Madem kıskandın beni neden söylemedin Üstüme gelmeyi niye denemedin Canım yanıyor şu anda herşey bitti diye Aklımdasın hiç çıkmıyorsun hep kalbimdesin Hayalinle yaşıyorum şu anda bile İstiyorum tekrar seni o güzel gözlerini Tut elimi bırakma bir daha beni hiç
quote:
Orijinalden alıntı: Black Wreath
Buket yapabilir misin hocam aşk olsun konusu.
ilk sayfada listede mevcut
quote:
Orijinalden alıntı: FrozenFist
quote:
Orijinalden alıntı: FBİ
Mücahit yap yapabilirsen
Madem kıskandın beni neden söylemedin Üstüme gelmeyi niye denemedin Canım yanıyor şu anda herşey bitti diye Aklımdasın hiç çıkmıyorsun hep kalbimdesin Hayalinle yaşıyorum şu anda bile İstiyorum tekrar seni o güzel gözlerini Tut elimi bırakma bir daha beni hiç
helal olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Black Wreath
Buket yapabilir misin hocam aşk olsun konusu.
Bakışlarınla etkiledin beni Umut ettim seni hep seni istedim Kalbime bir hançer yarası gibi yazılmıştı sanki ismin Elimi tuttuğun an ki heyecanı unutamıyorum Tenin tenime deyince aşkımızı hissediyorum
Aleyna yapabilir misin hocam aşk olsun konusu.
quote:
Orijinalden alıntı: Lugi@
Aşık oldum sana ben Lale kokusu gibi kokuna Etkiledi beni her mimiğin Yokki artık yapacak birşeyim Naparım ben sensiz Aklımdasın her an düşünmeden duramıyorum
quote:
quote:
quote:
Mücahit yap yapabilirsen
helal olsun
quote:
quote:
Aşık oldum sana ben Lale kokusu gibi kokuna Etkiledi beni her mimiğin Yokki artık yapacak birşeyim Naparım ben sensiz Aklımdasın her an düşünmeden duramıyorum
Eyw.Yetenek Sizsiniz
quote:
quote:
quote:
Eyw.Yetenek Sizsiniz
XPHOS kadar olmasakta
quote:
Orijinalden alıntı: XPHOS
quote:
Orijinalden alıntı: kara_şahin
kardeşim öncelikle kesinlikle süper bir yetenek ve bu şekilde hizmet gerçekten emek ister
emeğin için şimdiden teşekürler..evlilik yıldönümüm için zeki..ve hatice ile ilgili birtane yazarmısın..
gecmedi dimi yıl dönümünüz
kusuruma bakmayın göremedim
yok geçmedi..yazarsan sevinirim
Hemşerim tansu yazmamışsıın hala Bende izmirLiyim, bi kıyak geç yaa
Yada boşver tansu yu.. ergül yaz sen.. kendi adımı napayım.. sevgilimin adını yaz "ergüL"
Sürüsünüz.
Yusuf olursa
Hocam Berki yazmışssınıdr ama Seda yada birtane yazabilirmisin ama hatun sevgiye felan ianmıyorum diyor ona göre
hocam banada hande ile yazarmısın bitane yazmışsın ama bana uymuyo kusura bakma , ben kızdan baya hoşlanıyorum ama daha söyleyemedim elimde patlamasın diye , bitane yazarsan çok makbule geçer teşekkür ederim şimdiden
Yalın ve Aslı diye yaparsan sevinirim hocam.Emeğine sağlık çok hoşuma gitti yazdıkların :)