Şimdi Ara

AKP-MHP-İYİP İttifakı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
2
Favori
4.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

6 lı masaya geri dönünce gerçek yüzü görülmüştür.AKP-MHP-İYİP İttifakı dönemin başbakanı çilleride hatırlamak lazım dün nerediydi buğün nerede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babus0606 -- 17 Nisan 2024; 16:31:40 >
  • İYİP, artık AKP'nin öncüsü olmuş. İYİP'te anayasa komisyonu kurulmuş. Nevşin Mengü'nün "AKP'den bilgi mi geldi?" sorusuna verilen cevap ise üstü kapalı itiraf. NOKTA.

yurt gazetesi
    İYİ Parti'nin anayasa komitesi ifşa oldu! "Nokta..." diyerek yanıtladı
    https://www.yurtgazetesi.com.tr/guncel/iyi-partinin-anayasa-komitesi-ifsa-oldu-nokta-diyerek-yanitladi-h245295.html

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    iyip tabela partisi olur dedik. oldu. akşener 'in peşine takılınca, sonuç normal. umarım seçmenleri , ana muhalefet partisi çatısında toplanırlar.

forumdaki Akşener sevdalısı bazı arkadaşlar Akşener'in: "aday olmayacam" çıkışı sonrası şunu yazmışlardı: "Akşener neden bırakmıyor diyen Zafer trolleri artık utançtan foruma girememeliler" (bunu derken beni kastediyo zira mesajında benim konumun linkini koymuş)

bu arkadaşlara şunu sormak istiyorum: Akşener neden istifa etmiyor? neden hâlâ koltukta? neyi bekliyo? madem aday olmayacak, o zaman istifa etsin işte.

ben söyliyim neden bırakmadığını: harıl harıl çalışıyo Akşener. tüzüğü-bilmemneyi değiştirmesi gerekiyomuş galiba tekrar aday olabilmek için, bi yandan lobilerini devreye sokuyo, bi şekilde koltuğu korumak için parti içini kendine bağlamaya çabalıyo, para falan dağıtıyodur. siyaset bu. Türk siyaseti böyle "hisleri yöneterek" yürüyo. bi süre milleti oyalayacaklar kurul-murul diye sonra hadi devam böyle diyecekler (eğer becerebilirlerse tabi) zaten bugün İP'de olanları geçmişte MHP'de izledik biz. aynı filmin tekrarını izliyoz. MHP'deki başarılı olmuştu ama parti dağılmıştı. İP'deki başarılı olursa busefer de İP dağılır. gerçi zaten oy anlamında battı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 18 Nisan 2024; 12:53:9 >

kemal beye oy isterken iyiydi ip 20veril verdiniz ayrılınca sarayın adamı oldu.AKP-MHP-İYİP İttifakı 

• iyip ve akşener battıkça, akp ve mhp tarafından cilalanıp , parlatılıp , göz önüne atılacaktır. zira , olası bir erken seçimde, mevcut cumburlop ittifakının şansı kalmadı. takviye yapmak isteyeceklerdir. ne komik şeyler göreceğiz daha.

• Sedat Bozkurt, 4 ay önce İYİP'in parti olamadığını söylemiş. Düşünün ki o zaman % 13-17'lik oy potansiyeli vardı partinin

• İmamoğlu ve Mansur Yavaş yerel seçimlerde kaybetselerdi, büyük iller AKP'ye geçseydi, o zaman İP'nin ne kadar oy aldıından bağımsız olarak (az oy alsaydı bile) şuanda RTE+Bahçeli+Akşener el ele verip anayasayı değiştirmenin adımlarını atıyor olacaklardı. Akşener az oy alsaydı bile İmam+Yavaş'a kaybettirmenin gururuyla sevinç içinde dolaşacaktı ortalıkta.

şuanda hespalar şaştı ama KK'nin bol keseden vekil dağıttığı İslamcı partiler AKP'ye destek verecek deniyor. niye destek vermesinler ki? zaten İslam bahane, o vekiller para için meclise girdiler. şimdi AKP mamalarını dağıtacak ve anında desteği verecekler.

Türkiye halkı ezilirken, vekil adı verilen işe yaramaz dalkavuk ordusu eşşek gibi zenginleşmeye devam edecek.

bu devranın dönmesinin tek yolu ekonominin düzelmemesi. o durumda da fatura gene bize yani torpilsiz düz halka kesilecek.

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    Davutoğlu döner de, diğerlerini bilmem.

• Truva atı, sonunda kendini ifşa etti. Kendisine "Dur bakalım bu daha iyi günlerin" denilen, partisine kurşun sıkılan Meral, RTE'nin ayağına gitti.

Baskın Oran'ın yazısını da hatırlatmakta fayda var:https://baskinoran.com/turkiyede-boluculugun-safkan-ekurisi-truva-atlari/

• Partisini toptan AKP'ye yamamayan Akşener, partisini bitirme noktasına getirerek partisine ceza kesti. "Siz gelmezseniz ben kendim giderim" diyip kendisi gitti.

• 7:25 "Büyük lokma ye, büyük konuşma!" sözünü boşuna dememiş atalar. Ne olacak şimdi bu şeref, namus ve müslümanlık yemini?

Hocam 7:25 resmen ibretlik. Akşener bugün geldiği noktada, şu yolladığınız videoda 7:25'den sonra kendi kendisine ağır hakaretler etmiş bir siyasetçi konumuna düşmüştür. Başkasının bu sözleri söylemesine bile gerek bırakmamıştır. Net.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 6 Haziran 2024; 14:58:36 >
  • bu şahsı yere göğe sığdıramayan tipler doluydu forumda. mommy mommy diye fır dönüyorlardı. şimdi fır dönme sırası bu şahsa gelmiş, normal..

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt
    Onun döndüğünü 1+ sene önce görüp konuyu açtık ama çok beğeni alan mesajlar da dahil olmak üzere çoğunluk, "Ne saçmalıyon sen birader?" modundaydı o zaman...

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Öyle malesef. RTE ile yayınlanan resimlerden birinde RTE, hakaretlerin çoğunu eden taraf olmasına rağmen mutsuz görünüyordu.

Hepsini yöneten muktedir üst aklın "Bundan sonra birlikte çalışacaksınız" demesi şeklinde algılıyorum ben bunu.

Garip olan, yediği hakaretlere rağmen mutlu görünen Akşener idi

• Karı Erdoğancı çıktı la.

• design.code kullanıcısına yanıt
    Konuyu ne zaman açmışım, ona bi bak kardeşim. O zaman beni "Siyasetten anlamıyor" diye itham ediyorlardı

• Nat Alianovna kullanıcısına yanıt
    quote:

zaten Akşener şahsen Erdoğan'ın AKP'siyle ve Bahçeli'nin MHP'siyle asla yan yana gelmez.

Ciddi misin?

AKP-MHP-İYİP İttifakı

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    quote:

Aksener en delikanli siyasetci baska hangisi halkin adaylari mansur ve ekremi öne çıkardı?

Ne delikanlı çıktı ama...

Şeref,namus ve din üstüne yemin et. Sonra da aksini yap sen. Çok delikanlı çıktı gerçekten.

Forumun en saçma konusu idi di mi bir de konuyu açtığım zaman!

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.