Şimdi Ara

Akşam saatlerinde wifi yerlerde sürünüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son zamanlarda daha çok meydana gelmekte olan wifi de hız düşmesi yaşamaktayım. Kablonet 50mbps kullanıyorum modem en son çıkan netmaster modem ve akşam saatlerinde başlayıp gece 02:00 kadar sürmekte hangi wifi kanalını denediysem sonuç alamadım. 2mbps ye kadar upload hızı düşmekte kablonet ise ilgilenmemektedir.
    2 ayrı program ile test yaptım bilgisayarda da speedtest.net sayfasında yaptım sonuç değişmedi, bu durumda olanlar siz ne yaptınız nadıl düzelttiniz yada sizlerde aynı sorunu yaşıyormusunuz, yaşıyorsanız turksata durumu bildirdinizmi.
     Akşam saatlerinde wifi yerlerde sürünüyor. Akşam saatlerinde wifi yerlerde sürünüyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hız testi wifiye bağlı durumda yapılmıştır yukarıdaki resimde vodafone resimi sizi yanıltmasın...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wifi sorunu uyduneti ilgilendirmez . Testi kablolu yapın hala sorun varsa akşam saatlerinde hız sorunu yaşıyorum diyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ULTILIX U kullanıcısına yanıt
    Wi-Fi sorun niıye Kablonet'i ilgilendir miyormuş? Sonuçta o Netmaster Kablo Modem+Kablosuz Router'ı Türksat satmadı mı parasıyla?
    Bana bunu sattıysa ve teknik ve donanım olarak bana 2 yıl garanti verdiyse eğer benim Wi-Fi sorunumuda çözmek zorunda her türlü hız sounumu da...
  • Charmlander kullanıcısına yanıt
    Bu netmaster ilgilendirir.

Garanti kağıdında hangi firmaların imzası varsa o önemli.

Büyük ihtimal sorununuz kablosuzla alakalı da değil yani cihaz ile ilgili bir sıkıntı yoktur. Kablo ile de test edin onda da hız düşük çıkarsa bunun sebebi akşam türsatın bölgede internet erişimini sağlayan hat yetersiz yada bir firmadan (türkcell yada türk telekomdan internet erişimi kiralayabiliyorlar) erişim hizmeti alıyorlarsa akşamları kullanan kitle fazla olduğundan hızı arttırmıyor gündüz ki hızda tutuyorlar maliyet artmasın diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ULTILIX U kullanıcısına yanıt
    Bu Netmaster'ı değil Kablonet'i ilgilendirir.Kablonet bana bağlantı aşamasında hangi cihazı kullanacaksınız diye bir seçenek sunmadı.Kablonet bu hizmeti vermek için bir modeme ihtiyaç duyuyorsa bunu kendisi tedarik etmeli ve tüm sorumluluklarınıda üstlenmeli aynen tedarikçisi Netmaster'da olduğu gibi.Ben altyapıyı kurdum, kabloları döşedim ve son kullanıcı sinyal alıcısı cihaz olarak Netmaster'ı seçtim, bütün bunlardan hizmet olarak ben sorumluyum demeli ve zaten hukuki ve ticari olarakra sorumlusudur.Türksat'ın koaksiyel kabloyu daireye kadar getirip 'Ben eve sinyal getirdim, gerisi müşteriye ait' deme olanağı var mı? Yok. O zaman ihalelerle aldığı o cihazı iyi seçecek ve müşterisinin önüne sunacak, yoksa kefili ve sorumlusu o.Ben nerden bilirim Netmaster'ı hatta yeni gelecek olan Ubee cihazı, açıkcası bana ne.Ben evime gelen internet hızını ve kalitesine bakarım.Gerisi hikaye, benim muhattabım Türksat gerisini tanımam, çünkü ben parayı Türksat'a ödüyorum başkalarına değil.

Altyapıda sorun çıktığında yada saha dolabında o zaman ben kablo üreticisini yada dolap tedarikçisini mi arayacağım senin mantıkla?

Yada araç almışsın sıfır, galeriden çıkartıp giderken 10 dakika sonra far ampulü yanmış far problemli.Ben ampül üreticisini mi arayacağım yoksa aracı satın aldığım bayii mi?

• Kablolu kablosuz farketmiyor. çoğu kullanıca da bu sorunlar var. gündüz çok sıkıntı olmasa da akşam baya baya sıkıntı yaratıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.