Google kuranda siddet Turkce ingilizce almanca fransizca veya baska bir dil... Bu sorulari cagin ninetlerinden dolayi sadece aptal ve sahtekarlarin soracagindan emin oldugumdan sayfalar dolusu kulliyeti siralamaya gerek duymuyorum.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 24 Mayıs 2024; 18:44:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AKP'nin Desteklediği Hamas Teröristleri Kadın Rehinelere Tecavüz Etmekten Bahsediyor (6. sayfa)
-
-
İtinayla okuyorum, her bloklu bir üyenin mesajını açtığımda daha çok midem bulanıyor. Tecavüzü savunacak veya yalanlayacak kadar düşünce böyle oluyor galiba. İnsanlığını kaybedenler, sivil halkın arkasına saklanan bir örgütü savunuyorlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Günde kadın, erkek, sivil, asker, hasta, bebek, çocuk vs. ayırtetmeksizin 150-200 kişi kadar katlediyorlar hesaba göre. Anladığım kadarıyla amaçlarına çabuk ulaşmak için masumların toplu bulundukları yerleri vuruyorlar sanırım.
Kaynak: Genel basın yayın organlarıı.
Yahudiler, 1900´lü yıllardan beri Filistin halkına karşı katliam ve soykırım yapıyor. Yahudileri bu soykırım ve katliamlara iten sebeplerin başında, kutsal kitapları olan tahrif edilmiş Tevrat gelmektedir. Zira tahrif edilmiş kitapları olan Tevrat´ta, “Onların her şeylerini tamamen yok et ve onları esirgeme; erkekten kadına, çocuktan emzikte olana, öküzden koyuna, deveden eşeğe kadar hepsini öldür.” (Samuel, Bab 15, âyet 3), “İhtiyarı, genci ve ere varmamış kızı ve çocuklarla kadınları helak için vurun, gözünüz esirgemesin ve acımayın” (Hezekiel, Bab 9, âyet 5-6) ve benzeri birçok emir bulunuyor.
Tahrif edilmiş Tevrat´a göre, Yahudiler üstün bir ırktır ve seçilmiş bir millettir. Yine tahrif edilmiş Tevrat´a göre; içinde Filistin, Lübnan, Ürdün, Suriye, Mısır ve Anadolu´nun büyük bir kısmı Yahudilere vaad edilmiş toprak statüsündedir.
-
anlı şanlı şerefli kuvayi milliye ile bu insan dışı varlıkları bir tutan; araplar ve türevleri üzerinden türk'lerin şanlı tarihine her daim leke sürmeye çalışanlara binlerce kez lanet olsun!
ulan şu görüntüleri bile savunan milli güvenlik sorunu mahluklarla aynı ülkede yaşamak nasıl bir dayanılmaz zulümdür arkadaş...
-
Kendine gel istersen miş miş mişte muş muş muş şarkıdır
Kaynaklarla gel karşıma
https://teyit.org/analiz/videonun-erdoganin-yahudi-ustun-hizmet-nisani-aldigini-gosterdigi-iddiasi
-
Size paralel evreninizde mutluluklar DİLİYORUM. A haber'e devam...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Boş konuşma. Kaynak göster.
-
Hamas ve İsrail terörist başka söze gerek yok
Ortadoğu bataklığından Türkiye kurtulmak isterken AKP'nin hala Arap Yarımadası ve Arap sevgisini anlamıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tevrat zaten öyleydi tahrif falan edilmedi. Çaresiz müslümanların yalanları işte.
ABD ve İngilizlerin arap sevdasını anlayabiliyor musun ?
-
Müthiş derecede yüksek mühendis madalyayı boşver de sen şimdi bu tecavüzü doğru buluyor musun o u söyle ? Madalya falan gelip geçici şeyler, şöyle bir insanlığını sorgulayalım senin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Musait zamanda bosu doluyu da sana gosterecem..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 25 Mayıs 2024; 11:41:8 >
tecavüzü doğru buluyor musun
HAYIR. Başka soru?
-
Tevrat zaten öyleydi tahrif falan edilmedi.
Teknoloji ilerledi. Kanıtlasana
-
Ne kaynak ama. AKP'li trollerden farkınız kalmamış sizin de. Bi yalan yaz. Sonra onu doğru gibi cümleler sarf et.
Dini (ayet-hadis) kaynak göstereceksin. Onu da ben mi öğreteyim size?
hamasa terörist demeyen benim gözümde cahildir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir3461 -- 25 Mayıs 2024; 12:19:58 > -
Sen kimsin ki bana islami nasil savunacagimida nasil elestirecegimi de ogreteceksin.daha dune jadar nerdeyse isid savunacak kivamda biriydin.
Lafi nerenden anliyotLr.bu cagda hala kaynak diye aniran ya salaktir yada sahtekar mesajiki nerenle okudun.islami elestiren tonla sayfa kanal var.kaba etine guvenen disli bir sayfada cikip ister hamasi ister islami savunsun.ancak forum koselerinde bik bik bik..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X