Ne güzel resim paylaşmışsın. O sınırlar nasıl değişmiş, hangi olaylardan sonra değişmiş ondan da bahsetsene. Nedense o konulara pek girmiyor sizin tayfa Ayrıca düşük IQ'lü Hamasçıların hazırladığı '' vaat edilmiş '' topraklar haritası da gene ırkçı dincilerin palavrasıdır. Öyle bir şey yok. Zaten dinci ırkçılar bu tür akıl fukarası saçmalıkları yıllardır temcit pilavı gibi söyleyip dururlar. Eskiden bu vaat edilmiş topraklar haritası küçüktü, yıllar geçtikçe harita da büyüdü. Baktılar Türkler yeterince Yahudi düşmanı değil, Arapları da iplemiyoruz, sonra sözde Yahudilerin vaat edilmiş toprakları haritasına Türkiye'yi de dahil etmeye başladılar. Tam bir acizlik < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 23 Mayıs 2024; 16:20:35 > |
AKP'nin Desteklediği Hamas Teröristleri Kadın Rehinelere Tecavüz Etmekten Bahsediyor (5. sayfa)
-
-
Bilinen bir söz vardır "Kudüs huzurluysa dünyâda barış ve huzur vardır". 1917'de son Osmanlı askeri Filistin'den çıkartılıp o terr devletinin temellerini yavaş yavaş attılar ve neticeyi şimdilerde hergün çeşitli basın yayın organlarında görüyoruz. Vahşet, kan, gözyaşı, yerinden sürme, göçe zorlama vs. vs. ilave edilecek çok şey var. Ama adalet terazisinde akıl ve vicdan ağır basacak ve uluslar arası savaş suçu işleyenlerin yargılanacağı mahkemeye eninde sonunda çıkartılacaklar.
Allah kimseyi bunları seven sevindiren, övüp yücelten fikirleri beyan eden dünyanın çeşitli yerlerinde olduğu gibi ülkemizde de olan taraftarlarının haline düşürmesin.
Merak eden 1917 Öncesi ve günümüzü mukayese edilebilir.
-
Gördük kimin nasıl dost olduğunu; geçmişte üstün hizmet madalyası alarak; şimdi de İsrail ile ticareti kesmeyerek.
Neye üstün hizmetin madalyası? Siyonizme.
Allah sizi ahirette de bir etsin onlarla.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
üstün hizmetin madalyası
Kanka o yalan çıktı ya. Sen hala madalya mı diyorsun?
-
israile soykırım yaptı diyemiyen biri bana nasihat vermesin siz demlenmeye devam edin sadece.
-
israil atom bombası atsa bile siz halen yer çöp izmarit dahi atmıyor diyebilenlerdensiniz.
-
Ne çok müslüman görünümlü sapık- katil siyonist uşağı varmış. Hamas sayesinde İsrail haklı konuma geçiyor bunu bile savunuyorlar. Neyse engellemek farz oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
anaokulundan itibaren tercihler yapmaya zorlanan bireyler yine bir tercihle karşı karşıya. acaba israil mi yoksa filistini mi desteklesem diyor. tercihlerin içinde
günlerini geçiren birey, kendi tercihinin diğer kutbunu tercih edenleri eleştirmekle şarj oluyor. ulusundan ve ulus bilincinden hızla uzaklaşıyor. ekonomisi, ulusu, toprağı, malvarlıkları topyekün hızla ele geçirilirken eğitim müfredatının ürünü birey; yaşamını takımlar, markalar, siyasi odaklar, paravan örgütler, failed stateler arasında takım tutar gibi mevzilenerek failed birey olma yolunda ilerliyor.
hamas kendini iptal etse sanki israil o topraklardan çıkar düşünen bir gürüh var buralarda. yukarda paylaştım adamların hayelleri var siz ne yapsanız yapın 1 adım geri atmayacaklar bu yolda herşeyi umursamadan yaparlar.
-
-
Ne yaparsan yap Batı'nın iflas eden iddialarını örtemezsin. İnsan hklarıymış, özgürlüklermiş, demokrasi imi. Kurdukları sömürü düzeni sorgulanmasın diye uydurdukları tüm yalanlar, zalimlikler, iki yüzlü, çifte standartlı değer sistemleri hızla çöküyor. Göçmen dalgaları , Batı - Rusya savaşı , Filistin mevzusu ve son yaşanan gelişmelerin hepsi aslında Batı dünyasının tüm foyasını orta yere serdi. Kaçınılmaz sona doğru gidiyorlar.
-
Yavaş yavaş.
Netanyahu'ya tutuklama talebi: Almanya UCM kararlarını uygularız.
Kaynak; Netanyahu'ya tutuklama talebi: Almanya UCM kararlarını uygularız | Euronews
-
Bunlara göre İsrail en iyi dost , halbuki Yahudiler geçmişten günümüze kadar hep büyük Yahudi inancı için çalıştı
Kendisi üstün ırk geri kalanlar köle olarak düşündüler
Burdakiler bilmiyor ki gücü eline geçirdiği vakit sen istersen onlardan ol geçmişin bu diyip kılıçtan geçirecekler
adamlar açık açık niyetlerini dökmüşler adım adım uyguluyor aten buradaki gürüh halen hamas şöyle böyle diyor adamlar zaten her türlü öldüyor birazda onlar tatsın ölümün soğuk yüzünü.
-
Çocuklara tecavüz eden, bebekleri öldürmenin eğlenceli olduğunu söyleyen kişileri savunuyorsunuz ya...
Allah da sizi sınasın...
-
halbuki Yahudiler geçmişten günümüze kadar hep büyük Yahudi inancı için çalıştı
Kendisi üstün ırk geri kalanlar köle olarak düşündüler
Müslümanın Müslümana propagandası diyorum. Yıllarca takıldığınız ortamlarda aslı astarı olmayan şeyleri kulaklarınıza fısıldayıp beyinlerinizi yıkadılar. Geçmiş olsun. Bahsettiğin şey palavradır.
Batı'da da benzer şeyi Müslümanlar için söylüyorlar. Müslümanların hepsinin terörist olduğunu, Batı'yı yıkacaklarını, batı ülkelerine göç edip savaşlar çıkaracaklarını iddia ediyorlar. Sen o zaman Müslümanlar hakkında söylenen şeylere de inanıyorsundur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 24 Mayıs 2024; 18:5:48 > -
Yaptığın paylaşımla İsraillilerin bütün gizli planlarını ortaya dökmüşsün kanka. Ben ikna oldum valla
-
Hamas barbarları sadece kadınlara tecavüz etmekle kalmamış, 7 ekim katliamı sırasında öldürdükleri insanların cesetlerini bile Gazze'ye kaçırmış. Bu çok sevdiğiniz Hamasçılar ne tür bir yaratıklar ki ölü cesedini bile çalacak kadar vahşileşmişler. Bir de bunlar Müslüman takılıyor ya, İslam'da tecavüzden bahsedip şükür namazı kılmak, ceset çalmak falan nasıl karşılanıyor acaba? İslam bu konuda ne diyor bir bileniniz söylesin (hepiniz Müslümansınız ya)
Hamasçıların tecavüz edip öldürdükleri Shani Louk'un (pikabın arkasına atıp üstüne oturdukları kız) erkek arkadaşının da cesedi Gazze'den çıkmış. Adamın İsrail'de öldürüldüğü düşünülüyor.
1 günde 1200 vatandaşını teröre kurban veren bir devlet. Acaba aynısı Türkiye'de olsa burada Hamasçılık, Filistincilik yapan çakma barış severler reelde terörist destekçileri ne tür bir reaksiyon verirdi. İsrail az bile yapıyor.
Bu arada Hamas barbarlarının öldürdüğü Orion Hernandez Yahudi veya İsrailli bile değil. Adam Brezilyalı. Zaten bu barbarlar daha önce 2 tane de Tayland vatandaşını öldürmüştü. Brezilya devlet başkanı Lula Hamas'ın saldırısını lanetledi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 24 Mayıs 2024; 18:16:35 >
-
Kaynak gösterir misin?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaw he he. Hiç utanmanız da yok âşikâr olanı bile inkâr edebiliyorsunuz. Baykal yaşıyorken dedi iade et diye de o da etmem demişti.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X