki? Pes!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • böylelerinide ceza olarak allah bize gönderdi.

• onun alnına ışık hızında smaç basayım

• Elliki her şeyi alkışlayınca bunların da istedikleri gibi konuşma hakkı doğuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KAUANKA K kullanıcısına yanıt

Ne oldu zorunuza mı gitti doğruları duyunca saçma şekilde saldırmaya başladınız.

Hadi savun ak müteaahiti sınav bunlar adam haklı flasn yaZ 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EvMüdüresiii kullanıcısına yanıt

Onun argümanı "dede" ve "oktrol, cehape gönüllüsü". Daha güncellenemedi. 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tam olmamış bu. Fetö ve dış güçlerin işi demesi gerekirdi Allah'ı suçlamak yerine.

• Allah:

Cevahir Kirişçiyoutube
    Mustafa Sarıgül oğlum ben mi yaptım benim şuan da bir yetkim var mı ?
    https://www.youtube.com/watch?v=kZeyo_gaciI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 14 Eylül 2024; 2:11:54 >
  • Bu kişinin suçu yaptırdığı binalarda depreme karşı önlem almamış olmasıdır. Allah depremi gönderiyor, ancak kuluna da "sana verdiğim aklı kullan" diyor. Aklını kullanmayan kul ise depremde yıkılan binaların suçunu hadsizce Allah'a atmaya kalkıyor.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 14 Eylül 2024; 11:49:55 >
  • Dünyada insan yokken de depremler oluyordu. Peki o depremleri kim yapıyordu? Allah insanları cezalandırmak için deprem yapıyor diyenler sordum. Zira Türkiye de o kadar çok insan var ki böyle deprem olduğunu sanan

• İnamayanlar suçluyormuş, ben dinsiz değilim bıraksınlar adamı.

Pişkinlikte ve dini kullanmakta sınır yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 14 Eylül 2024; 12:43:40 >
  • EvMüdüresiii kullanıcısına yanıt
    O elli iki aynı düşünceye sahip çünkü, kendi şehirlerine bir şey olunca Allahtan gelen afet, chpli şehirlere olunca "beter olsunlar, iyi olmuş, chpye verirseniz öyle olur" ve benzeri bir sürü boş laf

Sinek gibi çıkıyorlar hemen

• İnşaat malzemesinden çalmasını kim yaptı ?

• 2000watts kullanıcısına yanıt
    Aslında kendince doğru söylüyor islamın olduğu yerlerde kader fıtrat denen zırvalığa inanılır yani islamın tanrısından habersiz yaprak kımıldamaz depremi de o yaptı.
    Deprem deyince akla gelen ilk ülke Japonya da toplumun çoğu bir tanrıya inanmadığı için bilimi kullanarak depremi yenmesini biliyorlar.

• demiri celigi eksik koymalarinida allah emretmistir..yada kolonlari kesmeyi yada sehircilik planlarina uymamayi depreme dayanikli bina yapmamayi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.