Şimdi Ara

AKROSTİŞ (isminizin baş harfleriyle şiir) İSTEKLERİ KONUSU (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
799
Cevap
3
Favori
58.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: XPHOS

Şarkı gibidir güzelliğin ey sevgili
    Umutlarıma çelenk bırakır sensiz akşamlar
    Liriklerim senle başlar durmadan
    Ellerim titrer bakarken ardından

teşekkürler baş harflerini tutturcam diye uyduruk şeyler değil gerçekten anlamlı şeyler yazıyorsunuz.tebrik ederim.

benim böyle yeteneğim olsa ne manita bağlardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasozby

Arkadaşlar gidipte Üstad'ın şiirlerini koyup aaa böyle yazmadıktan sonra ne mansı var demenin anlamı yok.
    Onlar gibi yazabilsek zaten bizimde adımız Üstad'larla anılır. Konunun amacını sanat için sanat değil de halk için sanat gibi düşünmek sanırım size faydalı olacaktır.

Kendinizi kandırmayın lütfen kimin ne için şiir yazdığı belli kusura bakmasında arkadaş insanların hoşgörüsünü kazanmak için yazmış.Yazabilir ama benim anlatmak istediğim yazılan şiirlerin üstünde biraz daha durulması ve gerçek bir sanat eseri oluşturulmasıdır.Yoksa isteyen istediği gibi yazabilir.

Ayrıca arkadaş demişki kıskanmayın diye kimseyi kıskanacak değilim hayatım boyunca kimseyi kıskanmadım.Buda beni ben yapan en önemli nedenlerden biridir.O yüzden insanlara iftira atmadan önce biraz düşünelim.

Dediğim gibi ben eleştirmek istemedim sadece tavsiyede bulundum.Yoksa her isme şiir yazmak zor birşey değil.Yazılanların birşey ifade etmesi önemli.Ben sadece biraz daha dikkatli olunmasını ve şiirin düşünerek yazılmasını istedim.

• ilk sayfada var ama özge ile yazar mısın ? bu arada çok yeteneklisin . kız arkadaşım yok deme inanmam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: XPHOS

Serin bir kış akşamı yürüyorum sokaklarda
    Eriyorum mum misali geçmişim tütüyor dumanımda
    Renklerim solmuş artık anlam yok bu dar ağacında
    Hasrettim gökkuşağının o renkli temasına
    tanıdım ama ben hayatın acılarını çocukluğumda...

Bi erkeğin diğerine şiir yazması gözlerimi iki kat doldurdu bize de bir Barış şiiri yazar mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustang

Sürüsünüz.

akıllı konuş kimseye sürü demeye hakkın yok çocuk büyüde gel ortaokul mezunu olduğunu heryerde belli etme aciz herif ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XPHOS -- 25 Haziran 2010; 17:12:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dönüşüm

quote:

Orijinalden alıntı: nasozby

Arkadaşlar gidipte Üstad'ın şiirlerini koyup aaa böyle yazmadıktan sonra ne mansı var demenin anlamı yok.
    Onlar gibi yazabilsek zaten bizimde adımız Üstad'larla anılır. Konunun amacını sanat için sanat değil de halk için sanat gibi düşünmek sanırım size faydalı olacaktır.

Kendinizi kandırmayın lütfen kimin ne için şiir yazdığı belli kusura bakmasında arkadaş insanların hoşgörüsünü kazanmak için yazmış.Yazabilir ama benim anlatmak istediğim yazılan şiirlerin üstünde biraz daha durulması ve gerçek bir sanat eseri oluşturulmasıdır.Yoksa isteyen istediği gibi yazabilir.

Ayrıca arkadaş demişki kıskanmayın diye kimseyi kıskanacak değilim hayatım boyunca kimseyi kıskanmadım.Buda beni ben yapan en önemli nedenlerden biridir.O yüzden insanlara iftira atmadan önce biraz düşünelim.

Dediğim gibi ben eleştirmek istemedim sadece tavsiyede bulundum.Yoksa her isme şiir yazmak zor birşey değil.Yazılanların birşey ifade etmesi önemli.Ben sadece biraz daha dikkatli olunmasını ve şiirin düşünerek yazılmasını istedim.

ben hoşgörü için değil sadece eğlenceli bi eğlence ve hizmet için yazdıyorum benim içimi kimse bilemez

• S esin ne kadar uzağa gider duyurmak istesen sevdiğine
    E min ol duymuyacaktır en yakının bile kalbi sağırsa
    D aha demin hani aşktan bahsedip adımı fısıldamıştında adamda donüp bakmıştı yaa
    A slında kör biri o sadece seslere duyarlı kalpten gelindiğini anlarsa...

A.E
  • Ö zlemin yenmiş bir balık gibi bıraktı beni çıplağım şimdi tabakta kılçık misali
    Z ehir zıkkım yediklerim sen yoksun diye soframda saçların balık sürüleri gibi her gece rüyalarımda
    G emilere bakıyorum hepsi anılarımızla yüklü demir almış giderken hamile bir kadın gibi bu sa yerden
    E min ol artık yazmayacağım sende gidersen hatıralar yüklü bu aşk şiirinden

A.E

not:Özge ilk aşkımdı ne kızdı ama maviş gözler dalgalı saçlar omuzlarda :)
  • 3. mısrada "sa" olmıyacak silinmesi lazım :)
  • XPHOS

Xp dir işletim sistemi
    Purodur favori içeceği
    Halini hatrını sakın sorma
    Onun yazdıklarıyla
    Sakın bunu karşılaştırma bu saçma iş yaw olmadı
  • arkadaslar melisa ismine akrostis yapabilicek olan var mi fakat sevgili olmaddıgı icin ona gore bisiler olması gerek
  • YALIN ve ASLInda saf bir aşktı bizimkisi
    YALIN ve ASLIdan geriyi ne kaldı tarumar üc beş aşk mırıltısı
    YALIN ve ASLInın bıraktığı bu sahnede
    YALIN VE ASLInın aşkları konuşur fısıltılar içinde şimdi

Böyle demesinler diyorsak "YALIN VE ASLI" , sana itiraf ediyorum dünyadaki sebeb-i aşkımı

A.E

A.E
  • harikasınız gerçekten, bu yetenek herkes te yok değerini iyi bilin
  • teşekkür ederim arkadaşlar bazıları sizin cahil olduğunuzu düşünüyor ama övgüler bizlerin daha dik durmasında büyük bi etkendir :)
  • Zeynep ve Murat için yazar mısınız?
    illa ki bu isimler ayrı ayrı vardır, ama bizim için yazarsanız sevinirim :) 5,5 yıldır devam eden bi iliskimiz var, sevgilim suan asker =) yazacağınız şeyleri etkiler diye kısaca özet geçtim.

teşekkür ederim :)
  • M elisa bir çiçeğin ismi
    E min ol daha önce hiç fark etmedim bu çiçekdeki kokuyu rengi
    L ale gül karanfil hepsi bir yana
    İ llada yine yeniden artık hep Melisa
    S ebebsiz bilirdim ben aşkları bu yaşımda
    A dam olduğumu anladım artık yürekli ve cesurum sayende karşında(hayatta,yanında)

A.E
  • KAOS
    bunaldık artık ses versin gökteki hilal
    ülkemin bayrağı kanla boyanmış al al..
    türlü oyunlar mavi gökyüzü ağlar
    şehadetlerle korunmakta bu topraklar..

kimisi gelir iz bırakır ve gider..
    kimisi gelir izleri siler gitmez..
    şimdilerde geleceğimiz..
    buğulu bi camın arkasında

uzak diyarlarda saklı kalmış mutluluk öykülerİ
    memleket isterdik paylaşmak isterdik seviçleri..
    şimdilerde atamıyoruz üzerimizden hüzünleri..
    mahmun iştahlılar bırakmıyor peşimizi..

ay ve yıldız donuk bu gece
    şehit olmuş mehmetcik karanlık bir gecede
    yakamozu düşmez olmuş ayın denizlerime
    ve sitem ederlermiş şehit haberlerine..

ülkemin taşı toprağı gülmüyor artık..
    hainler arsızlaştı, kötü niyetler kalabalık..
    atamın kemikleri titrer oldu sonumuz karanlık
    lakin pes etmek yok ELBET BULACAĞIZ BİR AYDINLIK!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XPHOS -- 25 Haziran 2010; 18:18:33 >

• ZEYNEP VE MURAT mavi gök ile beyaz bulut ayrılmazlar aynı sahnede biri süfler biri baş rol
    ZEYNEP VE MURAT bu dünya sahnesinde iki büyük yıldız alkışları caddelerde
    ZEYNEP VE MURAT oyunu kapalı gişe her saat her yerde
    ZEYNEP VE MURAT artık kavuştular ve sahnede büyük final

Diyebilmek için canım herkese bekliyorum seni bir annenin yavrusunu uyuttuğu sevgiyle her gece

A.E
  • XPHOS hocam şiirlerin bazılarını okudum gerçekten çok güzel tebrik ederim öncelikle

benim içinde OZAN ve BESTE için şiir yazarsanız sevinirim.

OZAN benim adım

BESTE ise sevdiğim kız

2 şiir mümkünse hocam

O
    Z
    A
    N

ve

B
    E
    S
    T
    E

• Neyse ben kaçtım herkese sevgiler,pazartesi donmek üzere donmezsem bilinki evlendim :)
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.