|
Akplilere soruyorum (3. sayfa)
-
-
olay 2012de oldu öncesinde sonrasında neler olmuştur siz düşünün
-
Bıktık artık akpsinden chpsinden..
-
O zaman yurtdışında Türk olduğunuz için ayrımcılığa uğradığınızda aglamaycaksiniz. Sizin tercihiniz, hakettiniz. -
o dediğin ayrımcılığı kime yaptıklarının sende farkındasın bende , emin ol dünyanın yarısını gördüm çok gezen ve çok okuyan bilir yiğidim , o yüzden ben hiç alınmıyorum. -
Bu tur olaylari parti ayirmadan buraya yazarsak dh forumun en cok mesaj alan konusu olur. Videodaki badem biyiklininda durumunu merak ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olay ne hocam, hangi milletvekilinin oğlu -
Devletin polisi olmaz hükümetin polisi olursan yukarıdaki çok normal bir fotoğraftır. Eskidir. Isıtıp tekrar servis etmeye gerek yoktur.
Herkes kimden çıkarı varsa onun yanında kime muhalifse onun karşısında -
Babaları çocuklarına hiçbi bok olamadın s* git bari polis ol diye yollayıp polis yapıyor bu beyinsizler de polisimiz diye kutsuyor.
niye şaşırıyorsun arkadaşım akp ve tayfası budur zaten. yerine göre amerikancı milliyetçi cemaatçi apocu açılımcı fetocu devletçi militarist atatürkçü vs yani o gün işlerine ne geliyorsa olabilirler. hangi kılığa bürünmüş olurlarsa olsunlar diğerlerini kendi gibi fanatik olmamakla suçlarlar. geçen yıl x cidirler mesela bugün x e lanet ederler ve de sizi bugün x cilikle suçlarlar. zaten geçen sene de x ci olmadığınız için suçlamışlardı. abi yakınınızda tutmayın çok kindarlar nefret içlerini çürütmüş size de bulaştırmasınlar
Hocam ne kadar doğru söyledin :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XQS -- 5 Şubat 2021; 2:56:45 > -
-
Bizim halkımızın sorunu seçtiği kişileri Allah yerine koymaları ve sorgulamadan körü körüne arkasından kosmaları -
şu ırkçılık ise ırkçıyım laflarına bayılıyorum. Anca bizim gibi ırkçı bir memlekette söylenebilecek sözler. Irkçılık aynı Zamanda nefret söylemidir. Yurtdışında yaşıyorum, ha şimdiden söyleyeyim arap ülkesi değil, çok gelişmiş bir batı ülkesindeyim ve bir çok arap arkadaşım var. Emin ol bizim kıçıkırık hemşeri hemşeriyi gurbette Türklerinden 10 kat daha iyiler. He oyun şirketinde çalışıyorum şuana kadar 1 Türk gördüm fakat çalışan bir sürü arap var. Bizimkiler genelde uber yapıyor, pizzacı açıp vergi kaçırıyor ya da galeri açıp bozuk arabaları kakalamaya çalışıyor. Ha bunları yapmaya çalışan araplar da var tabii fakat bize oranla çok daha düşük ve daha kalifiye işlerde çalışıyorlar. Sene 2021 oldu, internette gördüğünüz 3-5 insanın yorumuna göre ya da geçmiş tarihe göre yargılamayı bırakın. O eziklediğin sevmediğin araplar bile buralarda bizden daha çok kabul görüyorlar artık. Bizim Türkler bile et döneri arapça shawarma ismiyle satıyor buralarda. Böyle milletten nefret ede ede yalnız kaldık, boş romantizm ile değirmen dönmüyor gördüğünüz gibi. Türk’ün Türk’ten başka dostu olmalı. Olmazsa aha böyle dolar 10 oldu diye sızlanırsınız daha çok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
arabistan, ürdün, iran, ırak ve suriyede bulundum.. her birinde hatrı sayılır zamanlar geçirdim. Türklerden ne kadar nefret ettiklerine bizzat şahit oldum. Evet yurtdışında Türkler, hemşeri hemşeriyi gurbette s.vermiş deyimi ile yol alıyor ama araplarda türkleri kendi ülkelerinde güzel s.viyor.
Ben hayatın bana yaşattıklarında dolayı arapları sevmiyorum. ve yine diyorum ırkçılıksa ırkçıyım. Ben Türküm ve yurtdışında da Türküm demekten mutluluk duyuyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: rammusty
Bu mesaj silindi.Bu ülkeye bile isteye zarar vermek çalın çırpın demek hem ahirette cehenneme gitme sebebi hemde vatan hainliğidir. Sen kimsin tanımıyorum ama ahirette tanışıcaz hakkımı isticem hani şu senin oyunla benim emeğimi vergilerimi imkanlarımı cebine indirenlerden. Sen ve senin gibiler buna vesile oldunuz hakkımı tabikide sizede haram ediyorum hadi git hacca git günah çıkar ama kul hakkı günahı çıkmaz haberin olsun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X