Şimdi Ara

AKSAM Lisesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ailevi mesele ve kafamda dusuncelerden dolayi lise hayatimi kapatmak istiyordum bundan 2 yil once. 2 yil boyunca hep boyle calkantilarla gitti ve en sonunda okulda cikista hocadan ates istememle birlikte, telefonum alindi ve sinir olup okuldan ciktim.

Simdi okula devam etmek istiyorum ama orgun ogretim olarak degil, aksam lisesi dusunuyorum. Hem calisip hemde okuyacagim. Ancak su aksam liselerinin genel fiyat araliklari nelerdir?

Istanbul daki en ucuz aksam lisesi nedir? Ayrica buralarda okuyanlar varsa biraz bilgilendirirse iyi olur.
    Öncelikle arkadaşlar şuan Akşam Lisesi arıyorum . Ayda 200 - 300 TL Arası taksitli . Bildiğiniz Akşam Lisesi Varmı Acil Lazım .

• nerede oturuyorsun istanbul'un? ben şu an bir tanesine gidiyorum(ikinci senem burada).yıllık 2.5 milyar galiba ama konuşursan indirim yapabilirler.ki bir dönemi kaçırdın zaten o yüzden paranın yarısını vereceksin.
  • bi ara ben sormustum adamlardan aldıgım cevap ver 4000 tl yi okula gelme sınavlarıda biz hallederiz sonra diplomanı alırsın olmustu
  • Bence Akşam Lisesine O kadar Para Domalıcağına Git Meslek i Açık Öğretime Yazıl. 3 Yıl Eğitim Görüyorsun Ve Elinde Mesleğin Olmuş Oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_MuKa

bi ara ben sormustum adamlardan aldıgım cevap ver 4000 tl yi okula gelme sınavlarıda biz hallederiz sonra diplomanı alırsın olmustu

böyle bi olay varmı ben mesleki açık öğretim lisesi ile uğraşıyorum lise diplomam olsa yeter yurt dışı şansım var mesleğim olup olmaması önemli değil diplomam olsa yarın giderim konuyu biraz açarmısın geçerli mi verdikleri diploma?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainATX

Merhaba ,
    Ailevi mesele ve kafamda dusuncelerden dolayi lise hayatimi kapatmak istiyordum bundan 2 yil once. 2 yil boyunca hep boyle calkantilarla gitti ve en sonunda okulda cikista hocadan ates istememle birlikte, telefonum alindi ve sinir olup okuldan ciktim.

Simdi okula devam etmek istiyorum ama orgun ogretim olarak degil, aksam lisesi dusunuyorum. Hem calisip hemde okuyacagim. Ancak su aksam liselerinin genel fiyat araliklari nelerdir?

Istanbul daki en ucuz aksam lisesi nedir? Ayrica buralarda okuyanlar varsa biraz bilgilendirirse iyi olur.
    Öncelikle arkadaşlar şuan Akşam Lisesi arıyorum . Ayda 200 - 300 TL Arası taksitli . Bildiğiniz Akşam Lisesi Varmı Acil Lazım .

bu arada cool story bro

http://forum.donanimhaber.com/m_38035660/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: RandoLF

quote:

Orijinalden alıntı: by_MuKa

bi ara ben sormustum adamlardan aldıgım cevap ver 4000 tl yi okula gelme sınavlarıda biz hallederiz sonra diplomanı alırsın olmustu

böyle bi olay varmı ben mesleki açık öğretim lisesi ile uğraşıyorum lise diplomam olsa yeter yurt dışı şansım var mesleğim olup olmaması önemli değil diplomam olsa yarın giderim konuyu biraz açarmısın geçerli mi verdikleri diploma?

öncelikle akşam lisesinden alınan bir diplomayla genel bir liseden alınan diploma arasında çok fark vardır neyse soruna gelirsek akşam lisesine kayıt olursun ama okula gitmezsin, sınavlara gidersin sınavlarda ya cevap kağıdı olur ya da hoca söyle cevapları sen de yazar çıkarsın. böyle böyle 4 yıl geçer sonunda da diplomanı almış olursun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fen(Ankara+Meram+Kayseri)
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki istediğimiz üniversiteye imkanı doğuyormu akşam lisesinden alıcağımız diploma ile ve bildiğiniz uygun fiyatta istanbul içi akşam lisesi varsa lütfen önerinnnnn................
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.