halk tv Rasim Ozan Kütahyalı: Öcalan'ın Ankara'daki evi hazır salon takımlarını mı göstereyim? https://halktv.com.tr/siyaset/rasim-ozan-kutahyali-ocalanin-ankaradaki-evi-hazir-salon-takimlarini-mi-892578h |
AKP Yandaşı Rasim Ozan Kütahyalı: Öcalan' ın Ankara' daki Evi Hazır
-
-
Bu adamın arkası sağlam olduğu için vatana ihanetle suçlanacak sözleri bile söyleyebiliyor.
-
Birileri bunun gibilere söyletiyor böyle şeyleri. O yüzden komple bu zihniyetten kurtulmak gerek.
-
Apo evine geldiği gün, kapının önünde formun trolleri babaus başta olmak üzere hepsi hazırolda bekleyecek.
-
Roktan al haberi -
EVET MİLLİYETÇİ AKPLİLER NEREDESİNİZ HELE GELİN 2 KELİME EDİN..
HANİ HEPİMİZİ TERÖRİSTLİKLE SUÇLUYORDUNUZ DA...
SAYIN APONUZUN ÖNÜNE KIRMIZI HALI SERECEKMİSİNİZ
-
up
-
Böyle konulara gelmez malum parti trolleri boşuna çağırmayın hainleri... -
eyy akpliler elele gönül gönüle kahvenin 40 yıl hatırı varmış gibi aponun karşısında hoş muhabbetinizle dostluklarınız daim olsun inşallah
Sokaklara çıkıp da kahrolsun pkk bile demeyin yoksa içeri alınırsınız apo karşınıza çıkınca elini öpüp saygıyla eğilin ne istersiniz arzusunu sorun gönlünü hoş edin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 30 Kasım 2024; 18:31:45 > -
ROK un olduğu yerde yorum yapmak saçmalık adamın bir ciddiyeti yok. Ben hala apo çıksa ne olacak onu çözemedim nedir bu ısrarın sebebi bulamadım. nasıl bir satranç bu?
-
Bir işe yaramaz zaten, bebek katili terörist apo kimsenin umurunda değil.
-
yaramayacaksa neden bu işe girdik ben anlamıyorum nereye koysam boşa çıkıyor. bu olay toplumsal hafıza kötü yazılır
-
DEM'in desteğini alıp, Mecliste Anayasayı değiştirip, Erdoğan'ın bir kere daha aday olmasının önünü açacaklar. Her şey, anayasayı değiştirmek için. Tabi hazır ellerine fırsat geçmişken başka neleri değiştirirler anayasadan kim bilir.
AKP-MHP-DEM ittifakı gümbür gümbür geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AccUssEdGR -- 30 Kasım 2024; 20:31:28 > -
erdoğanın önünü açmak için bugünden bunu yapmaları çok anlamsız onun yerine muhalefet başkanlarına 3 5 bir şey verip pekala yaparlardı yapmadıkları şey değil. geçen seçin erdoğanın aday olmaması gerekiyordu gördüğün gibi deme gerek yok. devlet erdoğan seçilsin dedikten sonra anayasa mevzusu tali kalır
-
Dediğim gibi anayasayı önlerine bir kez koydular mı ne sonuç çıkacak kim bilir. Erdoğan'ın tekrar aday olması buzdağının görünen kısmı, görünmeyen kısmında neler var bilmiyoruz.
-
Resmen var ya Anayasa ve Seçim için arkaplan'da bin tane çakal sahne hazırlıyor.
-
Anayasa çıkarmak için başka hiçbir olayı yok başkanlık için de bir zemin gerekiyordu onu da kendileri hazırladılar. 25 senedir yönetimdeler artık neyi ne için yaptıklarını anlamak çok kolay.
-
Tabiki böyle konularda bir tane besleme trol bulamazsın. Onlar başka konularda demleniyorlar diye algı yapmaya çalışırlar. Yiyen kalmadı ama denemekten vazgeçmiyorlar.
-
Apo çıktı anayasa değişti Erdoğan aday oldu. Bu halk rteye oy verir mi. 25 senede halkı tanımamışsın
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Birileri bunun gibilere söyletiyor böyle şeyleri. O yüzden komple bu zihniyetten kurtulmak gerek. |
Bu adamın arkası sağlam olduğu için vatana ihanetle suçlanacak sözleri bile söyleyebiliyor. |
EVET MİLLİYETÇİ AKPLİLER NEREDESİNİZ HELE GELİN 2 KELİME EDİN.. HANİ HEPİMİZİ TERÖRİSTLİKLE SUÇLUYORDUNUZ DA... SAYIN APONUZUN ÖNÜNE KIRMIZI HALI SERECEKMİSİNİZ |
Benzer içerikler
- söke bağarası bülbül hoca bakım günleri
- atatürk portakal hikayesi
- cumhurbaşkanı resmi nerelere asılır
- rojda tu şirini sözleri türkçe
- norm fazlası öğretmen ne kadar maaş alır
- devletin ücretsiz yazılım kursu
- byd yeni modelleri
- netgsm zam
- 112. kanal aktif etme iphone
- kaliforniyum nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X