< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fotinix -- 4 Şubat 2021; 16:3:43 > |
Akplilere soruyorum
-
-
sandıkta akp ye oy atıyordum. şimdi atmıyorum gerçi bıraktım
-
İnsanlar kurumlara da kişi gibi yaklaşıyor bu yüzden içinde ki çürük elmayı ayıklamak yerine yalakalık etmeye meyilli.
Bir polis genelgeyi keyfi yorumlayıp vatandaşın zerine yürürse polis haklı diyenler bu resme gık çıkartamıyor çünkü o çocuğun babası güçlü..
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-400988AF7sandıkta akp ye oy atıyordum. şimdi atmıyorum gerçi bıraktım
Bu kafalara da bayılıyorum. "Ya ak parti ya da hiç parti" Akp dışında başka siyasi partiler de var, onlara da oy verebilirsiniz bak.
Aslında AKP'ye oy vermenin gençlerin gözünde belli bir zeka aralığını temsil ettiğini biliyorsunuzdur. Tamamıyla laf yememek için AKP'ye oy vermiyorsunuz.
Oy vermeyi bırakmadan önce muhtemelen "Reis gitse daha iyi kim gelecek, kılıçdar mı gelecek" diyordunuz kesin.
Atı alan Üsküdar'ı geçti.
Millet Mars'a gitmeye hazırlanıyor bunlar daha yeni yeni AKP'den vazgeçiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetNY -- 3 Şubat 2021; 4:28:24 >
-
bu herkes tarafından eleştirildi zaten. neredeydiniz derken milletin ne yapmasını bekliyorsun Mv yi dövelim mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Trethbu herkes tarafından eleştirildi zaten. neredeydiniz derken milletin ne yapmasını bekliyorsun Mv yi dövelim mi?
Sizin aile tarafı Türk kökenli değil diye biliyorum, siz üzerinize alınmayın, yorum yapmak zorunda değilsiniz siyasi konulara
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revenque -- 3 Şubat 2021; 9:42:14 > -
Siz eleştirdiyseniz bilemiyorum ama sizin eleştirmeniz herkesin eleştirdiği anlamına gelmez. Olayı bilmeyen milyonlarca akpli vardır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fotinix -- 3 Şubat 2021; 9:47:57 > -
Ozamanlar Kandırıldık.
Şakası bir yana ozamanlar birbirini yemeye çalışan, diğerinin ayağını kaydırmaya çalışan 2 ortak vardı. Algı operasyonları ozamnalar çıktı.
Şimdi de bu taktiği muhalifler kullanıyor. Bakalım kim kimin ayağını kaydıracak...
-
Ohh sana mı soruyoruz Türk olmak için :)quote:
Orijinalden alıntı: RevenqueSizin aile tarafı Türk kökenli değil diye biliyorum, siz üzerinize alınmayın, yorum yapmak zorunda değilsiniz siyasi konulara
Alıntıları Göster
Gerçi söylememe gerek yok ama Kırklareliliyim ben.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 3 Şubat 2021; 12:40:47 > -
Kirklarelilisindir ama kokenin turk olmayabilir bu nasil sacma bisi
Rus insan ankarada dogmustur simdi turk mu dicez ona -
Koyu Akpli bir teyzemiz korona aşısı olmak istemedi. Hükümete aşı konusunda güvenmiyorum dedi. Yahu teyze hükümet için kendini paralıyorsun aşıya neden güvenmiyorsun dedim , o ayrı o ayrı dedi.
Yani senin sorunun cevabı da “ o ayrı ‘ o ayrı “
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by__metallica -- 4 Şubat 2021; 3:11:44 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: kyrie2
Rus insan ankarada dogmustur simdi turk mu dicez onaYoo kökenimde Türk olm insan Kırklarelili olup nasıl kökeni Türk olmayabilir ki :) Baban nereli ise oralısındır.
Ben İstanbul da doğup büyüdüm senin mantıkla istanbullu olmam gerekiyor :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 4 Şubat 2021; 3:39:52 > -
kim bir akp'liden mantıklı cevap almış? 30 küsür yaşındayım, ben görmedim.
-
-
Herkes sadece işine geleni görüyor.
İnsanlar tükürdüğünü yalayamıyor.
-
Irkçısın.
Not: Türküm -
quote:
Orijinalden alıntı: dretio
Irkçısın.
Not: TürkümArap sevmemek ırkçılıksa evet ırkçıyım
-
Herhangi birisini sadece ırkı yüzünden sevmemek ırkçılıktır. Devletini sevmezsen mesela değildir -ki ben de sevmiyorum-. -
ben ırkı yüzünden değil direk arapların bizzat kendilerini sevmiyorum. yani arapları; düşünceleri, geçmiş ve şuanki zamanda Türkler hakkındaki tutumları yüzünden sevmiyorum. kısaca arapları sevmiyorum. dediğim gibi arap sevmemek ırkçılıksa ırkçıyım ben. Onlarda bizi sevmiyor.
İnsanlar kurumlara da kişi gibi yaklaşıyor bu yüzden içinde ki çürük elmayı ayıklamak yerine yalakalık etmeye meyilli. Bir polis genelgeyi keyfi yorumlayıp vatandaşın zerine yürürse polis haklı diyenler bu resme gık çıkartamıyor çünkü o çocuğun babası güçlü.. |
Bu kafalara da bayılıyorum. "Ya ak parti ya da hiç parti" Akp dışında başka siyasi partiler de var, onlara da oy verebilirsiniz bak. Aslında AKP'ye oy vermenin gençlerin gözünde belli bir zeka aralığını temsil ettiğini biliyorsunuzdur. Tamamıyla laf yememek için AKP'ye oy vermiyorsunuz. Oy vermeyi bırakmadan önce muhtemelen "Reis gitse daha iyi kim gelecek, kılıçdar mı gelecek" diyordunuz kesin. Atı alan Üsküdar'ı geçti. Millet Mars'a gitmeye hazırlanıyor bunlar daha yeni yeni AKP'den vazgeçiyor. |
Treth demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
Sizin aile tarafı Türk kökenli değil diye biliyorum, siz üzerinize alınmayın, yorum yapmak zorunda değilsiniz siyasi konulara |
kim bir akp'liden mantıklı cevap almış? 30 küsür yaşındayım, ben görmedim. |
Rus insan ankarada dogmustur simdi turk mu dicez ona |
Siz eleştirdiyseniz bilemiyorum ama sizin eleştirmeniz herkesin eleştirdiği anlamına gelmez. Olayı bilmeyen milyonlarca akpli vardır
|
Arap sevmemek ırkçılıksa evet ırkçıyım |
Bizim halkımızın sorunu seçtiği kişileri Allah yerine koymaları ve sorgulamadan körü körüne arkasından kosmaları
|
Benzer içerikler
- filistinin türkiyeye yaptıkları
- kadir mısıroğlu neden vatandaşlıktan çıkarıldı
- ömer aktaşöz yorumlar
- nagehan alçı"nın ilk eşi emre
- söke bağarası bülbül hoca bakım günleri
- dünyanın en zengin ülkesi
- türkiye"deki gsm operatörleri
- apple yüz tanıma davası sonucu
- 112. kanal aktif etme iphone
- dijital slip bulunmamaktadır ne demek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X