Şimdi Ara

akp yine israil destekli islamcılarla bölgede savaş çıkardı. sonunda yine kaybeden Türkiye ve halkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • akp yine israil destekli islamcılarla bölgede savaş çıkardı. sonunda yine bu işte zararlı çıkan Türkiye olacak. RTE bizim alakamız yok dese de yabancı basında ve medyada farklı görünüyor. Avrupa ise sırf iran'a saldırıldığı için susuyor ve bu islamcılara da muhtemelen bu sebepten topraklarını açmışlar.

Olayları yabancı medyadan takip ettiğim kadarı ile :

- 20 bin kadar avrupa üzerinden islamcı terörist, Türkiye'nin bilgisi dahilinde İdlib ve çevresinde son 2 aydır toplanıyor ve bu büyük saldırıya hazırlanıyorlar.

- İşin daha garip olan tarafı bu teröristlerin avrupa'da ukraynalılar ile eğitilmiş olması

- Bölgede ayrıca ukraynalı birlikler de var.

- Suriye ve Hizbullah ordusu güney'de yerleşime yığınaklar yapmışken ki bu yığınaklar İsrail'e karşı saldırılarda kullanılıyordu, bu akp destekli teröristler bunu fırsat bilip saldırıya geçiyorlar.

Özetle : Suriye ordusu rusya'nın emri ile çatışmadan geri çekildiği söyleniyor. Rusya tıpkı ukrayna'nın 2023 yaz tarruzunda yaptığı gibi yine çatışmaların üstüne gitmek yerine geri çekilerek vurarak kontrollü çekilmeyi sağladı. Sonuçta 100.000 den fazla ukraynalı askerle başlatılan ukrayna 2023 yaz tarruzu büyük fiyasko ile sonuçlanmıştı. Muhtemelen rusya burada da iran ile birlikte orada htş ve işid teröristlerini bu şekilde yenilgiye uğratacak..

Fakat işin kötüsü Türkiye'nin imajı yine islamcı ve terörist destekçisine çıktı. bunları besleyen ve destekleyen israil ama adı çıkan Türkiye.

Umarım karşılığında yine Türk askerlerini feda etmezler. Teröristlerin cebinden Türk lirası çıkan fotolar var. Bazıları avrupa üzerinden önce Türkiye'de ikamet etmişler. Ayrıca çok sayıda uygurlu cihatçı terörist var. Bunlar kendi toprağını savunmak yerine suriye'de ne yapıyorlar?

ilginç birkaç görüntü :

Teröristlerde olan Amerikan APC'leri.

x (formerly twitter)
    Babak Taghvaee - The Crisis Watch (@BabakTaghvaee1) on X
    https://x.com/i/status/1863198702455660813

netanya'yu geçen ay suriye'yi vurduğunda mesela bu htşciler baklava dağıtmışlardı.

x (formerly twitter)
    S p r i n t e r (@SprinterFamily) on X
    https://x.com/SprinterFamily/status/1862983732837171458

son olarak: Rusya , ukrayna'da ki gibi savaşmıyor söz konusu başka bir yer olunca. suriye'de teröristleri birkaç saat önce yoğun şekilde vurduğu görüntüler. (bu şekilde ukrayna'yı vursaydı savaşı bitirmişti).

x (formerly twitter)
    Lord Bebo (@MyLordBebo) on X
    https://x.com/i/status/1863311723807002923

Bunların sebebi: Liberaller , Trump öncesi basabildiği kadar tuşlara basıyor : Gürcistan, Suriye, Ukrayna. Ama bundan zararlı çıkan biz olucaz gibi geliyor; yine yeni ve yeniden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• x (formerly twitter)
    S p r i n t e r (@SprinterFamily) on X
    https://x.com/i/status/1863325872884699625

atom bombası atılmış gibi. Rusya fablar ile vuruyor. pek şansları yok! amerika aslında bir yerde rusya'nın üzerine giderek ruslara farklı yetenekler kazandırdılar. Bknz: Fab bombaları.

• BOLDVIPER kullanıcısına yanıt

bana göre israil'in amacı orada kendisini lübnan sınırında mahveden iran destekli militanlar ve suriye devlet ordusuna zorluk çıkarmaktı. rusya'ya helal olsun. israil'e rağmen geri adım atmadı.

• Paylaştığınız x hesabı baya baya taraflı paylaşımlar yapıyor. Sizin de başınıza iş açabilir paylaştıkları. Aman dikkat edin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RaptorFX kullanıcısına yanıt

yanlı derken? yani ne gibi yanlı? adamlar ruslar, iran ve çin kaynaklı haberler paylaşıyorlar. neyine göre taraflı ben anlayamadım?

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Boşver ya adam seni Türkiye sınırları içinde sanıyor herhalde akp yine israil destekli islamcılarla bölgede savaş çıkardı. sonunda yine kaybeden Türkiye ve halkı  . Burada öyle canının istediği gibi konuşamazsın buranın demokrasisi Almanya'ya benzemez, aşırı gelişmiş bir demokrasi var yüzden diyor.

Telegramda falan videolar görüyorum havadan böyle 4k mı desem 1080p mi desem ihalarla izliyorlar. Bu yüzünden nur akan silahlı özgürlük savaşçılarına neden böyle bir destek veriliyor acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alvete -- 2 Aralık 2024; 0:23:27 >
  • alvete A kullanıcısına yanıt

bence avrasyaci hesaplar oldugu icin boyle demis olabilir. yoksa adamlar pek Turkiye hakkinda paylasim yapmiyorlar. ben de savas muhabbetlerini ve diger olaylari buradan takip ediyorum. Elon geldi de biraz ozgurluk gorduler. yoksa nefes aldirmiyor Almanya. hemen kapattiriyor.

• Kiev haber kaynakları da iddaları doğruluyor.

akp yine israil destekli islamcılarla bölgede savaş çıkardı. sonunda yine kaybeden Türkiye ve halkı

• x (formerly twitter)
    Ignorance, the root and stem of all evil (@ivan_8848) on X
    https://x.com/i/status/1863329442124210295

rusların attığı fab bombasının bir başka açıdan patlama anı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.