< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
akp yine israil destekli islamcılarla bölgede savaş çıkardı. sonunda yine kaybeden Türkiye ve halkı
-
-
x (formerly twitter)S p r i n t e r (@SprinterFamily) on Xhttps://x.com/i/status/1863325872884699625
atom bombası atılmış gibi. Rusya fablar ile vuruyor. pek şansları yok! amerika aslında bir yerde rusya'nın üzerine giderek ruslara farklı yetenekler kazandırdılar. Bknz: Fab bombaları.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
bana göre israil'in amacı orada kendisini lübnan sınırında mahveden iran destekli militanlar ve suriye devlet ordusuna zorluk çıkarmaktı. rusya'ya helal olsun. israil'e rağmen geri adım atmadı.
-
Paylaştığınız x hesabı baya baya taraflı paylaşımlar yapıyor. Sizin de başınıza iş açabilir paylaştıkları. Aman dikkat edin derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yanlı derken? yani ne gibi yanlı? adamlar ruslar, iran ve çin kaynaklı haberler paylaşıyorlar. neyine göre taraflı ben anlayamadım?
-
Boşver ya adam seni Türkiye sınırları içinde sanıyor herhalde . Burada öyle canının istediği gibi konuşamazsın buranın demokrasisi Almanya'ya benzemez, aşırı gelişmiş bir demokrasi var yüzden diyor.
Telegramda falan videolar görüyorum havadan böyle 4k mı desem 1080p mi desem ihalarla izliyorlar. Bu yüzünden nur akan silahlı özgürlük savaşçılarına neden böyle bir destek veriliyor acaba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alvete -- 2 Aralık 2024; 0:23:27 > -
bence avrasyaci hesaplar oldugu icin boyle demis olabilir. yoksa adamlar pek Turkiye hakkinda paylasim yapmiyorlar. ben de savas muhabbetlerini ve diger olaylari buradan takip ediyorum. Elon geldi de biraz ozgurluk gorduler. yoksa nefes aldirmiyor Almanya. hemen kapattiriyor.
-
Kiev haber kaynakları da iddaları doğruluyor.
-
x (formerly twitter)Ignorance, the root and stem of all evil (@ivan_8848) on Xhttps://x.com/i/status/1863329442124210295
rusların attığı fab bombasının bir başka açıdan patlama anı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X