Şimdi Ara

AKP-MHP-İYİP İttifakı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
2
Favori
4.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Aman hocam Ekrem İmamoğlu'nun da mevcut hükümetten farkı yok ki. Gazeteci Sabahattin Önkibar diyor: "Ekrem İmamoğlu'nun en büyük handikapı %8'lik DEM parti seçmenine göre siyaset yapıp, PKK eksenine sıkışırsa Cumhurbaşkanlığını unutsun."

Üstelik bunu diyen Önkibar'ın beğendiği 3 siyasetçiden birisi İmamoğlu. Diğer ikisi Mansur Yavaş ile Ümit Özdağ.

• kaan1840 kullanıcısına yanıt
    Ekrem piyasaya çıktığı zamandan beri diyorum. Ekrem, RTE 2'dir. Arada nüanslık fark bile zor bulunur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt

Hocam ben AKP'li filan değilim. Hiç oy vermedim. Türk milliyetçisiyim ama doğru konuşmak gerekirse İmamoğlu bu şekil hareket ederse Cumhurbaşkanı olmaz. Diyelim İstanbul seçimleri gibi tepkiden dolayı seçildi, Türkiye iç savaşa doğru gider. %8'lik DEM/PKK çizgisinde siyaset yapmak Türkiye'nin yarınları için pek iyi olmaz. Misal geçen Hakkari'ye kayyum atandı. Özgür Özel ile İmamoğlu Kayyum uygulaması eleştiriyordu, demokrasi hiçe sayılıyor diyordu. Ortada devletin varlığını tehdit eden bir durum varsa demokrasi hiçe sayılsa nolacak? Devlet olmadıktan sonra demokrasi olsa neye yarar. Dünya tarihinde ve Cumhuriyet tarihinde birçok örneği var. Misal Cumhuriyet'in ilk zamanlarında Atatürk'ün onayı ile kurulun siyasi partiler, ilerleyen zamanlarda Cumhuriyet rejimi için tehdit oluşturunca Atatürk direk o partileri fes etti. (Bahsettiğim partiler Serbest Cumhuriyet Fırkası ile Terakkiperver Cumhuriyet Fırkası) Şimdi Atatürk demokrasiyi hiçe mi saymış oldu? Aksine bu partilere izin verseydi Cumhuriyet rejimi tehdit altında olmuş olacaktı.

• kaan1840 kullanıcısına yanıt
    Yav birak su Sebahattini kendi aklinla düşün knk surekli adamdan alinti yapma :D

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

Adam haklı ama. Kendi fikrimcede öyle düşünüyorum. Dikkat edersen İmamoğlu'nun milliyetçi bir yanı yok. Aynı Erdoğan gibi her kesime el sallayan birisi. Bir zamanlar Erdoğan'da DEM ile ortaktı. 7 Haziran seçimlerini hatırlarsın. Boşuna İmamoğlu için gözlüklü Erdoğan denmiyor. Çünkü ikisininde siyasi kariyeri aşağı yukarı aynı başladı. Tek fark İmamoğlu daha iktidara gelmeden birçok falsosunu gösterdi.

Hocam bu Sabahattin Önkibar, yandaş ya da muhalif takılan gazeteciler gibi değil. Adamın kendi Youtube kanalı var. Ordan yayın yaptığı için olaya objektif yaklaşmaya çalışıyor. Milliyetçi camiadan gelen bir gazeteci ona rağmen İmamoğlu'nu övdüğü yanları var ama yanlışlarını da eleştirmekten kaçınmıyor.

• akşeneri gördük 2 yıl önce demiştim   

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.