|
Akplilere soruyorum (2. sayfa)
-
-
polise devlete katil derlerken siz neredeydiniz.?
-
Her kim ki polise devlete katil diyorsa Allah belasını versin ben bunu söyleyebiliyorum. Ama her kim ki iki yüzlülük yapıp askerlerimiz şehit düştükten sonraki gün umursamazca davul zurnayla köprü açılışı yapanları, ruslar askerlerimizi şehit ettikten sonra kongrede espri yapıp gülenleri destekleyenlerinde allah binbir türlü belasını versin. Sen bunu diyebilecek misin? -
daha fazlası yedikleri haram zıkkım olsun sen şunlara önce bir bak açık açık ortaklar utanmadan oy dahi isterler bunlar kimin vekilidir.?
-
Ohooo yanlışların sidiğini kapıştıracaksak senin işin çok zor. Benimde zor gerçi hangi birini gidip bulayım ve buraya atayım. Nereden başlamam gerektiğini bile bilmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fotinix -- 4 Şubat 2021; 12:57:12 > -
konuyu açan senken bu yorumunu ikinci birimi yaptı.? yanlışlık 1-2 kere yapılır onlar 30 yıldır aynı şekilde ilerlemekteler ne olursa sıkıntı yok yeterki iktidar olmasınlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babus0606 -- 4 Şubat 2021; 12:1:4 > -
Benim yorumum gayet net. Konuyu farklı yere çekip yanlışa yanlışla karşılık veren sensin -
açtığın konuyu bir daha oku öyle ise benimkilerde net.
https://www.hurriyet.com.tr/gundem/baykal-shp-hep-ittifakina-karsi-cikmistim-4246531
-
1990 mı ahahaha 1950 lerden haber yok muydu hocam cehebenin yaptıgı soykırımlar darbeler diye falan -
61dede ses etmediler.. sen iste buluruz.
-
Pire için yorgan mı yakıyorsun. Benim bahsettiğim olaydan bambaşka yerlere çektin konuyu. Akpli siirt milletvekili de sözde soykırımı desteklemişti gidip bulabilirsin ben atmakla uğraşmayacağım. Konu madem değişti boşver pireyi deveyi asıl bomba burda
https://www.youtube.com/watch?v=dgshOKctivs&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fotinix -- 4 Şubat 2021; 13:40:6 > -
Gerçekten büyük/tanınmış veya eli kolu heryere uzanan birinin sıradan bir kişi ile bir olay yaşadığında ; Büyük kişinin sıradan kişiyi affetmesinimi bekliyorsunuz.?
Doğada bile güçlü hayvan zayıf hayvanı ezer geçer.
Bırakın şu toz pembe dünya ayaklarını.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yapmacikinsan0 -- 4 Şubat 2021; 13:49:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hdpli vekillerin destek verebilir onların amacı belli lakin atatürkün kurduğu partininde destek vermesi acı olan bu.
-
Siz ve siz gibi cehape ziyniyeti taşıyan herkes bu ülkeye zarar. Polisimin yanındayım... Pentagon titreyecek , masadayız... İha siha yaptık kardeşim... LGBT 8 PLUS bu ülkeye sapıklaştırıyor.. Hedef 3033
Ahahaahaha ulan ya. Senin oyunla seçilmiş vekili kendinen büyük mü görüyorsun? Hadi onu geçtim olayın vekil ile alakası bile yok oğlundan bahsediyoruz kozmik odadan bahsediyoruz. Ne zaman ki halk olarak kendi seçtiğin bir kişiyi kendinen büyük görmezsin o zaman bu ülke gelişir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fotinix -- 4 Şubat 2021; 13:53:7 > -
Sen benim demek istedigimi gayet iyi anladin.mesela benim büyük görmem degil
Gılıçtar sskyı batırdı gılıçdarda vasıf yok -
Hangi milletvekili olay nedir bir kaynak gösterin. Olay gerçekse hep beraber sövelim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X