Şimdi Ara

Akpli Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, CHP’li Engin Özkoç'u: 'Dışarida konuşsaydı vururlardı. '

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ak Parti’li Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, CHP’li Engin Özkoç'u: "Dışarida konuşsaydı vururlardı. Hesabı bitmedi o alçk meclisten çıkarken mutlaka bir yerlerinin kırılarak çıkması lazım" ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 8 Mart 2020; 22:19:36 >

• Sırf bi belediye gitti diye neler oldu gördük

Malum şahsın kaybettiği bir ortamda bunlar koltuktan kalkmamak için insanları sokağa çıkarmazlar mi sanıyorsun?

Belediye seçimlerinde ön gösterim yaptılar.

Medyada baskı altında olduğu için neyin ne olduğu da belli olmuyor kriz anlarında

Her şey beklenir bunlardan her şeyyy
  • olay dediğime yavaş yavaş geliyor. akp memleketi karıştırmadan kalkmaz o koltuktan. içsavaş çıkartmadan giderlerse iyi.

ne bela bir partiye denk geldik biz arkadaş böyle.
  • Bu fikirleri yazarken ciddi misiniz ?
    Yoksa sadece artı alma hevesi mi sizdeki ?
    Tamamen komplo teorisi bu bahsettiğiniz şeyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Attention Please

Bu fikirleri yazarken ciddi misiniz ?
    Yoksa sadece artı alma hevesi mi sizdeki ?
    Tamamen komplo teorisi bu bahsettiğiniz şeyler.
    Sırf bi belediye gitti diye neler oldu gördük

Malum şahsın kaybettiği bir ortamda bunlar koltuktan kalkmamak için insanları sokağa çıkarmazlar mi sanıyorsun?

Belediye seçimlerinde ön gösterim yaptılar.

Medyada baskı altında olduğu için neyin ne olduğu da belli olmuyor kriz anlarında

Her şey beklenir bunlardan her şeyyy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 8 Mart 2020; 22:33:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Ne oldu ki yerel seçimlerde ?
  • Meczup bunlar yaw

• ne iğrenç insanlar bunlar ya. güç ellerinde ya tehdit et edebildiğini. başka bir parti iktidar başa gelince göreceğim ben sizi, bu konuşmalar söylemlerin hepsi internette saklanıyor, başka parti iktidarında bunları söyleyebilecek misiniz bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Engin Polat GSS (SS'li)
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Böyle milletvekilleri var işte.. Ve biz de bunların bizi iyi yönetmesini bekliyoruz
    Erdoğan birilerine ithamda bulunarak "şerefsizdir alçaktır haindir" derken alkışlayıp, laflar aynen iade edilince vuralım asalım keselim..
    Böyle yöneticilerle böyle yönetim ve ekonomi bize müstahak, fazlasını beklememek gerek.
  • Akape tipi demokraside özgürlüklerin sınırı yok maaşallah.
    Mesela birinin konuşması hoşunuza gitmedi.Adamı vurma hakkınız var.
  • KK-Özür benzeri bir açıklama yap.
    Engin Özkoç-Yapmam.
    KK-Disiplin soruşturması gerektirir.
    EÖ-Seni de beni de buraya getiren irade isterse, ikimizi de disipline gönderir.

Bu irade millet iradesi değil heralde.

Sabah baktım da kimse bu rezalet hakkında konu açma zahmetinde bile bulunmamış.
    Ne ekşisözlükte var ne dh da. Buranın da yavaş yavaş ekşisözlük denilen lağım çukurundan farkı kalmamaya başladı.
  • Aynen dedikleri gibi karisiklik cikarmadan nemalaniyorlar
    Ama Sknti yok iç savas ciktiginda kimi vuracaginizi bilin yeter.
    Şahsen Ben kimi ,kimleri vuracagimi tek tek biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: atade28

KK-Özür benzeri bir açıklama yap.
    Engin Özkoç-Yapmam.

Ne ekşisözlükte var ne dh da. Buranın da yavaş yavaş ekşisözlük denilen lağım çukurundan farkı kalmamaya başladı.
    O lafla ilgili konuyu burda birinin açtığını görmüştüm, aynı şekilde eğer benim "komuta merkezim" bana papaz elbisesi giyeceksin derse giyerim lafını da görmüştüm...

• quote:

Orijinalden alıntı: atade28

KK-Özür benzeri bir açıklama yap.
    Engin Özkoç-Yapmam.

defol git o halde
  • erdoğanın yargilandigini dusunsenize.bu aptallar mahmekeyi havaya ucurur.gozleri donmus hepsinin.

• atade28 A kullanıcısına yanıt
    çünkü bu olay uydurma.chp tarafından resmi olarak yalanlandı.
    açılan konu da silindi doğal olarak.
    ama hala inanalar olması da nasıl bir dezenformazsyon trollüğü içinde oldugumuzu gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bizans Kargası

erdoğanın yargilandigini dusunsenize.bu aptallar mahmekeyi havaya ucurur.gozleri donmus hepsinin.
    Hepsi hava cıva
    Seçmen kitlesi büyük çoğunluğunun 50+ olduğu , tansiyon hapı alamadan 50 metre yürüyemeyecek bu tipler bir bok yapamaz.

Yapacak cesaretleri olsaydı yaparlardı hiç merak etmeyin , bunların ciğerini iyi bilirim

Cehaletin el üstünde tutuldugu karanlık dönem bu dönem.

Küçük bir ilçede yaşıyorum , burda akp ile benim kadar kavga eden yoktur . Kaç kez mahkeme kapısından döndüm sayısını unuttum .

En güzeli de araya adam koyup aileme, akrabalarıma sikayet etmeleri :D

Daha dün böyle bir telefon aldım ,bu haftaki vukuat bunun üzerine bendeki.
    Tabi eksi yönü su ,hiçbir işini yapmıyorlar , mesela sokağı yapılmayan tek yer benim evin olduğu yer :D

Akp denen partimsi bu ülkeye verdiği zararı anlatmak boynumun borcudur.
    Hiçbir şey yapamasam bile gelecekte bu utanca ortak olmayacağım.

Kenan Evren darbecisine %90 küsur oy verip , yasi yeten kime sorsam "ben hayır verdim o zaman yigenim " diyenlerden olmam en azından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belo Betty -- 9 Mart 2020; 11:6:59 >

• Kimse parmağını oynatmazdı.

Dışarıda neler deniyor pek haberi yok anlaşılan arkadaşın. E sırça köşkte yaşayınca milletin artık desteklemediğini göremiyor beyefendiler.

• İşinize gelmeyen haberler uydurma oluyor nedense. CHP nin bir haberi yalanlaması, o olayın yaşanmadığı anlamına gelmez.

Akp ve MHP de o kadar açıklama yapıyor. Onların açıklamalarına itibar etmeyip, CHP ye mi itibar ediyorsunuz.

Git Hakan Bayrakçı'nın yaptığı açıklamaları dinle.

Kaynağım sağlam diyor adam. Bu adam güvenilir bir araştırma şirketi sahibi.

AKP-MHP kadar CHP nin de rezilliklerini paylaşın ve öne çıkarın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atade28 -- 9 Mart 2020; 13:14:53 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.